Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sealants WI-12 Általános mélyalapozó 1:5 5 literUnited Sealants WI-12 Általános mélyalapozó 1:5 5 liter
(6004)
Űrmérték: 5 liter
Ár: 4787 Ft
(3769 Ft + ÁFA)

Egységár: 957 Ft / 1 l
(754 Ft + ÁFA / 1 l)
Raktáron

5 literes műanyag kanna
Leírás: 

Gipsztartalmú alapfelületek, gyári, kész vakolattípusok, szálas cementlapok, mészkő és klinkertégla kül-, és beltéri alapozására és impregnálására javasolt. Rendszerben használható WI-1 és WI-2 – es termékünkkel! Alkalmazható továbbá a krétásodó, fellazult falfelületek felső felületi lekötésére, az enyves festékektől megtisztított felületekre és a régi mész-, és ásványi festékek maradékainak szilárdítására, az alapfelület egyenetlen nedvszívásának kiegyenlítésére. Papír- és kasírozott szigetelő tapéták védőbevonataként is alkalmazható.

Tulajdonságok: 

Az alapfelületnek tisztának, száraznak és hordozóképesnek kell lennie. A régi, lazán tapadó bevonatokat – enyves festéket, tapétát – távolítsuk el. A repedéseket, mélyedéseket glettanyaggal gletteljük át.

Alkalmazás: 

Az alapfelületre hígítás nélkül ecsettel, kefével, hengerrel, vagy airless szórással azt bőven átitatva hordjuk fel 1-2 rétegben. Az erősen szívó alapon vízzel 1:5 arányban higítható. Száradási idő: hőmérséklet függvényében 2-3 óra alatt átszárad (+23°C 60% relatív páratartalom mellett)

Alkalmazási hőmérséklet: +5 és +35°C között.
Kiadósság: 80m2/liter - 0,01-0,05l/m2 (függ a felület nedvszívó képességétől)
Kiszerelés : Elérhető 1 és 5 literes kiszerelésben
Csomagolás: 5 literes műanyag kanna
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink