Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI SZOLGÁLTATÁSUNK ELINDULT

Borgun bankkártyás fizetésKedves Vevőink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elérhető új fizetési opcióként a Borgun által támogatott bankkártyás fizetés webshopunkban. POS terminált még nem szándékozunk telepíteni nagyker üzletünkben, amennyiben erre sor kerül jelezni fogjuk Önöknek. Addig is kérjük használják ki kényelmes, új szolgáltatásunkat...

ÚJ! Jelölő festék spray sárga

US Jelölő festék sprayA United Sprays Jelölő festék spray időjárásálló, gyorsan száradó, akril alapanyagú, magas fedőképességű festék spray kül-, és beltéri használatra. A kikeményedett festék-filmréteg elasztikus, karcálló és ásványolajnak ellenáll.

TERMÉKBEVEZETÉSI AKCIÓ KERETÉBEN KEDVEZŐ ÁRON ELÉRHETŐ!!! (tovább)

Júliusi akció

United Sealants USFix-P300 DűbelragasztóKedves Vevőink és Érdeklődők!

Július hónapban az alábbi termékek érhetők el akciós, igen kedvező áron:

United Sealants Gyors akril egy kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzó bázisú, egy komponensű, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 10 percen belül festhető!

United Sealants USFix-P300 dűbelragasztó poliészter bázisú, sztirénmentes, csekély szag-kipárolgású, magas minőségű, gyors kötésű, 2 komponensű dűbelragasztó rendszer. A termékhez kapcsolódó keverőszár biztosítja az összekevert anyag lyukakba juttatását. A terméket standard szilikon-kinyomópisztollyal tudja használni. Amennyiben ezt az anyagot választja, úgy egy vegyszerálló, nagyon költség-hatékony ragasztó mellett dönt!  ETA minősített termék!

United Sealants Purhabtisztító speciálisan a még meg nem kötött purhab, vagy ragasztók eltávolítására fejlesztettek ki. A hagyományos purhab flakon csőszelepének tisztítására, továbbá a purhab pisztoly belső rendszerének átmosására is alkalmas. Kifejezetten alkalmas felület előkészítésére, zsírtalanítására szilikonozás, illetve poliuretán-ragasztás előtt.

United Sealants WI-12 Általános mélyalapozó 1 és 5 liter gipsztartalmú alapfelületek, gyári, kész vakolattípusok, szálas cementlapok, mészkő és klinkertégla kül-, és beltéri alapozására és impregnálására javasolt. Rendszerben használható WI-1 és WI-2 – es termékünkkel! Alkalmazható továbbá a krétásodó, fellazult falfelületek felső felületi lekötésére, az enyves festékektől megtisztított felületekre és a régi mész-, és ásványi festékek maradékainak szilárdítására, az alapfelület egyenetlen nedvszívásának kiegyenlítésére. Papír- és kasírozott szigetelő tapéták védőbevonataként is alkalmazható.

A United Sealants WI-1 folyékony fólia 6kg oldószermentes, vizes diszperziós kötőanyagú, egykomponensű, szálerősített, kenhető vízszigetelő anyag. Könnyen felhordható ecsettel, hengerrel, vagy simítóval. Környezetkímélő, az egészséget nem veszélyeztető termék. Megkötött állapotban rugalmas, a repedéseket 1-1,5mm-ig áthidalja. Belső térben, üzemi víz elleni szigetelésre alkalmazható hidegburkolat alá.

A United Sprays Fúró-, és vágóolaj spray egy magas teljesítményű, speciális, kenőolaj, agresszív adalékok nélkül. Kiválóan alkalmazható az összes olyan feldolgozási műveletben, ahol a kenőanyaggal szemben magas követelményeket támasztunk. Kedvezően alkalmazható menetvágásnál, fűrészelésnél, fúrásnál, esztergálásnál, hántolásnál, préselésnél, és marásnál. A fúró-, vágóolajt használhatjuk az összes acéltípusnál, öntvénynél, nemesfémnél, réznél, sárgaréznél, alumíniumnál, és ezek ötvözeteinél.

Araldite Metal 2 komponensű, alumínium színű, epoxy alapú folyékony fém.

Új! Bankártyás fizetés hamarosan :)

BorgunKedves Vevőink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy pár napon belül elérhető lesz új fizetési módként a Borgun által támogatott bankkártyás fizetési mód webshopunkban. POS terminált még nem szándékozunk telepíteni nagyker üzletünkben, amennyiben erre sor kerül jelezni fogjuk Önöknek. Addig is kérjük használják ki kényelmes, új szolgáltatásunkat.

Júniusi akció

United Sealants PisztolyhabKedves Vevőink és Érdeklődők!

Június hónapban az alábbi termékeinket érik el kedvezményes áron:

A United Sealants Buildfix W Építési és stukkó ragasztó egy oldószermentes, használatra kész ragasztópaszta, mely általánosan felhasználható építési anyagok, különösen stukkók, díszlécek, rozetták, faburkolatok, lécek, műanyag és polisztirol elemek, profilok, stb. ragasztására. Ajánlott házak, irodák, ipari létesítmények befejező és felújítási munkái során. Alkalmas bel- és kültéri használatra.

A United Sealants Pisztolyhab, egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab csavarcsatlakozással, amely a flakonból egy PU- pisztoly segítségével használható fel. Nyílászárók beépítésére és tömítésére. üregek és csőáttörések kitöltésére, tömítésére. Szigetelőanyagok rögzítésére, ragasztására. Hangszigetelő rétegként motoroknál. Hűtés- és fűtéstechnikában a szigetelés optimalizálására.

A United Sealants WI Hajlaterősítő szalag tartósan rugalmas gumiszalag PP-szövet hordozón. A United Sealants WI-1 és WI-2 -es kenhető vízszigeteléssel együtt alkalmazva rugalmas szigetelést képez a padló és fal közti élekben, sarkokban. Padló és fal közti élek, sarkok tömítésére a kenhető vízszigetelések alá. Zuhanytálcák, medencék, tartályok szigetelésére a kenhető vízszigetelések kiegészítéseként. Rugalmas tömítésként olyan tartósan nedves környezetben, mint pl. a mosókonyha, fürdő, zuhanyzó, stb.

A United Sprays Féktisztító spray egy aktív, gyorsan párolgó, speciális tisztító, és zsírtalanító, különleges benzinfajták bázisával. Befújása után magától, és gyorsan eltávolítja az olajt, zsírt, viaszt, fékport és egyéb szennyeződések bármilyen fajtáját. Maradék nélkül zsírtalanítja a fémeket, üveget és kerámiát a szilikontól, olajmaradványtól, gyantától és ragasztótól. A nagyon gyors párolgási sebessége által, rövid idő alatt optimális tisztítási hatás érhető el. A féktisztító spray nem korrodál, nem támadja meg a gumi és műanyag alkatrészeket.

A United Sprays Kontakt spray megakadályozza és kijavítja a nedvesség által okozott hibákat, zavarokat, bármilyen elektromos hálózatban, gépjárműveknél. A kontaktust gyorsan és megbízhatóan újra helyreállítja. Víztaszító hatású, speciális fejlesztésű termék, kiadós és sokoldalú, kiválóan használható autóknál, kétkerekűeknél, ipari, és hobby célokra. Elektromos berendezések, gépek speciális több funkciós ápoló segédanyaga, véd a meghibásódás ellen és kimaradások esetén gyors, hathatós segítséget nyújt. Különösen gyorsan és megbízhatóan tisztít, véd és ápol. Gyantás, kikeményedett kontakt zsírok, oxidációs és szulfid maradványok gond nélkül el lesznek távolítva. Erős víztaszító hatásának köszönhetően a nedvesség által okozott meg-hibásódásokat is gyorsan és eredményesen megszünteti az áthidaló ellenállásokat és helyreállítja a kontaktust. Ideális elosztókhoz, kapcsolókhoz, dugókhoz, relékhez, kapcsoló táblákhoz, foglalatokhoz, stb.

A 2 oldalú PVC szőnyegragasztó szalag 5 és 10m kiszerelésben alkalmas szőnyegek, padlószőnyegek, linóleum (PVC) beton, fa, fém aljzathoz történő tartós, biztos leragasztásához.

A termékek áraival, raktárkészletével és egyéb információkkal kapcsolatban kérem vegyék fel velülnk, vagy üzletkötőjükkel a kapcsolatot, vagy keressék fel itt a webshopban a termékoldalt....

Új! ÁSZF és adatvédelmi tájékoztató

Változó jogi környezetKedves Vevőink és Érdeklődők!

A 2019. évi internetes kereskedelmi jogszabályi változásokat követve kiegészítettük, bővítettük Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF) és Adatvédelmi tájékoztatónkat. Amennyiben érdekli Önöket ez a téma, kérjük mélyedjenek el benne, továbbá fogadják el (amennyiben a rendszer kéri) új adatvédelmi tájékoztatónkat. Köszönjük!

Májusi akció

United Sprays Szilikon spray 500mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Május hónapban az alábbi termékeket akciózzuk:

Új termékcsoportunkba tartozó Maszkoló (festő) szalagunk minden méretét bevezetési akció keretében továbbra is nagyon kedvező áron vásárolhatják meg szerződött partenereink. Csomagajánlatunk továbbra is él, ha minden méretből 1 kartonnal, illetve United Sealants Premium Acryl festhető tömítő termékünkből 75db-ot (5 karton) vásárol...

Akciós termékeink részletesen: (klikk a májusi akció feliratra...)

Árcsökkenés

Árváltozás!Kedves Vevőink!

Amint azt már üzletkötőinktől megtudhatták 2019. április 8-tól saját márkás szilikonjaink eladási ára 5-10% mértékben csökkennek. Ugyanakkor a Materiál által gyártott szilikontömítők eladási ára 10%-kal emelkednek. További információkkal kapcsolatban keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel.

Áprilisi akció

United Sealants Maszkoló szalag 60°CKedves Vevőink és Érdeklődők!

Április hónapban, segítve a tavaszi készletfeltöltést, a legnagyobb mennyiségben fogyó termékeket akciózzuk:

Új termékcsoportunkba tartozó Maszkoló (festő) szalagunk minden méretét bevezetési akció keretében nagyon kedvező áron vásárolhatják meg. Sőt! Szerződött partnereink részére, csomagajánlatunk értelmében, amennyiben minden méretből vásárol 1 kartonnal, illetve United Sealants Premium Acryl festhető tömítő termékünkből 75db-ot (5 karton) is vásárol, úgy további engedményt kap az akciós árból!

Új United Sealants termékcsoport: Ipari szalagok

United Sealants Maszkoló szalag 60°CTisztelt Vevőink és Érdeklődők!

United Sealants saját márkánk egy új termékcsoporttal bővül: ipari szalagokkal, amelyek közül három termék érhető majd el különféle méretekben és színekben: tovább...

Oldalak

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink