Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

A szilikonok termékcsoportja a legszélesebb körben felhasználható tömítőanyagokat tartalmazza. A szilikonokat egyaránt lehet kül-, és beltérben használni. Széles hőtűrési tartománnyal rendelkeznek: -40°C-tól akár +285°C-ig. A termékek általában UV-, és öregedésállóak. Alapfelületek igen sokrétűek lehetnek, bár vannak megkötések, például PE, PP, PTFE és vizes felületekre nem tapadnak. Jó ragasztó hatással bírnak, de mint tömítő-, és ragasztóanyag nagyker cég, természetesen ragasztási feladataira mi minden esetben ragasztóink közül fogjuk valamelyiket ajánlani.
United Sealants szilikon termékcsoportunkban olyan termékek találhatók meg, melyekből könnyen ki tudja választani a munkafolyamatához legközelebb álló terméket. Tévhit, hogy az univerzális ecetsavas / neutrális szilikon kültérben, a szaniter ecetsavas / neutrális szaniter szilikon beltérben használható. Mindegyik termék használható kültérben és beltérben.
Termékcsoportunkat racionálisan építettük és építjük fel, melynek célja, hogy a vevő könnyen ki tudja választani a szükséges terméket munkafolyamataihoz: ecetsavas szilikon termékeink univerzális szaniter szilikon néven kerülnek forgalomba, mely mindenhol felhasználhatóak, természetesen figyelembe véve a technikai adatlapban leírtakat. Neutrális szilikonok (semleges szilikon) kiváló minőségű, jobb tapadással és UV védelemmel rendelkező termékeink, melyek hosszabb élettartamúak, mint ecetsavas társaik.
Színes szilikon tekintetében széles kínálattal rendelkezünk, 7 féle szín érhető el: színtelen, fehér, szürke, fekete, barna, beige és manhattan szürke, melyek mind penészállóak!
Speciális szilikon tömítőink a hőálló szilikonok (piros és fekete), mely benzin és olajálló termékek. Kínálatunkban megtalálható kétféle hurkás, 600ml-es kiszerelésű neutrális szilikon is: színtelen színben, illetve a hőszigetelő üveg gyártásban és strukturális üvegfalaknál használt Szilikon IGS fekete színben.
A szilikonok jövője azonban bizonytalan, annak ellenére, hogy napjainkban nélkülözhetetlenek tömítő munkálataink során. Környezetbarát társaik, a hibrid tömítők és ragasztók véleményünk szerint hamarosan át fogják venni a szerepüket…

 

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink