Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

Soudal árváltozás április 1-től!

SoudalKedves Vevőink! Amint azt már többször is jeleztük Önök felé az elmúlt hónapokban, a szilikonolaj alapanyag piacról még mindig nem érkeznek megnyugató hírek. Egyik legnagyobb beszállítónk változtatásra kényszerül. Lentebb olvashatják tájékoztatójukat, amit változtatás nélkül közlünk.

Márciusi akció

Hyundai 82250s fordulatszámszabályzós sarokcsiszolóKérjük tekintsék meg márciusi akciós termékeinket!

United Sealants Gyors Akril: Új, lassabban kötő formula! Könnyen, krémesen kenhető, hófehér színű, festhető tömítő.

United Sprays Anti-Nyest spray: Új termék, mely távol tartja a rágcsálókat autójától és otthonától...

United Sprays Csavarlazító spray 400ml: Limitált kiadású, 400ml-es kiszerelés, mely a piacon lévő, hasonló termékek közül a legkedvezőbb áron kerül a polcokra.

Új! Anti-Nyest spray

United Sprays Anti-Nyest spray

Az Anti-nyest spray gyors, közvetlen hatású riasztószer, mely megakadályozza a nyest (nyuszt, menyét) kártételét. Különösen hatékony védelmet nyújt autóalkatrészek, pl. kábelek, hangszigetelő- és burkolati anyagok esetében.

Árváltozások

Áremelkedés

Kedves Vevőnk!

2017 év végén, hírlevelünkben említettük, hogy a szilikon alapú termékek piacán további változások várhatóak.

Az Európában jelenlévő két nagy alapanyag-gyártó további áremelést jelentett be november-december környékén. Ez azt jelenti, hogy raktárkészletüktől függően a közeljövőben a késztermék gyártók és értékesítők meg fogják emelni eladási áraikat... (tovább...)

Black Friday akció

2017. november 24.-én Black Friday akciónk keretében a United Sprays Csavarlazító spray 400ml termékünk extra akciós áron érhető el a minimális rendelési mennyiség megtartásával, ami 12db (1 karton). Az akciós ár viszonteladó partnereink részére csak a webshopban történő megrendelés esetén él, üzletkötőnek történő leadáskor nem! Számukra a terméket, amennyiben az nem éri el a szállítási limitet, a következő alkalommal küldjük el. Várjuk megrendeléseiket!

2017-2018

Kedves Vevőink!

Szeretnénk megköszönni Önöknek 2017-es vásárlásaikat!

 

Oldalak

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink