Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

Júliusi akció

United Sealants Neutrális szaniter szilikon transzparens és fehér 280mlKedves Vevőink!
Július, az akciós termékeink kínálatát tekintve az év egyik legerősebb hónapja! Nagyon népszerű termékeket tettünk akcióba, kérjük éljenek a vásárlás lehetőségével!
United Sealants Neutrális szaniter szilikon transzparens és fehér 280ml egy kiváló minőségű, semleges(oxim), egy komponensű, szilikon bázisú fugatömítő, amely fungicidtartalmú is egyben.
United Sealants Gyors Akril 310ml fehér egy komponensű, kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzó bázisú, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 15 percen belül festhető!
United Sealants Brutál fix erőragasztó 280ml egy hybrid polimer bázisú, használatra kész, egy komponensű ragasztópaszta. Nem tartalmaz oldószereket (semleges-neutrális), izocianátokat, szilikont és vizet, teljesen szagtalan. Az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre, bármilyen kombinációban elsősorban nehéz elemek ragasztására.
United Sealants Epoxy rapid 25ml 2 komponensű, gyorskötésű, nagy szakítószilárdságú, színtelen, oldószermentes ragasztó.
United Sealants Gyors Ragasztóhab és pisztolyhab 750ml B3 poliuretán bázisú, aeroszolos(HFCKW és FCKW mentes), egy komponensű gyorsragasztóhab, építőipari ragasztó és hézagtömítő kül-,és beltéri munkákhoz. A legtöbb építőipari felületre kiválóan tapad. Kiváló kiadóssága és gyorsasága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt.
United Sealants Kétoldalú hab ragasztószalag 10 és 25m nevéből adódóan egy kétoldalú tapadó-felülettel rendelkező akril-habragasztószalag, melyet univerzálisan, széleskörűen használhat beltéri ragasztási munkálatok során.
United Sealants Hajlaterősítő szalag 50m tartósan rugalmas gumiszalag PP-szövet hordozón. Segíti a vízszigetelés dilatációs képességét a padló és fal közti élekben, sarkokban.
United Sprays Fúró-, és vágóolaj spray 500ml egy magas teljesítményű, speciális, kenőolaj, agresszív adalékok nélkül.
United Sprays Uni Tisztítóhab spray 400ml kiváló minőségű, víz bázisú, hatásos, intenzív tisztítóhab. Használatával kiadós, ámde kímélő, tisztítás érhető el. Felfrissíti a színeket, tartósan kellemes illatot hagyva maga után és semmiféle maradványt, foltot nem hagy a beszórt felületen. Mélytisztító hatásával teljesen feloldja még a makacs foltokat is!
United Sprays Uni tömítő és javító spray 400ml szürke, bitumen mentes és gumigyanta alapú javító és szigetelő spray.
Árakról és termékekről kérjük érdeklődjenek üzletkötöjüknél, vagy keressék fel a termékoldalakat!

Júniusi akció

United Sealants MMA Rapid 25mlKedves Vevőink és Érdeklődők!
Nyári akcióink sorát az alábbi saját márkás termékeinkkel nyitjuk meg:
United Sealants Buildfix-W 280ml építési és stukkó ragasztó egy oldószermentes, használatra kész ragasztópaszta, mely általánosan felhasználható építési anyagok, különösen stukkók, díszlécek, rozetták, faburkolatok, lécek, műanyag és polisztirol elemek, profilok, stb. ragasztására.
United Sealants MMA Rapid 25ml 2 komponensű, gyorskötésű, metakrilát műanyagragasztó ikerfecskendős kiszerelésben. (Akciós készlet elfogyott!)
United Sealants Purhab 500ml B3 egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab magas hő-, és hangszigetelő értékkel és kitöltő tulajdonsággal.
United Sealants Purhabtisztító 500ml friss purhab, vagy ragasztók eltávolítására fejlesztettek ki. A hagyományos purhab flakon csőszelepének tisztítására, továbbá a purhab pisztoly belső rendszerének átmosására is alkalmas. Alkalmas felület előkészítésére, zsírtalanítására szilikonozás, illetve poliuretán-ragasztás előtt.
United Sealants Duct Tape szöveterősítéses ragasztó szalag 48mm x 50m fehér és fekete színben.Univerzálisan, széleskörűen használhat bel-, és kültérben ragasztási, javítási munkálatok során.
United Sprays Féktisztító spray 500ml speciális tisztító, és zsírtalanító, különleges benzinfajták bázisával. Befújása után magától, és gyorsan eltávolítja az olajt, zsírt, viaszt, fékport és egyéb szennyeződések bármilyen fajtáját.
United Sprays Kontakt spray 400ml megakadályozza és kijavítja a nedvesség által okozott hibákat, zavarokat, bármilyen elektromos hálózatban, gépjárműveknél.
United Sprays Rézpaszta spray 400ml hőálló, jól tapadó kenőanyag, mely az ipar különböző területein felhasználható.
További termék és ár információkkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzeltkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldalakat!

ÚJ! United Sealants Eco Akril vödör

United Sealants ECO Akril VödörA United Sealants Eco Akril Vödör egy kiváló minőségű, akril diszperzió bázisú, festhető tömítőanyag hurkás kiszerelésben, egyesítő csomagolásban ( egy szuper vödörben :) ), mely standard szilikonpisztollyal kinyomható. Csomagolásánál fogva a magyar piacon elérhető egyik legköltséghatékonyabb és környezetbarátabb festhető tömítő! A termék használata egy újrahasznosítható, újra felhasználható kartus segítségével történik. A termék kinyomása után a kartus hulladék helyett egy kicsi, összenyomott, könnyebben lebomló PE-ALU csomagolás marad, mely kevésbé terheli környezetünket, mint a kartusos termékek. A végdugó eltávolítása után a kartus újra használható. SZAVATOSSÁGI IDŐ 3ÉV (FAGYMENTES TÁROLÁS ESETÉN)!

Pink week 2024.05.13-17.

Pink week 2024Kedves Vevőink és Érdeklődők!
2024. május 13-17. között, tehát jövő héten, pünkösdi, pink week akciót hirdetünk az alábbi termékekre:
United Sealants Univerzális szilikon 280ml szürke, barna, fekete, beige, manhattan szürke
United Sealants Parkettafugázó 310ml juhar, tölgy, bükk, cseresznye, merbau, szürke
United Sealants Uni-Pro Építési ragasztó 280ml
United Sealants USFIX-V300 Dűbelragasztó 300ml
United Sealants MMA Rapid 25ml
United Sealants Purhab 750ml
United Sealants Thermo Szigetelő pisztolyhab 850ml
United Sprays Csavarlazító spray 500ml
United Sprays Horgany spray 500ml
United Sealants Szilikonpisztoly barkács fém sárga
United Sealants Kitolható pengés kés fém piros
United Sealants Duct tape szövet ragasztószalag 48mm x 10m szürke
United Sealants Kétoldalú PP ragasztószalag 50mm x 10m
United Sealants Kéztisztító paszta 400g
Szeretnénk jelezni, hogy akciónkat médiakampány is kíséri a közösségi média felületeken már e hét péntektől. Célunk egyértelműen a márka ismertségének növelése és az esetleges érdeklődők viszonteladóinkhoz történő átirányítása! Kérjük, amennyiben lehetséges egyeztessenek termékeinkről és az esetleges megrendelésekről üzletkötőinkkel. A termékekhez tartozó kedvezményes árak már hétvégétől elérhetők lesznek webshopunkban.
Köszönjük!

Új! United Sealants Pillanatragasztó CA100 20g

United Sealants Pillanatragasztó CA100 20gA United Sealants Pillanatragasztó CA100 nagy kezdő szilárdságú ragasztó, melyet speciális felhasználásra fejlesztettek ki. A termék optimális eredményt biztosít ott, ahol az univerzális pillanatragasztók nem fejtenek ki elegendő ragasztóerőt. A termék hosszú szavatossággal, eltarthatósági idővel rendelkezik, melynek időtartama 24 hónap. Gyors kikeményedés kevesebb, mint 5 másodperc alatt. Nagyon magas tárolási stabilitás, megnövelt nedvességállóság. Stabil papíron és kartonon - eláztatás nélkül. Tiszta, szinte láthatatlan ragasztás. Nedvszívó anyagokhoz, bőr, karton, parafa, fa, műanyagok, habosított, szivacsos műanyagok (elasztomerek), fém, gumi.
A termék részleteiről kérjük érdeklődjön üzletkötőjénél, vagy keresse fel a termékoldalt...

Májusi akció

United Sealants Teflon nyakú, fém purhabpisztolyKedves Vevőink és Érdeklődők!
Május hónapban United Sealants márkánk termékei közül az alábbiak érhetők el kedvezményes árakon:
United Sealants Univerzális (szaniter) szilikon 280ml fehér és szürke színben, minden szokásos építőipari és szerkezeti fugához.
United Sealants USFix-P300 poliészter dűbelragasztó 300ml gazdaságos rögzítő gyanta középkategóriás teljesítményű alkalmazások esetén. A hozzá tartozó keverőszár is akciós!
United Sealants Pisztolyhab 750ml B3, használatra kész, magas hő-, és hangszigetelő értéket teljesítő pisztolyhab.
United Sprays Műanyagápoló spray 400ml kiváló minőségű, kiadós, csökkentett szilikon tartalmú, antisztatikus, speciális belső műanyag és gumiápoló.
United Sprays Szilikon spray 500ml, zsír és olajmentes csúszást elősegítő víztaszító és ápoló, védő, választó anyag, műanyagra, fára, gumira, és fémre.
United Sprays Klímatisztító spray 500ml optimálisan tisztítja a klímaberendezést. Univerzálisan felhasználható különböző járműveken, ipari üzemekben, műhelyekben, háztartásokban, és egyéb felhasználóknál lévő klímaberendezések tisztítására is.
United Sealants Hajlaterősítő szalag 10m, fontos kiegészítője kül-, és beltérben a kenhető szigetelésnek és folyékony fóliáknak.
United Sealants Teflon nyakú, fém purhabpisztoly
United Sealants Maszkoló szalag 60°C 30mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Kétoldalú ragasztószalag 48mm x 25m PP beltéri, nagy tapadó erejű ragasztószalag.
További részletekről kérjük érdeklődjenek üzletkötőjüknél, vagy keressék fel a termékoldalakat...

ÚJ! United Sprays Jelölő festék spray rózsaszín

United Sprays Jelölő festék spray rózsaszínKedves Vevőink és Érdeklődők!
Egy igazán divatos és vidám színt hoztunk el Önöknek, bővítve a jelölő festék spray kínálatunkat, melyben immár 6 szín érhető el!
A spray időjárásálló, gyorsan száradó, akril alapanyagú, magas fedőképességű festék spray kül-, és beltéri használatra. A kikeményedett festék-filmréteg elasztikus, karcálló és ásványolajnak ellenáll. Gyorsan szárad, hosszantartó és figyelemfelkeltő jelölést biztosít, akár fejjel lefelé is használható.
Alkalmazás: biztos jelölések aszfalton, betonon és különféle alapfelületeken. Jelölések az fa-, és erdészeti ipar területén. Mérési pontok jelölésére az építőiparban...
A termék bevezetési akció keretében, április hónapban kedvezményes áron érhető el. Érdeklődjenek üzletkötőjüknél, illetve látogassák meg a termékoldalt (klikk ide)...

Áprilisi akció

United Sprays zsírspraykKedves Vevőink és Érdeklődők!
Április hónapban az alábbi United Sealants termékeink érhetők el kedvezményes árakon:
United Sealants Prémium Akril 310ml egy kiváló minőségű plasztoelasztikus, egykomponensű, akril diszperzió bázisú tömítőanyag, mely teljes kikeményedés után festhető. Ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható.
United Sealants Ragasztóhab és pisztolyhab ECO 750ml, építőipari ragasztó és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz. A legtöbb építőipari felületre kiválóan tapad. Kiváló kiadóssága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt.
United Sealants Duct Tape 48mm x 50m szürke egy szöveterősítésű ragasztószalag, melyet univerzálisan, széleskörűen használhat bel-, és kültérben ragasztási, javítási munkálatok során.
United Sealants US-D3 750g Expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra.
United Sprays Fehér Zsírzó spray 400ml sokoldalúan felhasználható szélsőséges időjárási körülmények között csapágyak, vezetősínek, tengelyek tartós kenésére, akkumulátorok pólusainak védelmére.
United Sprays Lánczsírzó spray 400ml felhasználható motorok láncaihoz, de bevethető fogas-kerekekhez, drótkötelekhez, láncmeghajtásokhoz, kábelekhez, zsanérokhoz, zárakhoz, láncfűrészekhez, stb.
United Sprays PTFE (Teflon) spray 400ml tiszta, száraz, zsírtalan, jó tapadó képességű síkosító bevonatot képez. Fém, műanyag, gumi és más anyagok (szeparáló) elválasztó-, kenő- és síkosító anyaga. Zsírmentes, tapadás gátló, piszok-, por- és víztaszító hatású.
United Sprays Multi 2002 zsírspray 400ml nagy nyomásnak és folyamatos terhelésnek is ellenálló, tartós kenést biztosító rész-szintetikus olaj, mely szélsőséges körülmények között is helyt áll. Színtelen, szinte láthatatlan, víznek (sós víz is), és általában gyenge lúgoknak, és savaknak ellenáll.
United Sealants Epoxy Standard 25ml 30 perces 2 komponensű ragasztó.
United Sealants Kenőszappan 250ml épületgépészeti segédanyag...
Termékeinkről, és akcióinkról kérjük tájékozódjanak a termékoldalakon, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel!

Boldog húsvétot kívánunk!

Boldog Húsvétot kívánunk!Kedves Vevőink és Érdeklődők!
Sonkában, tojásban, locsolókban gazdag, boldog húsvétot kíván a Neosil Csapat! :)

Márciusi akció

United Sealants WI-12 Általános mélyalapozó 1:5 5 literKedves Vevőink és Érdeklődők! Márciusban az alábbi United Sealants termékek érhetők el kedvezményes áron:
United Sealants Uni-Szaniter szilikon 280ml beige és manhattan színekben, mely egy penészálló adalékkal gyártott tömítőanyag kül-, és beltéri használatra.
United Sealants Purhab 750ml kézi kiszerelésű, B3-as minősítésű purhab, mely elsősorban lyukak, hézagok kitöltésére alkalmas, de említésre méltó hőszigetelő képessége is....
United Sealants Crystal MS 280ml hibrid polimer víztiszta ragasztó tömítő, mely kevés kivételtől eltekintve alapfelületek sorát tudja összeragasztani bármilyen kombinációban, akár víz alatt is....
United Sealants Parketta tömítő 310ml juhar és tölgy színekben, fa javítási és fugázási munkákhoz...
United Sprays Jelölő festék spray 500ml család: sárga, piros, zöld, fehér, narancs. Akár fejjel lefelé is alkalmazható....
United Sealants WI-12 Általános mélyalapozó 1:5 5 liter kül-, és beltéri alapozásra és impregnálásra javasolt.
United Sealants Maszkoló szalag 25mm x 50m 60°C jó minőségű festőszalag
United Sealants Kétoldalú ragasztószalag PP 48mm x 10m kiváló ragasztási tulajdonsággal rendelkező szalag.
További részletekről kérjük érdeklődjön üzletkötőjénél, illetve keresse fel a termékoldalakat!

Oldalak

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink