Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

Januári akció

United Sealants Légtechnikai tömítőKedves Vevőink és Érdeklődők!

Január hónapban az alábbi akciós termékeket ajánljuk figyelmükbe:

A United Sealants Légtechnikai tömítő egy nagyteljesítményű, kiváló minőségű plasztoelasztikus, egykomponensű, akril diszperzió bázisú, oldószermentes tömítőanyag, mely ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható, kikeményedés után vízálló. Kifejezetten légalagutak, ventillációs-, és fűtési rendszerek csatlakozási fugáinak tömítésére fejlesztettek ki. Alkalmas minden típusú HVAC (Heating, Ventillating, Air Conditioning) csatornarendszerre, beleértve a fémcsatornákat, a csatornalemezeket és a rugalmas csöveket. További felhasználási területek pl. a varratok, a csapok és a peremes csatlakozások tömítése a fémgyártásban. Termékbevezetési akció keretében kedvező áron érhető el!

A United Sealants purhab 300ml egy, egy komponensű, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab. Sok fajta alapfelületre való alkalmazhatóság (kivéve PE és PP), magas termikus és akusztikus szigetelési értékek, hangszigetelő rétegként is felhordható, kitűnő szerelési tulajdonságok, nagy kitöltő kapacitás. Alkalmazások: ajtók és ablakok beépítésére, üregek kitöltésére, hang- és hőszigetelésként, csőáttörések tömítésére, szigetelések rögzítésére.

United Sprays Horgany spray szürke színű cink spray egy gyorsan száradó rozsdavédő anyag, fém felületeken kiváló, tartós hatással bír. Professzionálisan védi a csupasz felületeket, különösen jól alkalmazható varratokra, valamint olyan fém felületekre, amelyek tartósan ki vannak téve a korróziónak és rozsdamarásnak. A cink sprayben felhasznált cink és cink-kötések, több mint 92 %- ban tartalmaznak hibátlan, tiszta cinket.

United Sprays Horgany-alu spray, egy dekorációs, és javítóspray, jó korrózióvédelemmel, melynek pigmentjei 99,5 %- os tiszta alumíniumból állnak. Horganyzott részek sérüléseinek javításához, újrahorganyozásához és acélvázas építményeknél hegesztési varratokhoz, vágási pontokhoz. Hőállóság: -30°C - + 350°C.

United Sealants Thermo-IGS tömítő egy használatra kész, jó minőségű plaszto-elasztikus, egykomponenses semleges szilikon tömítő. Speciálisan fejlesztve a másodlagos tömítésekhez hőszigetelő üvegek beépítéséhez.

United Sealants IGS semleges szilikon tömítő, vízszigetelő termék, mely tartós és rugalmas kötést biztosít kül-, és beltérben egyaránt. Speciálisan fejlesztve a homlokzati tömítésekhez, épületek és egyéb szerkezetek időjárásálló illesztéseiben, tágulási hézagaiban.

Szöveterősítési ragasztószalag 48mm x 10m szürke kiszerelésben (Duct Tape)

ÚJ! Légtechnikai tömítő 310 és 600ml

United Sealants Légtechnikai tömítőA United Sealants Légtechnikai tömítő egy nagyteljesítményű, kiváló minőségű plasztoelasztikus, egykomponensű, akril diszperzió bázisú, oldószermentes tömítőanyag, mely ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható, kikeményedés után vízálló. Kifejezetten légalagutak, ventillációs-, és fűtési rendszerek csatlakozási fugáinak tömítésére fejlesztettek ki. Alkalmas minden típusú HVAC (Heating, Ventillating, Air Conditioning) csatornarendszerre, beleértve a fémcsatornákat, a csatornalemezeket és a rugalmas csöveket. További felhasználási területek pl. a varratok, a csapok és a peremes csatlakozások tömítése a fémgyártásban. (tovább a termékoldalra...)

2019 - 2020

2019-2020Kedves Vevőink, szeretnénk megköszönni Önöknek 2019. évi vásárlásaikat!

  • Utolsó rendelésfelvételi és munkanap: 2019 december 19. csütörtök 09:00ig
  • Utolsó kiszállítási nap, amikor a futár kiszállít: 2019 december 20. péntek
  • Első rendelésfelvételi nap: 2020 január 6. hétfő
  • Első szállítási nap, amikor a futár kiszállít: 2020 január 7. kedd (tovább...)

Decemberi akció

US Thermo-IGS, Szilikon IGS, Hybrid Fix termékekKedves Vevőink és Érdeklődők!

December hónapban az alábbi akciós termékeket ajánljuk figyelmükbe:

United Sealants Gyors akril termékünkre speciális akciót hírdetünk: minden nettó 50000 Ft vásárlás után 1 karton (15db) terméket adunk ajándékba. Készlet erejéig!

United Sealants Thermo-IGS tömítő egy használatra kész, jó minőségű plaszto-elasztikus, egykomponenses semleges szilikon tömítő. Speciálisan fejlesztve a másodlagos tömítésekhez hőszigetelő üvegek beépítéséhez.

United Sealants IGS egy semleges szilikon tömítő, vízszigetelő termék, mely tartós és rugalmas kötést biztosít kül-, és beltérben egyaránt. Speciálisan fejlesztve a homlokzati tömítésekhez, épületek és egyéb szerkezetek időjárásálló illesztéseiben, tágulási hézagaiban.

United Sealants Hybrid Fix légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja. Termékbevezetési akció keretében év végéig érhető el kedvező áron!

United Sprays Ragasztó spray egy klasszikus kontakt raagsztó, mely gazdaságosan felhasználható a legkülönbözőbb alapfelületek ragasztására, melyekre gyorsan és kiválóan tapad.

United Sprays Matt fekete spray színes lakkspray, melyet egyaránt használhatunk fémre, fára és kemény műanyagokra is. Gyorsan száradó festék, amely különböző külső hatásoknak tartósan ellenállóképes, fekete selyem-matt színű fedést ad illetve újszerű kinézetet.

2 oldalú szöveterősítésű szőnyegragasztó szalag 10 és 25m-es kiszerelésben.

Black friday november 29!

Black Friday 2019Kedves Vevőink és Érdeklődők!

Immár hagyományosnak mondható 1 napos akcióval kedveskedünk Önöknek november 29-én pénteken. Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az akciós termékek csak itt, a webshopban történő megrendelés esetén lesznek érvényesek, üzletkötőnek leadott megrendelés esetén az akciós árak nem érvényesek. Tehát kérjük Önöket, hogy itt rendeljenek, ha pedig eddig nem regisztráltak, kérjük tegyék meg, illeve ne felejtsenek feliratkozni hírlevelünkre is! Mindenképpen érdemes lesz rendelniük webshopunkból, mert számottevő kedvezményeket fogunk adni ezen az egy napon! Azoknál a termékeknél, amelyek november hónapban amúgy is akciósak, azokból további kedvezményeket fogunk adni!

  • United Sealants Univerzális szilikon 280ml (minden szín)
  • United Sealants Premium Acryl festhető tömítő 310ml fehér
  • United Sealants Crystal MS víztiszta ragasztó 280ml
  • United Sealants Téli-Nyári purhab 750ml
  • United Sealants Maszkoló szalag 60°C 19mm x 50m
  • United Sprays Jelölő festék spray 500ml (minden szín)

Az akció lezárult... :(

 

Novemberi akció

US Univerzális szilikonKedves Vevőink és Érdeklődők!

November hónapban az alábbi termékek érhetők el igen kedvezményes árakon:

United Sealants univerzális szilikon (transzparens, fehér, szürke) egy kiváló minőségű, ecetsav és fungicid tartalmú, egy komponenses szilikontömítőanyag. Tulajdonságok: könnyű alkalmazhatóság, szín tartó, UV- álló, kikeményedés után rugalmas marad. Nagyon jó tapadás sok fajta alapfelülethez. Szinte szagtalan, penész-, és gombaálló. Alkalmazások: minden szokásos építőipari és szerkezeti fugákhoz, üvegezési munkálatokhoz, különböző dilatációs fugákhoz.

A United Sealants Hybrid Fix légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja. Termékbevezetési akció keretében év végéig érhető el kedvező áron!

United Sprays Hidegindító spray egy alacsony forráspontú és magas gyulladási energiájú oldószer-elegy válogatott kombinációja. A hidegindító spray megkönnyíti a benzin és dízelüzemű motorok hőmérsékletének szabályozását, ezáltal védi az indítómotort és az akkumulátort.

United Sprays Jégoldó-, és Zárjégoldó spray gyorsan és megbízhatóan feloldja a jeget az összes üvegfelületről, -30 °C – ig! Véd az újra eljegesedés ellen. Tiszta kilátást biztosít, és ezzel elősegíti a balesetmentes közlekedést. Első, oldalsó és hátsó ablakokról gyorsan leolvasztja a jeget, biztosítva az akadálymentes kilátást. Szintén alkalmas ajtózárak jégtelenítésére.

United Sprays Jelölő festék spray PIROS és ZÖLD időjárásálló, gyorsan száradó, akril alapanyagú, magas fedőképességű festék spray kül-, és beltéri használatra. A kikeményedett festék-filmréteg elasztikus, karcálló és ásványolajnak ellenáll. Termékbevezetési akció keretében év végéig érhető el akciósan...

Hyundai HYD-1230 festékkeverőgép megbízható társa a kőmüves, hőszigetelő, festő, illetve burkoló szakembereknek...

Az Araldite Repair egy könnyedén alkalmazható, használatra kész epoxy gyanta kitt. Kikötéskor a kitt egy kemény, ellenálló anyagot eredményez, mely stabil és ellenálló a kemikáliákkal szemben. Kiváló tapadást biztosít a legtöbb anyagon (fém, üveg, műanyagok, fa, beton, stb.).

United Sealants Gyors akril egy kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzió bázisú, egy komponensű, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 10 percen belül festhető!

A termékekről, és azok árairól kérem érdeklődjenek üzletkötőinktől, illetve keressék fel a termékoldalakat!

ÚJ! Jelölő festék spray Piros és zöld

ÚJ! Jelölő festék spray Piros és zöldA United Sprays Jelölő festék spray időjárásálló, gyorsan száradó, akril alapanyagú, magas fedőképességű festék spray kül-, és beltéri használatra. A kikeményedett festék-filmréteg elasztikus, karcálló és ásványolajnak ellenáll.

ÚJ termék! Hybrid Fix ipari ragasztó 600ml fekete

US Hybrid Fix 600ml feketeA United Sealants Hybrid Fix légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja.

Tulajdonságok: Gyors és tartós kezdeti tapadás, rugalmas kötés, nagy végső ragasztóerő, nedvességálló. Kiváló tapadás a legtöbb felületre. Porózus és nem porózus felületekre, pl. fémlemezek, különböző szintetikus anyagokra vagy üvegre. Magas ellenállás UV-sugárzással szemben.

Alkalmazás: Különböző alapanyagok ragasztása: pl. fa, üveg, beton, fém, műanyagok. EPDM fólia ragasztása különböző felületekre. Szakipari-, végszereléskor előforduló ragasztásokhoz: beton, gipszkarton, bútor-, faforgácslap, fa, gipsz, tégla, üveg, fémek.

Részletekkel kapcsolatban kérem keresse fel a termékoldalt!

Téli purhab és Pisztolyhab készletfeltöltő akció

United Sealants Téli-nyári purhab 750mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani immár hagyományosnak mondható téli purhab és pisztolyhab készletfeltöltő akciónkat, amit rendhagyó módon idén nem csak október második felében érhetnek el, hanem egész október hónapban!

További előny (annak ellenére, hogy HUF/EUR árfolyam az elmúlt hónapokban kedvezőtlenül alakul), hogy a 2018-as beszerzésnél versenyképesebb árakat tudunk biztosítani Önöknek!

Várjuk megrendeléseiket. További információkat a termékoldalakon találnak, vagy vegyék fel üzletkötőinkkel a kapcsolatot.

Októberi akció

AluszalagKedves Vevőink és Érdeklődők!

Október hónapban az alábbi termékek érhetők el igen kedvező áron:

United Sealants Téli-nyári purhab és pisztolyhab egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab, amely -10°C-ig alkalmazható. Tulajdonságok: Sok fajta alapfelületre való alkalmazhatóság (kivéve PE és PP), magas termikus és akusztikus szigetelési értékek, hangszigetelő rétegként is felhordható, kitűnő szerelési tulajdonságok, nagy kitöltő kapacitás és formastabilitás, fagypont alatt is felhasználható. Alkalmazások: ajtók és ablakok beépítésére, üregek kitöltésére, hang- és hőszigetelésként, csőáttörések tömítésére, szigetelések rögzítésére.

A United Sprays Alvázvédő spray, egy bitumen bázisú alvázvédő spray, speciálisan „megfolyás” nélküli felhasználásra. Ideális korábbi alvázvédő rétegek esetleges kijavítására, nehezen hozzáférhető helyeken lévő gyors javításra. Ez a termék megbízhatóan védi az Ön autóját a rozsdától, kőfelverődéstől, szóró-sótól, víztől, jégtől, és hótól. Tartósan rugalmas, és hatásosan zajcsillapító hatású, szélsőséges időjárási körülmények között is. A terméket minden hőmérséklet tartományban fel lehet használni. Kiválóan tapad, nem átfényezhető.

A United Sprays Anti-nyest spray gyors, közvetlen hatású riasztószer, mely megakadályozza a nyest (nyuszt, menyét) kártételét. Különösen hatékony védelmet nyújt autóalkatrészek, pl. kábelek, hangszigetelő- és burkolati anyagok esetében. A termék speciális illatanyagot tartalmaz, mely az állatok szaglószervére hat és számukra kellemetlen illata miatt kedvét szegik a kábelek és burkolatok összerágásánál. Természetes összetevői miatt nemcsak autók védelmére alkalmazható, de a rágcsálók elűzhetőek más területekről is, ahová befészkelték magukat: járatokból, padlásterekből stb. Az illatanyag az emberi szaglásnak nem kellemetlen.

A United Sprays Keréktárcsa ezüst spray Kiváló minőségű festék, könnyen kezelhető spray kiszerelésben. Univerzálisan felhasználható fémre, műanyagra, fára, betonra, felnik, keréktárcsák festésére ajánljuk. Felhasználható hobby, és autóápolási célokra is, nagyszerű színhatással rendelkezik, de akár kipufogó csövek lefújására, és dekorációs célokra is felhasználható.

United Sealants Gyors akril egy kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzió bázisú, egy komponensű, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 10 percen belül festhető!

Alumínium szalag 50mm x 50m-es kiszerelésben épületgépészeti, és bádogos munkákhoz...

További részletekkel kapcsolatban kérem keresse fel a termékoldalt, vagy érdeklődjön üzletkötőjénél...

Oldalak

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink