Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

ÚJ! United Sealants Mindent tömítő színtelen 310ml

United Sealants Mindent tömítő színtelen 310mlKedves Vevőink! United Sealants márkánk kínálata, egy ízig-vérig barkács - univerzálisan felhasználható tömítőmasszával bővült: United Sealants Mindent tömítő színtelen 310ml.

United Sealants Mindent tömítő színtelen egy kiváló minőségű, egykomponensű kopolimer tömítőanyag, mely fungicid tartalmú (penészálló), fehér színű, de kikeményedés során színtelen színre köt. Nagy teljesítményű tömítőanyag általános használatra. Tömítésre és ragasztásra alkalmas alumínium, üveg, csempe és szaniter munkák esetében. Nem oxidáló fém, beton, falazat, fa, kövek, kerámia, üveg, PVC alapfelületek esetében. Kiválóan tapad a legtöbb felületre, nincs szükség alapozóra. Kikeményedés után rugalmas és ellenálló tömítéssé alakul át. Kiváló UV-, és időjárás-állóság jellemzi. Tulajdonságok és előnyök: fehér színű, de kikeményedés során színtelenné válik, tökéletes tapadás üveghez, kerámiához, alumíniumhoz, festett fához stb., színtartó és vízálló, teljes kötés után, öregedés- és időjárásálló, UV-álló. Kül-, és beltéri használatra is alkalmas. Teljes kikötés után festhető. Kiváló ellenállás a hagyományos tisztítószerekkel és vegyszerekkel, antibakteriális. Alkalmazások: csatlakozó fugák épületekben, konyhákban és fürdőszobákban. Üveg alkalmazások tömítése, alumínium és fa ablakok tömítése, különféle építőanyagok közötti tömítési munkákhoz.
A terméket bevezetési akció keretében, kedvezményes áron, év végéig érik el. További infókkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldalt.

Szeptemberi akció

United Sealants Tűzgátló Akril tömítő 310ml szürkeKedves Vevőink és Érdeklődők!
Szeptember hónapban az alábbi termékeinket érhetik el kedvező áron:
United Sealants Univerzális szilikon 280ml transzparens kiváló minőségű, ecetsav és fungicid tartalmú, egy komponenses szilikontömítőanyag. Szín tartó, UV- álló, kikeményedés után rugalmas marad. Nagyon jó tapadás sok fajta alapfelülethez, szinte szagtalan. Penész-, és gombaálló.
United Sealants Tűzgátló Akril tömítő 310ml szürke akril diszperzió bázisú tömítőanyag. Alkalmas tűzálló épületszerkezetek hézagainak tömítésére. Gátat képez a tűz és füst terjedése esetén, a tömítőanyag a hő növekedésével tágul. Nedves aljzathoz is tapad...
United Sealants USFix-V300 Dűbelragsztó 300ml egy ETA minősített, 4 évszakban használható, 2 komponensű, vinilészter bázisú, dűbelragasztó rendszer, mely magas/nehéz terhelhetőséggel rendelkezik.
United Sealants Ragasztóhab és pisztolyhab 750ml B2 poliuretán bázisú, egy komponensű prémium ragasztóhab és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz, mely négy évszakban használható. Alacsony tágulása és kiváló kiadóssága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt.
United Sprays Szivárgásjelző spray nyári és téli 400ml környezetbarát módon teszi lehetővé a tömítetlen részek gondnélküli feltárását, belső nyomás alatt álló csavarkötéseknél, perem (szegély)- kötéseknél, csővezetékeknél és hegesztési varratoknál. Téli verzió -15C°-ig hazsnálható!
United Sprays Gázkazán tisztító spray 500ml egy rendkívül hatékony tisztító- és karbantartóanyag gázkazánokhoz, cirkók és gázüzemű kondenzációs kazánokhoz. Biztonságosan és megbízhatóan eltávolítja az égési maradványokat, lerakódásokat, szennyeződéseket és semlegesíti a tisztított felületeket.
United Sealants WI-12 Általános mélyalapozó koncentrátum 1:5 1 és 5 liter gipsztartalmú alapfelületek, gyári, kész vakolattípusok, szálas cementlapok, mészkő és klinkertégla kül-, és beltéri alapozására és impregnálására javasolt. Alkalmazható továbbá a krétásodó, fellazult falfelületek felső felületi lekötésére, az enyves festékektől megtisztított felületekre és a régi mész-, és ásványi festékek maradékainak szilárdítására, az alapfelület egyenetlen nedvszívásának kiegyenlítésére. Papír- és kasírozott szigetelő tapéták védőbevonataként is alkalmazható.
United Sealants Öntapadó butil szalag erős ragasztóval és kiváló tömítőhatással bír. Kiváló tapadással rendelkezik mindenféle anyagfelülettel, öntapadós típusú tömítőszalagnak is nevezik. Úgy tervezték, hogy lezárja és megakadályozza a por, a levegő és a nedvesség bejutását, valamint biztosítja az időjárásálló tömítést a fém épületelemekben.
További információkkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldalakat!

USFix-C Kontaktragasztó változás

USFix-C Kontakt ragasztó 250gKedves Vevőink és Érdeklődők!
Termékünk kiszerelései megváltoznak. Az eddigi 200g és 800g-os kiszerelések 250g (felhasználóbarát ecsetes) és 750g-os csomagolásokra változnak. A 250g-os már elérhető, raktáron van, a 750g-os termék beérkezésére várunk...
További kérdésekkel kapcsolatban keressenek bennünket...

Augusztusi akció

Kedves Vevőink! Augusztus hónapban az alábbi, saját márkás termékeinket vásárolhatják meg kedvezményes áron:

United Sealants Bitumen 300ml egykomponensű, használatra kész, oldószeres tömítő massza, melyet az építőiparban víz, pára, nedvesség elleni szigetelésre alkalmaznak.
United Sealants US-D3 Faragasztó 1kg expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra.
United Sealants Epoxy rapid 25ml 2 komponensű, gyorskötésű, nagy szakítószilárdságú, színtelen, oldószermentes ragasztó.
United Sealants Profi, fém szilikon kinyomópisztoly, mely egy erős áttéttel és szerkezettel rendelkező szerszám.
United Sealants Maszkoló szalag 60°C 38mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Folyékony kesztyű 250ml háztartásokban, ipari munkavégzések során a mindennapos munkában, a kéz védelmére szolgál. Összetételének köszönhetően védőréteget képez a bőrön, a szennyeződésekkel szemben.
United Sprays US-88 Multi-olaj spray 150ml és 400ml egy széleskörű problémamegoldó anyag az élet szinte minden területén. Speciális összetételének köszönhetően és kitűnő kúszó tulajdonsága által a termék kombinálja a következő tulajdonságokat: korrózióvédelem, tisztítás, vízkiszorítás, kenés és konzerválás.
További részletekkel kapcsolatban kérjük keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel.

Új a webshopban: kedvenc termékek gyorsrendelés funkciója

Kedvenc szerkesztésKedves Vevőink!

A megrendelések leadásának folyamatát gyorsítandó egy új funkciót fejlesztettünk ki webshopunkban. Bejelentkezés után, minden termék fotója mellett láthatnak egy "HOZZÁADOM A KEDVENC TERMÉKEIMHEZ" gombot. Ennek megnyomásával az adott termék bekerül a kedvencek közé.

Amennyiben az adott terméket el szeretné távolítani a listából, úgy klikkeljen az eltávolítás gombra. Gyorsrendelés esetén, bejelentkezés után, a lap tetején látható menüre kattintva érheti el a kedvenc termékeit.

Amennyiben sok kedvenc terméke van, úgy egy oldalon legfeljebb 20 terméket jelenít meg a rendszer, és lapozható formában a további oldalakon lesznek elérhetők kedvenc termékei. A termékeket ABC sorrendben listázza a rendszer!

Reméljük, hogy ezzel az új funkcióval érdemben egyszerűsíteni és gyorsítani tudjuk a rendelési folyamatát! Kérdés esetén állunk rendelkezésükre!

Júliusi akció

United Sealants Gyors ragasztóhab családKedves Vevőink!
Július hónapban az alábbi ternékeinket érhetik el kedvezményesen. Az árakkal és termékekkel kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel, vagy böngésszenek oldalunkon, köszönjük!
United Sealants Neutrális szaniter szilikon transzparens 280ml egy kiváló minőségű, semleges(oxim), egy komponensű, szilikon bázisú fugatömítő, amely fungicidtartalmú is egyben.
United Sealants Brutál fix erőragasztó 280ml egy hybrid polimer bázisú, használatra kész, egy komponensű ragasztópaszta. Nem tartalmaz oldószereket (semleges-neutrális), izocianátokat, szilikont és vizet, teljesen szagtalan. Az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre, bármilyen kombinációban elsősorban nehéz elemek ragasztására.
United Sealants PUFLEX-40 szerkezeti ragasztó és tömítő 280 és 600ml egy poliuretán bázisú, használatra kész, egy komponensű légnedvesség hatására kötő, közepes keménységű ragasztópaszta, melyet az ipar legkülönbözőbb helyein, továbbá otthoni munkákra használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Gyors Ragasztóhab és pisztolyhab 750ml B3 poliuretán bázisú, aeroszolos(HFCKW és FCKW mentes), egy komponensű gyorsragasztóhab, építőipari ragasztó és hézagtömítő kül-,és beltéri munkákhoz. A legtöbb építőipari felületre kiválóan tapad. Kiváló kiadóssága és gyorsasága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt.
United Sealants Kétoldalú hab ragasztószalag 10 és 25m nevéből adódóan egy kétoldalú tapadó-felülettel rendelkező akril-habragasztószalag, melyet univerzálisan, széleskörűen használhat beltéri ragasztási munkálatok során.
United Sprays Fúró-, és vágóolaj spray 500ml egy magas teljesítményű, speciális, kenőolaj, agresszív adalékok nélkül.
United Sprays Uni Tisztítóhab spray 400ml kiváló minőségű, víz bázisú, hatásos, intenzív tisztítóhab. Használatával kiadós, ámde kímélő, tisztítás érhető el. Felfrissíti a színeket, tartósan kellemes illatot hagyva maga után és semmiféle maradványt, foltot nem hagy a beszórt felületen. Mélytisztító hatásával teljesen feloldja még a makacs foltokat is!

Új! US Ragasztó és Tömítőanyag eltávolító spray

US Ragasztó és Tömítőanyag eltávolító sprayKedves Vevőink és Érdeklődők!
Ipari spray csoportunk egy praktikus, széles körben használható termékkel bővült. A termék nyár végéig érhető el akciós áron...

A United Sprays Ragasztó és tömítőanyag eltávolító spray gyorsan eltávolít szinte minden típusú címkét és matricát(papír, pvc címkék) olyan felületekről, mint az üveg, karton, fém, festett felületek és sok műanyag. A ragasztó-és szilikonmaradványok is könnyedén eltávolíthatók maradék nélkül. Figyelem az oldószerre érzékeny műanyagokkal, mint például a polikarbonát és a plexi minden esetben végezzen egy kevésbé látható helyen próbát, mert a felületet megmarhatja, mattá teheti!

  • Fáradságos kaparást és időt takarít meg
  • A természetes citruskivonatok behatolnak a címkékbe
  • Ragasztó-vagy szilikonmaradványokat fellazítja melyek így könnyebben eltávolíthatók

Felhasználási terület:

  • Matrica-, és címke ragasztó maradványainak eltávolítása
  • Szilikon tömítőanyagok (ecetsavas, neutrális, hőálló stb.), szilikon spray maradványainak eltávolítása
  • Ragasztó maradványok (friss és kikeményedett) eltávolítása: vizesbázisú, hibrid polimer, szilikontömítők stb..

Termékinformációkkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldatl!

ÚJ! United Sealants Kenőszappan

United Sealants Kenőszappan családKedves Vevőink és Érdeklődők!
Tisztító-termékcsoportunk 2 új termékkel bővült: United Sealants Kenőszappan 250ml és 500ml.
Szintetikus sikosító anyag. Fehér, vízzel elegyedő paszta, műanyag csövek összeszereléséhez. Különösen építési és épületgépészeti munkákhoz. Kiváló kenési és csúszási tulajdonságainak köszönhetően gyorsítja az összeszerelést, véd a tömítés deformálódása, gyűrődése ellen, így gátolja a szivárgást.
A termékek bevezető áron érhetők el augusztus végéig. További információkkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldalakat!

Júniusi akció

US Buildfix W stukkó ragasztóKedves Vevőink és Érdeklődők!
Nyári akcióink sorát az alábbi saját márkás termékeinkkel nyitjuk meg:

United Sealants Parketta tömítő 310ml bükk és cseresznye kiváló minőségű, diszperzió bázisú tömítőanyag, mely teljes kikeményedés után csiszolható, vagy akár festhető is. Kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható. Fa-, mozaik-, és laminált parketta, parafa tömítésére, fa felületek fugázására lett kifejlesztve.
United Sealants Buildfix-W 280ml építési és stukkó ragasztó egy oldószermentes, használatra kész ragasztópaszta, mely általánosan felhasználható építési anyagok, különösen stukkók, díszlécek, rozetták, faburkolatok, lécek, műanyag és polisztirol elemek, profilok, stb. ragasztására.
United Sealants US-D3 Faragasztó 600ml Expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra. Korlátozott mennyiségben érhető el!
United Sealants Purhab 500ml B3 egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab magas hő-, és hangszigetelő értékkel és kitöltő tulajdonsággal.
United Sealants Purhabtisztító 500ml friss purhab, vagy ragasztók eltávolítására fejlesztettek ki. A hagyományos purhab flakon csőszelepének tisztítására, továbbá a purhab pisztoly belső rendszerének átmosására is alkalmas. Alkalmas felület előkészítésére, zsírtalanítására szilikonozás, illetve poliuretán-ragasztás előtt.
United Sealants Duct Tape szöveterősítéses ragasztó szalag 48mm x 50m fehér és fekete színben.Univerzálisan, széleskörűen használhat bel-, és kültérben ragasztási, javítási munkálatok során.
United Sprays Féktisztító spray 500ml speciális tisztító, és zsírtalanító, különleges benzinfajták bázisával. Befújása után magától, és gyorsan eltávolítja az olajt, zsírt, viaszt, fékport és egyéb szennyeződések bármilyen fajtáját.
United Sprays Kontakt spray 400ml megakadályozza és kijavítja a nedvesség által okozott hibákat, zavarokat, bármilyen elektromos hálózatban, gépjárműveknél.


További termék és ár információkkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzeltkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldalakat!

Google optimalizálás és webshop változások

GoogleKedves Vevőink és Érdeklődők!
Szeretnénk felhívni figyelmüket arra (talán már tapasztalták az oldalon), ami a Google termék-listázás megváltozása miatt eszközöltünk. Ennek lényege, hogy azon termékek esetében, ahol több termékvariáció van, mint például a kézi purhabok (300ml, 500ml, 750ml), vagy a jelölő sprayk (sárga, piros, zöld, fehér, narancs) stb., ott mostantól a termékek megjelennek gyűjtött állapotban, de megjelennek külön-külön is. Erre amiatt van szükség, hogy a Google Adwords és a Google Merchandise platformokon termékeink meg tudjanak jelenni, az információk mindenkihez eljussanak, termékeink találatai a keresőben minél előkelőbb helyen végezhessenek, ezáltal márkaépítésünk még hatékonyabb legyen.
További, vevőink számára előnyőkkel járó, kényelmi változtatásokat fogunk hamarosan bevezetni webshopunkban. Ilyen lesz például a kedvencek termékek bevezetése, amellyel gyorsabban és könnyebben tudják leadni megrendeléseiket. Ezekről a változtatásokról tájékoztatni fogjuk Önöket!

Oldalak

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink