Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Téli purhab és Pisztolyhab készletfeltöltő akció

United Sealants Téli-nyári purhab 750mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani immár hagyományosnak mondható téli purhab és pisztolyhab készletfeltöltő akciónkat, amit rendhagyó módon idén nem csak október második felében érhetnek el, hanem egész október hónapban!

További előny (annak ellenére, hogy HUF/EUR árfolyam az elmúlt hónapokban kedvezőtlenül alakul), hogy a 2018-as beszerzésnél versenyképesebb árakat tudunk biztosítani Önöknek!

Várjuk megrendeléseiket. További információkat a termékoldalakon találnak, vagy vegyék fel üzletkötőinkkel a kapcsolatot.

Októberi akció

AluszalagKedves Vevőink és Érdeklődők!

Október hónapban az alábbi termékek érhetők el igen kedvező áron:

United Sealants Téli-nyári purhab és pisztolyhab egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab, amely -10°C-ig alkalmazható. Tulajdonságok: Sok fajta alapfelületre való alkalmazhatóság (kivéve PE és PP), magas termikus és akusztikus szigetelési értékek, hangszigetelő rétegként is felhordható, kitűnő szerelési tulajdonságok, nagy kitöltő kapacitás és formastabilitás, fagypont alatt is felhasználható. Alkalmazások: ajtók és ablakok beépítésére, üregek kitöltésére, hang- és hőszigetelésként, csőáttörések tömítésére, szigetelések rögzítésére.

A United Sprays Alvázvédő spray, egy bitumen bázisú alvázvédő spray, speciálisan „megfolyás” nélküli felhasználásra. Ideális korábbi alvázvédő rétegek esetleges kijavítására, nehezen hozzáférhető helyeken lévő gyors javításra. Ez a termék megbízhatóan védi az Ön autóját a rozsdától, kőfelverődéstől, szóró-sótól, víztől, jégtől, és hótól. Tartósan rugalmas, és hatásosan zajcsillapító hatású, szélsőséges időjárási körülmények között is. A terméket minden hőmérséklet tartományban fel lehet használni. Kiválóan tapad, nem átfényezhető.

A United Sprays Anti-nyest spray gyors, közvetlen hatású riasztószer, mely megakadályozza a nyest (nyuszt, menyét) kártételét. Különösen hatékony védelmet nyújt autóalkatrészek, pl. kábelek, hangszigetelő- és burkolati anyagok esetében. A termék speciális illatanyagot tartalmaz, mely az állatok szaglószervére hat és számukra kellemetlen illata miatt kedvét szegik a kábelek és burkolatok összerágásánál. Természetes összetevői miatt nemcsak autók védelmére alkalmazható, de a rágcsálók elűzhetőek más területekről is, ahová befészkelték magukat: járatokból, padlásterekből stb. Az illatanyag az emberi szaglásnak nem kellemetlen.

A United Sprays Keréktárcsa ezüst spray Kiváló minőségű festék, könnyen kezelhető spray kiszerelésben. Univerzálisan felhasználható fémre, műanyagra, fára, betonra, felnik, keréktárcsák festésére ajánljuk. Felhasználható hobby, és autóápolási célokra is, nagyszerű színhatással rendelkezik, de akár kipufogó csövek lefújására, és dekorációs célokra is felhasználható.

United Sealants Gyors akril egy kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzió bázisú, egy komponensű, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 10 percen belül festhető!

Alumínium szalag 50mm x 50m-es kiszerelésben épületgépészeti, és bádogos munkákhoz...

További részletekkel kapcsolatban kérem keresse fel a termékoldalt, vagy érdeklődjön üzletkötőjénél...

Ajánlataink

US Téli-nyári purhab akcióUS Alvázvédő spray 500mlUS Anti-Nyest sprayUS Keréktárcsa ezüst sprayAluszalag 50mm akció

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


[email protected]

 

Partnereink