Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

Új! ÁSZF és adatvédelmi tájékoztató

Változó jogi környezetKedves Vevőink és Érdeklődők!

A 2019. évi internetes kereskedelmi jogszabályi változásokat követve kiegészítettük, bővítettük Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF) és Adatvédelmi tájékoztatónkat. Amennyiben érdekli Önöket ez a téma, kérjük mélyedjenek el benne, továbbá fogadják el (amennyiben a rendszer kéri) új adatvédelmi tájékoztatónkat. Köszönjük!

Májusi akció

United Sprays Szilikon spray 500mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Május hónapban az alábbi termékeket akciózzuk:

Új termékcsoportunkba tartozó Maszkoló (festő) szalagunk minden méretét bevezetési akció keretében továbbra is nagyon kedvező áron vásárolhatják meg szerződött partenereink. Csomagajánlatunk továbbra is él, ha minden méretből 1 kartonnal, illetve United Sealants Premium Acryl festhető tömítő termékünkből 75db-ot (5 karton) vásárol...

Akciós termékeink részletesen: (klikk a májusi akció feliratra...)

Árcsökkenés

Árváltozás!Kedves Vevőink!

Amint azt már üzletkötőinktől megtudhatták 2019. április 8-tól saját márkás szilikonjaink eladási ára 5-10% mértékben csökkennek. Ugyanakkor a Materiál által gyártott szilikontömítők eladási ára 10%-kal emelkednek. További információkkal kapcsolatban keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel.

Áprilisi akció

United Sealants Maszkoló szalag 60°CKedves Vevőink és Érdeklődők!

Április hónapban, segítve a tavaszi készletfeltöltést, a legnagyobb mennyiségben fogyó termékeket akciózzuk:

Új termékcsoportunkba tartozó Maszkoló (festő) szalagunk minden méretét bevezetési akció keretében nagyon kedvező áron vásárolhatják meg. Sőt! Szerződött partnereink részére, csomagajánlatunk értelmében, amennyiben minden méretből vásárol 1 kartonnal, illetve United Sealants Premium Acryl festhető tömítő termékünkből 75db-ot (5 karton) is vásárol, úgy további engedményt kap az akciós árból!

Új United Sealants termékcsoport: Ipari szalagok

United Sealants Maszkoló szalag 60°CTisztelt Vevőink és Érdeklődők!

United Sealants saját márkánk egy új termékcsoporttal bővül: ipari szalagokkal, amelyek közül három termék érhető majd el különféle méretekben és színekben: tovább...

Márciusi akció

United Sprays Csavarlazító spray 500mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Március hónapban az alábbi termékeket érik el kedvezményes áron:

United Sealants Univerzális szilikon transzparens (színtelen) és szürke, amelyek kiváló minőségű, ecetsav és fungicid (penészálló, szaniter) tartalmú, egy komponensű szilikontömítőanyagok. Kül-, és beltéri használatra. UV álló, időjárásállóak. Kiváló ár-minőség arányú termékek!

Új! Univerzális szilikon szürke

United Sealants Univerzális szilikon szürkeKedves Vevőink és Érdeklődők! Megérkezett saját márkánk legújabb, és egyben első színes szilikontömítője! Február és március hónapokban termékbevezetési akciónk keretében kedvező áron juthatnak hozzá. Tanácsoljuk, hogy töltsék fel készleteiket ezzel a nagyon jó árú, és minőségű termékkel!

Februári akció - havi akciók mostantól másképpen...

US univerzális szilikon 280ml színtelen és szürkeKedves Vevőink és Érdeklődők!

Ettől a hónaptól kezdve akciónkat más rendszer szerint állítjuk össze, mint eddig: mostantól havonként több termékcsoportunkban lesznek akciós termékek! Tehát a szilikontömítők, tömítőmasszák, ragasztók, purhabok, vízszigetelők, ipari sprayk, ipari szalagok stb. szélesebb választékát érik majd el kedvezményes áron, mint eddig. Kérjük, hogy iratkozzanak fel hírlevelünkre, böngésszék honlapunkat, és érdeklődjenek üzletkötőinknél, hogy tájékozottak legyenek az adott havi akciós termékekkel kapcsolatban!

Árváltozás

Tisztelt Vevőink!

Gyártói árváltozás miatt 2019. február 1-től az alábbi termékek árai változnak:

Januári akció

US Gyors Akril 310mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Az alábbi termékek érhetőek el január hónapban kedvezményes áron:

United Sprays Univerzális tisztítóhab spray egy kiváló minőségű, víz bázisú, hatásos, intenzív tisztítóhab. Egyszerű felhasználás, feloldja a meg-, és rászáradt foltokat. Felhasználási területei: Otthon: bútorszöveteken, szőnyegeken, ablakokon. Festett-, lakkozott felületeken. Használható: csempén, tükrön, laminált PVC-n, konyhában továbbá irodai berendezéseken is. Univerzálisan felhasználható a háztartásokban is! Autókban: ülés-, és tető kárpitokon, szőnyegeken (műanyag, bőr, gumi és szövet). Használható üvegfelületeken: ablakokon, szélvédőn...

Oldalak

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink