Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Áprilisi akció

United Sealants Premium Acryl - festhető tömítő 310ml fehérKedves Vevőink és Érdeklődők!

Április hónapban az lábbi termékeket kínáljuk kedvező áron:

United Sealants Premium Acryl - festhető tömítő 310ml fehér: kiváló minőségű plasztoelasztikus, egykomponensű, akril diszperzió bázisú tömítőanyag, mely teljes kikeményedés után festhető. Ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható.

United Sealants USFix-C Kontaktragasztó 200, 800, 4500ml: egy gumi és műgyanta (organikus oldószer) bázisú, használatra kész, egy komponensű univerzális ragasztópaszta, melyet az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre…

United Sealants Szilikon kinyomópisztoly műanyag

United Sealants Maszkoló szalag 60C 25mm x 50m: kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat sokféle alapfelületre.

Termékbevezetési akció keretében érhető el legújabb spraynk: United Sprays levegő spray!!!

United Sprays Fehér Zsírzó spray: sokoldalúan felhasználható szélsőséges időjárási körülmények között csapágyak, vezetősínek, tengelyek tartós kenésére, akkumulátorok pólusainak védelmére. Széleskörűen felhasználható az iparban, és az autóiparban is. Nélkülözhetetlen, pl. ipari gépek tartós kenéséhez, az építő-, és autóiparban.

United Sprays Lánczsírzó spray: felhasználható motorok láncaihoz, de bevethető fogas-kerekekhez, drótkötelekhez, láncmeghajtásokhoz, kábelekhez, zsanérokhoz, zárakhoz, láncfűrészekhez, stb. is. Széleskörűen felhasználható az iparban, és az autóiparban is. Nélkülözhetetlen, pl. ipari gépek láncainak tartós kenéséhez, az építő-, és autóiparban.

United Sprays Multi 2002 Zsírspray: United Sprays Multi 2002 zsírspray nagy nyomásnak és folyamatos terhelésnek is ellenálló, tartós kenést biztosító rész-szintetikus olaj, mely szélsőséges körülmények között is helyt áll. Színtelen, szinte láthatatlan, víznek (sós víz is), és általában gyenge lúgoknak, és savaknak ellenáll. Nem tartalmaz mérgező, és adalékanyagokat (szilikon, gyanta, savak) ezáltal nem támadja meg a festett felületeket, műanyagokat, gumikat...

United Sprays PTFE (Teflon) spray: tiszta, száraz, zsírtalan, jó tapadó képességű síkosító bevonatot képez. Fém, műanyag, gumi és más anyagok (szeparáló) elválasztó-, kenő- és síkosító anyaga. Zsírmentes, tapadás gátló, piszok-, por- és víztaszító hatású. Szinte minden területen kitűnően használható: elektronikus és mechanikus technológiáknál, műanyag- és papírgyártásnál, textiliparban.

További információkkal kapcsolatban kérjük keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel  a kapcsolatot üzletkötőinkkel...

Tájékoztatás

MunkaKedves Vevőink és Érdeklődők!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy e rendkívüli helyzetben normál munkarend szerint dolgozunk. Mindent megteszünk, hogy Vevőink rendeléseiket időben, maradéktalanul megkapják. Megfelelő nagyságú raktárkészlettel rendelkezünk, áruellátásban fennakadás nem várható. Amennyiben a jelenlegi helyzet változna, amely a kereskedelmi forgalmat pl. szállítást is érinti, arról tájékoztatni fogjuk Önöket. Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

2020. március 16-tól a leadott megrendelések személyes átvétele szolgáltatás határozatlan ideig szünetel. A termékeket továbbra is futárszolgálattal tudjuk eljuttatni Önökhöz!

ÚJ! Levegő spray 400ml

United Sprays Levegő spray 400mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Új termék bevezetését kezdtük meg: a United Sprays Levegő spray kiválóan alkalmas nehezen hozzáférhető helyek tisztítására. Használata során nagy nyomást fejt ki, kiadós és kémiailag rendkívül tiszta. Nem hagy nyomot, és nem károsítja az anyagokat. Készülékek, alkatrészek, modulok, például varratok, rések, illesztések tisztítására és portalanítására ajánlott: tovább a termékoldalra (klikk)

ÚJ! Légtechnikai tömítő 310 és 600ml

United Sealants Légtechnikai tömítőA United Sealants Légtechnikai tömítő egy nagyteljesítményű, kiváló minőségű plasztoelasztikus, egykomponensű, akril diszperzió bázisú, oldószermentes tömítőanyag, mely ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható, kikeményedés után vízálló. Kifejezetten légalagutak, ventillációs-, és fűtési rendszerek csatlakozási fugáinak tömítésére fejlesztettek ki. Alkalmas minden típusú HVAC (Heating, Ventillating, Air Conditioning) csatornarendszerre, beleértve a fémcsatornákat, a csatornalemezeket és a rugalmas csöveket. További felhasználási területek pl. a varratok, a csapok és a peremes csatlakozások tömítése a fémgyártásban. (tovább a termékoldalra...)

Ajánlataink

United Sealants Premium Acryl festhető tömítő 310ml fehér akcióUnited Sprays Levegő spray United Sprays Zsírsprayk akciójaUnited Sealants USFix-C Kontakt ragasztóUnited Sealants Légtechnikai tömítő

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink