Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

A szilikonok termékcsoportja a legszélesebb körben felhasználható tömítőanyagokat tartalmazza. A szilikonokat egyaránt lehet kül-, és beltérben használni. Széles hőtűrési tartománnyal rendelkeznek: -40°C-tól akár +285°C-ig. A termékek általában UV-, és öregedésállóak. Alapfelületek igen sokrétűek lehetnek, bár vannak megkötések, például PE, PP, PTFE és vizes felületekre nem tapadnak. Jó ragasztó hatással bírnak, de mint tömítő-, és ragasztóanyag nagyker cég, természetesen ragasztási feladataira mi minden esetben ragasztóink közül fogjuk valamelyiket ajánlani.
United Sealants szilikon termékcsoportunkban olyan termékek találhatók meg, melyekből könnyen ki tudja választani a munkafolyamatához legközelebb álló terméket. Tévhit, hogy az univerzális ecetsavas / neutrális szilikon kültérben, a szaniter ecetsavas / neutrális szaniter szilikon beltérben használható. Mindegyik termék használható kültérben és beltérben.
Termékcsoportunkat racionálisan építettük és építjük fel, melynek célja, hogy a vevő könnyen ki tudja választani a szükséges terméket munkafolyamataihoz: ecetsavas szilikon termékeink univerzális szaniter szilikon néven kerülnek forgalomba, mely mindenhol felhasználhatóak, természetesen figyelembe véve a technikai adatlapban leírtakat. Neutrális szilikonok (semleges szilikon) kiváló minőségű, jobb tapadással és UV védelemmel rendelkező termékeink, melyek hosszabb élettartamúak, mint ecetsavas társaik.
Színes szilikon tekintetében még nem rendelkezünk széles kínálattal, de hamarosan elérhetők lesznek további színek a színtelen, fehér és szürke színeken kívül.
Speciális szilikon tömítőink a hőálló szilikonok (piros és fekete), mely benzin és olajálló termékek. Kínálatunkban megtalálható kétféle hurkás, 600ml-es kiszerelésű neutrális szilikon is: színtelen színben, illetve a hőszigetelő üveg gyártásban és strukturális üvegfalaknál használt Szilikon IGS fekete színben.
A szilikonok jövője azonban bizonytalan, annak ellenére, hogy napjainkban nélkülözhetetlenek tömítő munkálataink során. Környezetbarát társaik, a hibrid tömítők és ragasztók véleményünk szerint hamarosan át fogják venni a szerepüket…

 

Oldalak

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink