Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

Black friday november 29!

Black Friday 2019Kedves Vevőink és Érdeklődők!

Immár hagyományosnak mondható 1 napos akcióval kedveskedünk Önöknek november 29-én pénteken. Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az akciós termékek csak itt, a webshopban történő megrendelés esetén lesznek érvényesek, üzletkötőnek leadott megrendelés esetén az akciós árak nem érvényesek. Tehát kérjük Önöket, hogy itt rendeljenek, ha pedig eddig nem regisztráltak, kérjük tegyék meg, illeve ne felejtsenek feliratkozni hírlevelünkre is! Mindenképpen érdemes lesz rendelniük webshopunkból, mert számottevő kedvezményeket fogunk adni ezen az egy napon! Azoknál a termékeknél, amelyek november hónapban amúgy is akciósak, azokból további kedvezményeket fogunk adni!

Az akcióban az alábbi termékek vesznek majd részt:

  • United Sealants Univerzális szilikon 280ml (minden szín)
  • United Sealants Premium Acryl festhető tömítő 310ml fehér
  • United Sealants Crystal MS víztiszta ragasztó 280ml
  • United Sealants Téli-Nyári purhab 750ml
  • United Sealants Maszkoló szalag 60°C 19mm x 50m
  • United Sprays Jelölő festék spray 500ml (minden szín)

Novemberi akció

US Univerzális szilikonKedves Vevőink és Érdeklődők!

November hónapban az alábbi termékek érhetők el igen kedvezményes árakon:

United Sealants univerzális szilikon (transzparens, fehér, szürke) egy kiváló minőségű, ecetsav és fungicid tartalmú, egy komponenses szilikontömítőanyag. Tulajdonságok: könnyű alkalmazhatóság, szín tartó, UV- álló, kikeményedés után rugalmas marad. Nagyon jó tapadás sok fajta alapfelülethez. Szinte szagtalan, penész-, és gombaálló. Alkalmazások: minden szokásos építőipari és szerkezeti fugákhoz, üvegezési munkálatokhoz, különböző dilatációs fugákhoz.

A United Sealants Hybrid Fix légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja. Termékbevezetési akció keretében év végéig érhető el kedvező áron!

United Sprays Hidegindító spray egy alacsony forráspontú és magas gyulladási energiájú oldószer-elegy válogatott kombinációja. A hidegindító spray megkönnyíti a benzin és dízelüzemű motorok hőmérsékletének szabályozását, ezáltal védi az indítómotort és az akkumulátort.

United Sprays Jégoldó-, és Zárjégoldó spray gyorsan és megbízhatóan feloldja a jeget az összes üvegfelületről, -30 °C – ig! Véd az újra eljegesedés ellen. Tiszta kilátást biztosít, és ezzel elősegíti a balesetmentes közlekedést. Első, oldalsó és hátsó ablakokról gyorsan leolvasztja a jeget, biztosítva az akadálymentes kilátást. Szintén alkalmas ajtózárak jégtelenítésére.

United Sprays Jelölő festék spray PIROS és ZÖLD időjárásálló, gyorsan száradó, akril alapanyagú, magas fedőképességű festék spray kül-, és beltéri használatra. A kikeményedett festék-filmréteg elasztikus, karcálló és ásványolajnak ellenáll. Termékbevezetési akció keretében év végéig érhető el akciósan...

Hyundai HYD-1230 festékkeverőgép megbízható társa a kőmüves, hőszigetelő, festő, illetve burkoló szakembereknek...

Az Araldite Repair egy könnyedén alkalmazható, használatra kész epoxy gyanta kitt. Kikötéskor a kitt egy kemény, ellenálló anyagot eredményez, mely stabil és ellenálló a kemikáliákkal szemben. Kiváló tapadást biztosít a legtöbb anyagon (fém, üveg, műanyagok, fa, beton, stb.).

United Sealants Gyors akril egy kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzió bázisú, egy komponensű, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 10 percen belül festhető!

A termékekről, és azok árairól kérem érdeklődjenek üzletkötőinktől, illetve keressék fel a termékoldalakat!

ÚJ! Jelölő festék spray Piros és zöld

ÚJ! Jelölő festék spray Piros és zöldA United Sprays Jelölő festék spray időjárásálló, gyorsan száradó, akril alapanyagú, magas fedőképességű festék spray kül-, és beltéri használatra. A kikeményedett festék-filmréteg elasztikus, karcálló és ásványolajnak ellenáll.

TERMÉKBEVEZETÉSI AKCIÓ KERETÉBEN A PIROS és a ZÖLD SZÍNŰ SPRAYK KEDVEZŐ ÁRON ELÉRHETŐEK!!! (tovább)

ÚJ termék! Hybrid Fix ipari ragasztó 600ml fekete

US Hybrid Fix 600ml feketeA United Sealants Hybrid Fix légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja.

Tulajdonságok: Gyors és tartós kezdeti tapadás, rugalmas kötés, nagy végső ragasztóerő, nedvességálló. Kiváló tapadás a legtöbb felületre. Porózus és nem porózus felületekre, pl. fémlemezek, különböző szintetikus anyagokra vagy üvegre. Magas ellenállás UV-sugárzással szemben.

Alkalmazás: Különböző alapanyagok ragasztása: pl. fa, üveg, beton, fém, műanyagok. EPDM fólia ragasztása különböző felületekre. Szakipari-, végszereléskor előforduló ragasztásokhoz: beton, gipszkarton, bútor-, faforgácslap, fa, gipsz, tégla, üveg, fémek.

Részletekkel kapcsolatban kérem keresse fel a termékoldalt!

Téli purhab és Pisztolyhab készletfeltöltő akció

United Sealants Téli-nyári purhab 750mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani immár hagyományosnak mondható téli purhab és pisztolyhab készletfeltöltő akciónkat, amit rendhagyó módon idén nem csak október második felében érhetnek el, hanem egész október hónapban!

További előny (annak ellenére, hogy HUF/EUR árfolyam az elmúlt hónapokban kedvezőtlenül alakul), hogy a 2018-as beszerzésnél versenyképesebb árakat tudunk biztosítani Önöknek!

Várjuk megrendeléseiket. További információkat a termékoldalakon találnak, vagy vegyék fel üzletkötőinkkel a kapcsolatot.

Októberi akció

AluszalagKedves Vevőink és Érdeklődők!

Október hónapban az alábbi termékek érhetők el igen kedvező áron:

United Sealants Téli-nyári purhab és pisztolyhab egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab, amely -10°C-ig alkalmazható. Tulajdonságok: Sok fajta alapfelületre való alkalmazhatóság (kivéve PE és PP), magas termikus és akusztikus szigetelési értékek, hangszigetelő rétegként is felhordható, kitűnő szerelési tulajdonságok, nagy kitöltő kapacitás és formastabilitás, fagypont alatt is felhasználható. Alkalmazások: ajtók és ablakok beépítésére, üregek kitöltésére, hang- és hőszigetelésként, csőáttörések tömítésére, szigetelések rögzítésére.

A United Sprays Alvázvédő spray, egy bitumen bázisú alvázvédő spray, speciálisan „megfolyás” nélküli felhasználásra. Ideális korábbi alvázvédő rétegek esetleges kijavítására, nehezen hozzáférhető helyeken lévő gyors javításra. Ez a termék megbízhatóan védi az Ön autóját a rozsdától, kőfelverődéstől, szóró-sótól, víztől, jégtől, és hótól. Tartósan rugalmas, és hatásosan zajcsillapító hatású, szélsőséges időjárási körülmények között is. A terméket minden hőmérséklet tartományban fel lehet használni. Kiválóan tapad, nem átfényezhető.

A United Sprays Anti-nyest spray gyors, közvetlen hatású riasztószer, mely megakadályozza a nyest (nyuszt, menyét) kártételét. Különösen hatékony védelmet nyújt autóalkatrészek, pl. kábelek, hangszigetelő- és burkolati anyagok esetében. A termék speciális illatanyagot tartalmaz, mely az állatok szaglószervére hat és számukra kellemetlen illata miatt kedvét szegik a kábelek és burkolatok összerágásánál. Természetes összetevői miatt nemcsak autók védelmére alkalmazható, de a rágcsálók elűzhetőek más területekről is, ahová befészkelték magukat: járatokból, padlásterekből stb. Az illatanyag az emberi szaglásnak nem kellemetlen.

A United Sprays Keréktárcsa ezüst spray Kiváló minőségű festék, könnyen kezelhető spray kiszerelésben. Univerzálisan felhasználható fémre, műanyagra, fára, betonra, felnik, keréktárcsák festésére ajánljuk. Felhasználható hobby, és autóápolási célokra is, nagyszerű színhatással rendelkezik, de akár kipufogó csövek lefújására, és dekorációs célokra is felhasználható.

United Sealants Gyors akril egy kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzió bázisú, egy komponensű, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 10 percen belül festhető!

Alumínium szalag 50mm x 50m-es kiszerelésben épületgépészeti, és bádogos munkákhoz...

További részletekkel kapcsolatban kérem keresse fel a termékoldalt, vagy érdeklődjön üzletkötőjénél...

SWS - Soudal Window System ablakbeépítő szalagok megújultak

SWS - Soudal Window SystemTisztelt Vevőink és Érdeklődők!

Soudal Window System (SWS) ablakbeépítő szalagjaink kínálata megújult. Az eddigi kínálatunk, amelyekben 70mm, 100, és 150mm szélességű szalagok voltak megtalálhatók, mostantól az alábbi szélességekben érhetők el kedvezőbb áron, továbbá hosszabb, 30m-es kiszerelésben: 80m, 90mm, 100mm. A 70mm szélességű termék továbbra is 25m-es kiszerelésben vásárolható meg. A 150mm-es méret megszűnt. A részletekről kérem érdeklődjenek a termékoldalon!

Szeptemberi akció

United Sprays Szivárgásjelző sprayKedves Vevőink és Érdeklődők!

Szeptember hónapban az alábbi termékek érhetők el akciós, igen kedvező áron:

United Sealants Akna purhab egy 1 komponensű B3-as önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott poliuretán hab, mely aknák és kútgyűrűk tömítésére, szigetelésére lett kifejlesztve.

United Sealants US-D3 expressz, vízálló faipari ragasztó: épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra. Alkalmazási terület: Táblásítás, tömbösítés, hajlított szerkezetek, lépcsők, korpuszok, épületidomok, nyílászárók ragasztása. Alkalmas a bútoriparban csapos és szerkezeti kötések kialakítására, fa és nedvszívó fahelyettesítő anyagok (furnér, farost, stb.) ragasztására. Felhasználható javítási munkákhoz, barkácsoláshoz.

United Sealants WI-2 kenhető szigetelés kétkomponensű cementtartalmú porkeverék és vizes akrilát-polimer diszperzió, rugalmas páraáteresztő szigetelőanyag. A maximális repedésáthidaló erő nagymértékben függ a felvitt rétegvastagságtól. Két réteg felhordása ajánlott. A bedolgozás + 10 ’C fölött történjen. A műanyag-komponensek tulajdonságai miatt a bevonat a beton mellett egy sor más anyaghoz is kiválóan tapad, így pl. fémhez, bitumenhez, különböző műanyagokhoz, üveghez, stb. A fenti tulajdonságok érvényesüléshez elengedhetetlen feltétel az alapozás gondos előkészítése, a szakszerű feldolgozás, valamint az előírt rétegvastagság betartása. Magas-, illetve mélyépítési munkálatokhoz is alkalmas. Kikeményedés után tartósan rugalmas, időjárás- és fagyálló.

United Sealants Gyors akril egy kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzó bázisú, egy komponensű, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 10 percen belül festhető!

United Sprays Szivárgásjelző spray környezetbarát módon teszi lehetővé a tömítetlen részek gondnélküli feltárását, belső nyomás alatt álló csavarkötéseknél, perem (szegély)- kötéseknél, csővezetékeknél és hegesztési varratoknál.

United Sprays Szivárgásjelző spray -15°C környezetbarát módon teszi lehetővé a tömítetlen részek gondnélküli feltárását, belső nyomás alatt álló csavarkötéseknél, perem (szegély)- kötéseknél, csővezetékeknél és hegesztési varratoknál, - 15 °C- ig!

United Sprays Gázkazán tisztító spray egy rendkívül hatékony tisztító- és karbantartóanyag gázkazánokhoz, cirkók és gázüzemű kondenzációs kazánokhoz. Biztonságosan és megbízhatóan eltávolítja az égési maradványokat, lerakódásokat, szennyeződéseket és semlegesíti a tisztított felületeket, így védelmet nyújt a korrózió ellen is. Minden olyan anyag tisztítására alkalmas, amelyet kazánok építéséhez használnak.

United Sprays Jelölő festék spray időjárásálló, gyorsan száradó, akril alapanyagú, magas fedőképességű festék spray kül-, és beltéri használatra. A kikeményedett festék-filmréteg elasztikus, karcálló és ásványolajnak ellenáll. Termékbevezetési akció keretében, raktárkészletünk feltöltése után továbbra is elérhető kedvező áron!

Augusztusi akció

United Sealants Ragasztó pisztolyhabKedves Vevőink és Érdeklődők!

Augusztus hónapban az alábbi termékek érhetők el akciós, igen kedvező áron:

United Sealants Ragasztóhab és pisztolyhab B2 poliuretán bázisú, aeroszolos (HFCKW és FCKW mentes), egy komponensű ragasztóhab és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz. Alacsony tágulása és kiváló kiadóssága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt. Lerövidíti a munkához szükséges időt: 60 perc után a szigetelés és ragasztás készen áll a következő munkafolyamatra. Kinyomása kézi kiszerelés esetén a mellékelt kinyomócsőrrel, pisztolyos kivitel esetén purhabpisztollyal történik.

United Sealants Gyors akril egy kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzó bázisú, egy komponensű, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 10 percen belül festhető!

United Sealants Kétoldalú hab ragasztószalag 10m és 25m (Tükörragasztó szalag) egy kétoldalú tapadó-felülettel rendelkező akril-hab ragasztószalag, melyet univerzálisan, széleskörűen használhat beltéri ragasztási munkálatok során.

United Sprays US-88 Multi-olaj spray 150 és 400ml egy széleskörű problémamegoldó anyag az élet szinte minden területén. Speciális összetételének köszönhetően és kitűnő kúszó tulajdonsága által a termék kombinálja a következő tulajdonságokat: korrózióvédelem, tisztítás, vízkiszorítás, kenés és konzerválás. A ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak és ez által alkalmas majd minden felhasználási területen: műhelyekben, szerelőüzemekben, hajózásban, villamos iparban, mezőgazdaságban valamint háztartási és hobby célokra.

United Sprays Jelölő festék spray időjárásálló, gyorsan száradó, akril alapanyagú, magas fedőképességű festék spray kül-, és beltéri használatra. A kikeményedett festék-filmréteg elasztikus, karcálló és ásványolajnak ellenáll. Termékbevezetési akció keretében, raktárkészletünk feltöltése után továbbra is elérhető kedvező áron!

Soudal Fix All Flexi Akció (7db)

Soudal Fix All Flexi2019 szeptemberi lejáratú Soudal Fix All Flexi 125ml keresi gazdáját kedvező áron! Készlet:7db.

Részletekről érdeklődjön a termékoldalon, vagy üzletkötőnknél....

Oldalak

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


[email protected]

 

Partnereink