Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sprays Hidegindító spray 400mlMárka: United Sprays
United Sprays Hidegindító spray 400ml
(5190)
Ár: 2310 Ft
(1819 Ft + ÁFA)

Egységár: 5775 Ft / 1000 ml
(4548 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 6 darabot kell rendelni.

12db / karton
Leírás: 

A United Sprays hidegindító spray egy alacsony forráspontú és magas gyulladási energiájú oldószer-elegy válogatott kombinációja. A hidegindító spray megkönnyíti a benzin és dízelüzemű motorok hőmérsékletének szabályozását, ezáltal védi az indítómotort és az akkumulátort.

Tulajdonságok: 

Személyautók, buszok, teherautók és egyéb ipari vagy mezőgazdasági-, építőipari gépek motorjához, különösen a ritkán használt motorokhoz, mint a fűnyíró, sövénynyíró stb.

Kiszerelés : 400ml flakon
Csomagolás: 12db / karton
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink