Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

ÚJ! Impregnáló spray

United Sprays Impregnáló (vízszigetelő) sprayKedves Vevőink és Érdeklődők!
Ipari spray csoportunk kínálata egy nagyon hasznos karbantartó spray-val bővült:
A United Sprays Impregnáló (vízszigetelő) spray víz- és szennyeződéstaszító hatású, hosszú távú védelem textíliák számára. Mindenféle textília hidrofób, védő felületkezelésére szolgál, kert, szabadidős és háztartási területeken. Megakadályozza a penészfoltok kialakulását, megkönnyíti a rendszeres tisztítást és védi az anyagot. Nem befolyásolja a megjelenést és továbbra is biztosítja az anyag légáteresztő képességét.
A termék jellemzői:

  • Alapfelületek: pamut, poliakril, poliészter és PVC szövet.
  • Sátrak vízszigetelésére is alkalmas, kabriótetők, csónaktakarók (ponyvák), ponyvák, hátizsákok, sportruházat, anorákok és kabátok stb.

Termékbevezetési akciónk keretében év végéig kedvezményes áron érhető el! A termékkel kapcsolatban kérjük érdeklődjenek üzletkötőjüknél és keressék fel a termékoldalt!

Novemberi akció

United Sealants Kézvédő krém 250mlKedves Vevőink!
November hónapban az alábbi termékeinket vásárolhatják meg kedvezményes áron:
United Sealants Hőálló szilikon (Gasket Sealant) 300ml piros és fekete, egy kiváló minőségű, ecetsav tartalmú, légnedvesség hatására, extra erősen kötő, egy komponenses, hőálló, gépipari tömítő.Használható magas hőmérsékletnek kitett tömítések esetén: konyhai berendezések tömítésére pl. kemencéknél, sütők ablakainak ragasztására. Szalagok, fűtési-, és hűtési rendszerek, légcsatorna, autóipari, gépek és motorok (pl. hengerfej), szivattyúk stb. fémrészeinek és alkatrészeinek tömítésére.
United Sealants Parketta tömítő 310ml merbau és szürke egy kiváló minőségű diszperzió bázisú tömítőanyag,mely teljes kikeményedés után csiszolható, vagy akár festhető is. Ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható.Fa-, mozaik-, és laminált parketta, parafa tömítésére, fa felületek fugázására lett kifejlesztve.
United Sealants Hybrid Fix 600ml fekete légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja.
United Sealants USFix-C 250ml kontaktragasztó egy gumi és műgyanta (organikus oldószer) bázisú, használatra kész, egy komponensű univerzális ragasztópaszta, melyet az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Maszkoló szalag 60°C 48mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat...
United Sealants Kézvédő krém 250ml hatóanyagban gazdag, könnyen felszívódó krém. Ellensúlyozza a tisztítószerek, oldóanyagok, időjárási ártalmak szárító hatását. Pótolja a nedvességet, puhítja, védi, ápolja a kézbőrt, puhává, bársonyossá teszi azt. Érzékeny bőrűek is használhatják. Aloe vera tartalma gyulladáscsökkentő hatású.
United Sprays Hidegindító spray 400ml egy alacsony forráspontú és magas gyulladási energiájú oldószer-elegy válogatott kombinációja. Megkönnyíti a benzin és dízel üzemű motorok hőmérsékletének szabályozását, ezáltal védi az indítómotort és az akkumulátort.
United Sprays Jégoldó spray 100 és 400ml gyorsan és megbízhatóan feloldja a jeget az összes üvegfelületről, -30 °C–ig! Véd az újra eljegesedés ellen. Tiszta kilátást biztosít, és ezzel elősegíti a balesetmentes közlekedést. Első, oldalsó és hátsó ablakokról gyorsan leolvasztja a jeget, biztosítva az akadálymentes kilátást. Szintén alkalmas ajtózárak jégtelenítésére.
United Sprays Levegő spray 400ml kiválóan alkalmas nehezen hozzáférhető helyek tisztítására. Használata során nagy nyomást fejt ki, kiadós és kémiailag rendkívül tiszta. Nem hagy nyomot, és nem károsítja az anyagokat. Készülékek, alkatrészek, modulok, például varratok, rések, illesztések tisztítására és portalanítására ajánlott.
Termékekkel kapcsolatban kérjóük keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel!

US-D3 Faragasztó új kiszerelések

US-D3 Faragasztó új kiszerelésekKedves Vevőink!
Sajnos nagyon kevés termékünket tudjuk a magyar piacon beszerezni, legyártatni. Vegyi termékek tekintetében a magyar gyártók nem versenyképesek, hiszen a termékek gyártásához szükséges anyagokat többnyire Ők is külföldről szerzik be. Egyre drágábbak az alapanyagok és a gyengélkedő forint sem segít a hazai gyártóknak.. A Magyarországról beszerzett folyékony fólia és a kenhető szigetelés termékeink megszüntetése után a faragasztók esetében is kénytelenek voltunk beszállítót változtatni, mert a cég nem tudta biztosítani felénk a szükséges mennyiséget, versenyképes áron. Megszűnik a 80g, 300g, 600g, 1kg kiszerelés, helyettük 200g, és 750g-os kiszerelések forgalmazását kezdjük meg, melyek beszerzési forrása az EU. A termékek ár minőség aránya kedvező. A szűkített kínálat ellenére úgy gondoljuk, hogy vevőink és vevőink vevői könnyebben tudnak majd választani. A nagyobb kiszerelések, úgy mint az 5 és 20kg kiszerelések továbbra is elérhetők lesznek. Az új termékek már raktáron vannak, a régi készlet kifutása után az új kiszerelések értékesítését folyamatosan kezdjük meg.

ÚJ! Univerzális Tömítő és Javító spray

United Sprays Univerzális tömítő és javító spray szürkeKedves Vevőink!
United Sprays ipari spray márkánkat egy új, javításra, tömítésre és vízszigetelésre alkalmas spray termékkel bővítjük. E termékünket év végéig érik el kedvezményes áron! Részletek:
United Sprays Univerzális tömítő és javító spray szürke, bitumen mentes és gumigyanta alapú javító és szigetelő spray. A termék használata és bevonat száradása után a legmagasabb szintű tapadó, rugalmas védőbevonatot eredményezi, mely ellenáll a légköri és mechanikai igénybevételnek (pl. kőfelverődés). Jó rezgés-, és vibráció-gátló hatással rendelkezik, az építőipar széles spektrumában használható gyors-javító, és szigetelő sprayként. Lehetséges alkalmazási terület tetők, vagy bádog szerkezetek szigetelése, gyorsjavítása, vízszigetelése. Ház körüli javítási és szigetelési munkák esetében nagyon jó szolgálatot tesz, amennyiben kéznél van. Szinten mindenféle alapfelületre tartósan tapad, úgy mint különböző fémek, kövek, műanyagok, fa, stb. Minden esetben ajánljuk egy előzetes teszt végrehajtását! Nehezen hozzáférhető területek utókezelésére is szolgál, pl. autócsomagtér, sarkok, élek stb., vagy a jármű alvázán használt bevonatok javításra. Alkalmas dübörgő zaj csökkentésére is...
Termékinformációkért kérjük vegyék fel üzletkötőjükkel a kapcsolatot, vagy keressék fel a termékoldalt!

Ajánlataink

Maszkoló szalag akcióUnited Sprays Impregnáló spray termékbevezetésKézvédő krém akcióJégoldó és hidegindító spray akcióUnited Sprays Univerzális tömítő és javító spray

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink