Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

ÚJ! USFix-V300 Vinilészteres dűbelragasztó, 4 évszakos

United Sealants USFix-V300 Dübelragasztó 300mlKedves Vevőink! Új termékkel bővült ragasztó termékcsoportunk:

United Sealants USFix-V300 egy ETA minősített, 4 évszakban használható, 2 komponensű, vinilészter bázisú, dűbelragasztó rendszer, mely magas/nehéz terhelhetőséggel rendelkezik.

A termékhez kapcsolódó keverőszár (2db/termék) biztosítja az összekevert anyag lyukakba juttatását. A terméket standard szilikon kinyomópisztollyal tudja használni. Amennyiben ezt az anyagot választja, úgy egy vegyszerálló, nagyon költség-hatékony ragasztó mellett dönt! Termék egyaránt használható száraz, nedves betonban és elöntött lyuk esetében is. A termék megkeményedési reakciója lejátszódik víz jelenlétében is.

Az új termék az alábbiakban különbözik még a poliészteres dűbelragasztótól:

  • A termék alapanyaga epoxy vinilészter gyanta, mely egy sokkal szilárdabb anyag, mint a poliészter gyanta. Tehát ez a termék nehezebb anyagok rögzítése esetén ajánlott!
  • A termék 4 évszakban használható, -10C és +40C között.
  • A termék felhasználása ugyanúgy történik, mint a poliészter esetében: ugyanazokat a lépéseket kell követni, mind az üreges tégla esetében, mind a tömör beton, vagy fa esetében is. Ez szintén megtalálható mind a terméken (piktogramos formában), mind a technikai adatlapban képpel és leírással.
  • A kikeményedési idők ugyanúgy megtalálhatók a terméken és a műszaki adatlapban is: minél hidegebb van, annál hosszabb, minél melegebb van annál rövidebb a "fazékidő"...
  • A teljesítménymutatók szintén megtalálhatók a műszaki adatlapban részletesen lebontva alapanyagra (amibe ragasztunk), és amit ragasztunk, legyen az menetesszár, esetleg, betonvas.
  • Teljesítmény mutató tekintetében kiemelendő, hogy tömör betonba történő ragasztás, M12 átmérőjű menetesszár, vagy betonvas esetében  a terhelhetőség 2100kg/furat!
  • Megtalálhatók szintén a műszaki adatlapban a hozamszámok is, milyen alapanyagnál, milyen átmérőnél mennyi lyukat lehet tömíteni 1 kartussal.
  • A termék minden szükséges minősítéssel rendelkezik: az ETA minősítések tekintetében rendelkezik szeizmikus bevizsgálással, tűzgátlósági hitelesítéssel is. További plusz, hogy a termék A+ környezeti besorolással, és LEED tanúsítvánnyal rendelkezik, ami nagyobb építkezések, projektek esetében elvárt.

A termék bevezető áron érhető el év végéig!

Októberi akció

US logóKedves Vevőink és Érdeklődők!

Ebben a hónapban, igazán megéri majd vásárolni, hiszen a már hagyományos téli hab akciónkon kívül (amit megspékeltünk plusz egy kis meglepetéssel - kérdezzék üzletkötőjüket), eszméletlen jó termékek kerültek be az akciós kosarunkba:

United Sealants Univerzális/szaniter szilikon 280ml transzparens egy kiváló minőségű, ecetsav és fungicid tartalmú, egy komponenses szilikontömítőanyag. Könnyű alkalmazhatóság, UV- álló, nagyon jó tapadás sok fajta alapfelülethez, szinte szagtalan, penész-, és gombaálló. Minden szokásos építőipari és szerkezeti fugákhoz., üvegezési munkálatokhoz, különböző dilatációs fugákhoz..

United Sealants Uni-Pro kontakt építési ragasztó 280ml (folyékony szög) egy szintetikus kaucsuk bázisú, használatra kész, egy komponensű ragasztópaszta, melyet az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre. Erős kezdeti tapadóerő, magas végső ragasztóerő, 48 órán belül terhelhető. Porózus és nem porózus felületekre egyaránt alkalmas. Feleslegessé teszi a szöget és a csavart. Vízálló, páraálló – nem folyamatos vízterhelés mellett, kikötés után.

United Sealants US-D3 Faragasztó 5kg expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra.

United Sealants Epoxy Rapid 25ml egy 2 komponensű, gyorskötésű, nagy szakítószilárdságú, színtelen, oldószermentes ragasztó. Optikailag igényes ragasztásokhoz, átlátszó és oldószermentes. Tartós ellenállóképesség vízzel, benzinnel és olajjal szemben. Szakítás- és ütésálló, időtálló...

United Sealants Téli-Nyári purhab 750ml és Pisztolyhab 750ml egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab, amely -10°C-ig alkalmazható. Sok fajta alapfelületre való alkalmazhatóság. Magas termikus és akusztikus szigetelési értékek, hangszigetelő rétegként is felhordható. Kitűnő szerelési tulajdonságok, nagy kitöltő kapacitás és formastabilitás. Fagypont alatt is felhasználható. Ajtók és ablakok beépítésére, üregek kitöltésére. Hang- és hőszigetelésként, csőáttörések tömítésére, szigetelések rögzítésére.

United Sealants Maxi65 Téli-Nyári pisztolyhab 840ml egy komponensű, légnedvesség hatására keményedő poliuretán hab, melyet az ISO 9001:2015 standard követelményeinek megfelelően gyártanak. Nagy habkihozatal és habnyomás, alacsony utódagadású formula. Tesztünkről itt olvashat: KLIKK

United Sprays Alvázvédő spray 500ml egy bitumen bázisú alvázvédő spray, speciálisan „megfolyás” nélküli felhasználásra. Ideális korábbi alvázvédő rétegek esetleges kijavítására, nehezen hozzáférhető helyeken lévő gyors javításra.

United Sprays Anti-Nyest spray 400ml gyors, közvetlen hatású riasztószer, mely megakadályozza a nyest (nyuszt, menyét) kártételét. Különösen hatékony védelmet nyújt autóalkatrészek, pl. kábelek, hangszigetelő- és burkolati anyagok esetében.

United Sprays Gázkazán tisztító spray 500ml egy rendkívül hatékony tisztító- és karbantartóanyag gázkazánokhoz, cirkók és gázüzemű kondenzációs kazánokhoz. Biztonságosan és megbízhatóan eltávolítja az égési maradványokat, lerakódásokat, szennyeződéseket és semlegesíti a tisztított felületeket, így védelmet nyújt a korrózió ellen is.

Aluminium szalag 50mm x 50m

Bevezetés alatt álló termékeink, melyek év végéig érhetők el kedvezményes áron: Parketta tömítő termékcsaládunk (juhar, tölgy, bükk, cseresznye, merbau, szürke), továbbá új Vinilészteres USFix-V300 4 évszakos dűbelragasztónk, melyről hamarosan külön hírlevélben értesítjük Önöket...

További információval kapcsolatban kérjük keressék fel a termékoldalakat, vagy beszéljenek üzletkötőjükkel...

ÚJ! Parketta tömítő és fafugázó család

United Sealants Parketta tömítő és fafugázó családKedves Vevőink és Érdeklődők!

Örömmel jelentjük be, hogy tömítőmassza csoportunk 1 új termékcsaláddal bővült, mely évvégéig bevezető áron érhető el: Parketta tömítő és fafugázó. (klikk)

 

A United Sealants Parketta tömítő egy kiváló minőségű plasztoelasztikus, egykomponensű, diszperzió bázisú tömítőanyag, mely teljes kikeményedés után csiszolható, vagy akár festhető is. Ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható. Fa-, mozaik-, és laminált parketta, parafa tömítésére, fa felületek fugázására lett kifejlesztve. 6 féle színben elérhető (juhar, tölgy, bükk, cseresznye, merbau, szürke). Sokféle porózus alapfelületre alkalmazható, melyekhez kitűnően tapad. Színtartó és vízálló, teljes kötés után. Öregedés- és időjárásálló, szagtalan, környezetbarát. Kül-, és beltéri használatra is alkalmas.. Teljes kikötés után festhető, lakkozható, csiszolható.

Fa-, és laminált parketta csatlakozási fugáinak tömítésére. Szegélyléc és a fal közötti rések tömítésére. Építőipari csatlakozófugákhoz (például fal is), különösen porózus felületekre. Rések, repedések tömítésére a fa padlók esetében. Nyílászárók (ajtó és ablak) réseinek tömítésére. Kisebb, könnyebb lécek, szegélyek, dekorációs elemek ragasztására is alkalmas.

További információkkal kapcsolatban kérjük keressék fel a termékoldalt, vagy vegyék fel üzletkötőjükkel a kapcsolatot.

Szeptemberi akció

United Sealants Ragasztó purhab B2 családKedves Vevőink és Érdeklődők!
Szeptember hónapban az alábbi termékeket érik el kedvezményes áron:
United Sealants Ragasztóhab és pisztolyhab B2 750ml poliuretán bázisú, aeroszolos (HFCKW és FCKW mentes), egy komponensű ragasztóhab és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz, mely négy évszakban használható. Alacsony tágulása és kiváló kiadóssága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt. Lerövidíti a munkához szükséges időt: 60 perc után a szigetelés és ragasztás készen áll a következő munkafolyamatra. Kinyomása kézi kiszerelés esetén a mellékelt kinyomócsőrrel, pisztolyos kivitel esetén purhabpisztollyal történik.

United Sealants PUFLEX-40 szerkezeti ragasztó és tömítő 280 és 600ml egy poliuretán bázisú, használatra kész, egy komponensű légnedvesség hatására kötő, közepes keménységű ragasztópaszta, melyet az ipar legkülönbözőbb helyein, továbbá otthoni munkákra használhat sokféle alapfelületre.

United Sprays Szivárgásjelző spray nyári és téli 400ml környezetbarát módon teszi lehetővé a tömítetlen részek gondnélküli feltárását, belső nyomás alatt álló csavarkötéseknél, perem (szegély)- kötéseknél, csővezetékeknél és hegesztési varratoknál.

United Sealants Öntapadó butil-szalag egyfajta ragasztószalag, ami erős ragasztóval és kiváló tömítőhatással bír. Kiváló tapadással rendelkezik mindenféle anyagfelülettel (színes acéllemez, acél, vízálló tekercselt anyag, cement, fa, PC, PE, PVC, EPDM, CPE anyagok), öntapadós típusú tömítőszalagnak is nevezik.

Akcióinkról, és bevezetés alatt álló, új termékeinkről kérjük érdeklődjenek üzletkötőjüknél, vagy keressék fel a termékoldalakat...

Augusztusi akció

United Sealants Maszkoló szalag 38mm x 50mKedves Vevőink, és érdeklődők!

Augusztus hónapban az alábbi termékeink érhetők el kedvezményes áron:

United Sealants Neutrális szaniter szilikon 600ml transzparens egy kiváló minőségű, semleges (oxim), egykomponensű, szilikon bázisú fugatömítő, amely fungicid tartalmú egyben. Könnyű alkalmazhatóság, szín tartó, UV- álló. Nagyon jó tapadás sok fajta alapfelülethez, szinte szagtalan. Konyha és szaniter helyiségek tömítésére. Hűtőkamrák és szellőző berendezések tömítésére, konténergyártás területén. Különböző dilatációs fugákhoz, üvegezési munkákhoz.

United Sealants US-D3 Faragasztó 1kg expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra.

United Sealants Epoxy Standard 2x25ml egy 2 komponensű, gyorskötésű, nagy szakítószilárdságú, színtelen, oldószermentes ragasztó.

United Sealants Szilikon kinyomó pisztoly fém, erős, robosztus kivitelű szerszám. Erős áttéttel ellátva, hogy a sűrűbb anyagokat is egyszerűen lehessen feldolgozni....

United Sealants Maszkoló szalag 60°C 38mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat sokféle alapfelületre.

United Sealants Folyékony kesztyű 250ml háztartásokban, ipari munkavégzések során a mindennapos munkában, a kéz védelmére szolgál. Összetételének köszönhetően védőréteget képez a bőrön, a szennyeződésekkel szemben (zsír, olaj, lakk, ragasztó, festék, műanyag, műgyanta, kátrány, por, stb.) a kézen. Vízben oldódik, vízbázisú anyagokkal szemben nem véd! Könnyen kezelhető, illatmentes, méz állagú folyadék.

United Sealants US-88 Multi-olaj spray 150 és 400ml egy széleskörű problémamegoldó anyag az élet szinte minden területén. Speciális összetételének köszönhetően és kitűnő kúszó tulajdonsága által a termék kombinálja a következő tulajdonságokat: korrózióvédelem, tisztítás, vízkiszorítás, kenés és konzerválás. A ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak és ez által alkalmas majd minden felhasználási területen: műhelyekben, szerelőüzemekben, hajózásban, villamos iparban, mezőgazdaságban valamint háztartási és hobby célokra.

Augusztusban még elérhetőek termékbevezetési áron az alábbi termékek: United Sealants Gyors ragasztóhab és pisztolyhab, United Sprays Réz paszta spray!

A termékekről és azok árairól kérjük érdeklődjenek üzletkötőjüknél, illetve keressék fel a termékoldalakat...

Júliusi akció

United Sealants Brutál Fix erőragasztóKedves Vevőink és Érdeklődők! Július hónapban az alábbi termékeinket érhetik el kedvezményes áron itt webshopunkban, vagy üzletkötőinken keresztül:

United Sealants Brutál fix erőragasztó egy hybrid polimer bázisú, használatra kész, egy komponensű ragasztópaszta. Nem tartalmaz oldószereket (semleges-neutrális), izocianátokat, szilikont és vizet, teljesen szagtalan. Az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre, bármilyen kombinációban elsősorban nehéz elemek ragasztására.

United Sealants Purhab 500ml egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab.

United Sealants Kétoldalú hab ragasztószalag 10m és 25m nevéből adódóan egy kétoldalú tapadó-felülettel rendelkező akril-hab ragasztószalag, melyet univerzálisan, széleskörűen használhat beltéri ragasztási munkálatok során.

United Sealants Univerzális (szaniter) szilikon 280ml szürke kiváló minőségű, ecetsav és fungicid tartalmú, egy komponenses szilikontömítőanyag. Minden szokásos építőipari és szerkezeti fugákhoz, üvegezési munkálatokhoz, különböző dilatációs fugákhoz

United Sprays Fúró-, és vágóolaj spray 500ml egy magas teljesítményű, speciális, kenőolaj, agresszív adalékok nélkül.

United Sprays Uni tisztítóhab spray 400ml Kiváló minőségű, víz bázisú, hatásos, intenzív tisztítóhab. Használatával kiadós, ámde kímélő, tisztítás érhető el. Felfrissíti a színeket, tartósan kellemes illatot hagyva maga után és semmiféle maradványt, foltot nem hagy a beszórt felületen. Mélytisztító hatásával teljesen feloldja még a makacs foltokat is!

Termékbevezetés alatt álló termékeink közül továbbra is elérik kedvezményes áron Gyors ragasztóhabjainkat és Réz paszta spraynket. Várjuk megrendeléseinket!

Itt a nyár és a meleg! Miért is fontos ez?!

HőmérsékletKedves Vevőink és Érdeklődők!
Egy rövid, de annál fontosabb információt szeretnénk tudatosítani Önökben. Minden évben, október környékén a hőmérséklet hirtelen leesik, és a tömítési, habozási, ragasztási körülmények változnak...
A következő hónapokban ezzel ellentétes hőmérsékleti viszonyok várhatóak! Minden műszaki adatlapban kiemelten kezeli a gyártó a felhasználási hőmérsékleti tartományt. Ez általánosságban, egy tavasztól - őszig használható termék esetében 0-5 C°-tól +30-35 C°-ig terjed. Nyomatékosan kérjük Önöket, ha termékeinket használják, az előbbi adatokat vegyék figyelembe. Munkafolyamataikat ne napközben végezzék, amikor a külső hőmérséklet meghaladja a fenti értéket, hanem reggel, esetleg az esti órákban. Napközben nemcsak a levegő hőmérséklete magasabb az előírt értéknél, hanem esetleg a ragasztandó, tömítendő, habozandó alapfelületek is forróbbak, ami egyértelműen károsítja mind a munkafelületet, mind a tömítő-, ragasztóanyagokat, purhabokat! És akkor nem is beszéltünk még a magas UV sugárzásról, ami a purhabot egyértelműen károsítja...
Köszönjük, hogy munkafolyamataikat ezen előírások betartásával tervezik meg! Mindenkinek kellemes nyarat kívánunk! :)
További információkkal kapcsolatban kérjük keressék fel termékoldalainkat, vagy beszéljenek üzletkötőjükkel!

ÚJ! Gyors ragasztóhabok Gipszkartonhoz is :P

Gyors ragasztóhab családKedves Vevőink és Érdeklődők!

Örömmel jelentjük be, hogy ragasztóhab termékcsoportunk 2 újabb termékkel bővűlt: Gyors ragasztóhab és pisztolyhab 750ml B3 termékekkel. Termékbevezetési akció keretében kedvezményes áron augusztus végéig lesz elérhető!

A termék poliuretán bázisú, aeroszolos (HFCKW és FCKW mentes), egy komponensű gyors ragasztóhab, építőipari ragasztó és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz. A legtöbb építőipari felületre kiválóan tapad. Kiváló kiadóssága és gyorsasága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt. Lerövidíti a munkához szükséges időt. Kinyomása kézi kiszerelés esetén a mellékelt kinyomócsőrrel, pisztolyos kivitel esetén purhabpisztollyal történik. A hab az ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően lett előállítva. Tovább a termékoldalakra:

GYORS RAGASZTÓHAB KÉZI / GYORS RAGASZTÓ PISZTOLYHAB (klikk a szövegre)

További részletekről kérem keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel üzletkötőinkkel a kapcsolatot!

Júniusi akció

US BuildFix-W stukkó és építési ragasztó 280mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Június hónapban az alábbi termékeinket érik el kedvezményes áron:

United Sealants Buildfix-W 280ml építési és stukkó ragasztó egy oldószermentes, használatra kész ragasztópaszta, mely általánosan felhasználható építési anyagok, különösen stukkók, díszlécek, rozetták, faburkolatok, lécek, műanyag és polisztirol elemek, profilok, stb. ragasztására.

United Sealants US-D3 Vízálló faragasztó 600g expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra.

United Sealants Purhab tisztító spray 500ml speciálisan a még meg nem kötött purhab, vagy ragasztók eltávolítására fejlesztettek ki. A hagyományos purhab flakon csőszelepének tisztítására, továbbá a purhab pisztoly belső rendszerének átmosására is alkalmas. Kifejezetten alkalmas felület előkészítésére, zsírtalanítására szilikonozás, illetve poliuretán-ragasztás előtt.

United Sealants Duct tape szöveterősítésű ragasztó szalag 48mm x 50m fekete és fehér színben a készlet erejéig!

United Sprays Féktisztító spray 500ml tisztító, és zsírtalanító, különleges benzinfajták bázisával. Befújása után magától, és gyorsan eltávolítja az olajt, zsírt, viaszt, fékport és egyéb szennyeződések bármilyen fajtáját. Maradék nélkül zsírtalanítja a fémeket, üveget és kerámiát a szilikontól, olajmaradványtól, gyantától és ragasztótól.

United Sprays Kontakt tisztító spray 400ml megakadályozza és kijavítja a nedvesség által okozott hibákat, zavarokat, bármilyen elektromos hálózatban, gépjárműveknél. Víztaszító hatású, speciális fejlesztésű termék, kiadós és sokoldalú, kiválóan használható autóknál, kétkerekűeknél, ipari, és hobby célokra.

Bevezetés alatt álló termékeink közül az alábbiakat érik el kedvezményesen: kéztisztító és epoxy ragasztó termékcsaládunkat, mely júliustól már teljes áron lesz csak elérhető. Új Réz paszta spraynket...

Részletekről kérjük érdeklődjenek üzletkötőinknél, vagy keressék fel a termékoldalainkat!

United Sprays Réz paszta spray

US Réz paszta spray 400mlKedves Vevőink és Érdeklődők!
Ipari spray termékcsoportunk egy új termékkel bővült, mely termékbevezetési akció keretében július végéig kedvezményes áron érhető el!

Leírás: 

A United Sprays Réz paszta spray 400ml hőálló, jól tapadó kenőanyag, mely az ipar különböző területein felhasználható. Értékes összetevői között megtalálhatóak rézpor, szilárd kenőanyagok, adalékok, mely hozzájárulnak a jó tapadóképesség eléréséhez. Összetétele biztosítja a hosszútávú ellenállást külső behatásokkal szemben. Magas hőmérséklet-stabilitás jellemzi, amely elengedhetetlenül szükséges bizonyos alkalmazási területeken. A réz paszta spray használata rendkívül gazdaságos a hatóanyagok magas aránya miatt. (tovább a termékoldalra klikk...)

Oldalak

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink