Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sprays Ragasztó-, és tömítőanyag eltávolító spray 400mlMárka: United Sprays
United Sprays Ragasztó-, és tömítőanyag eltávolító spray 400ml
(5290)
Ár: 2866 Ft
(2257 Ft + ÁFA)

Egységár: 7165 Ft / 1000 ml
(5643 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.

12db/karton
Leírás: 

A United Sprays Ragasztó és tömítőanyag eltávolító spray gyorsan eltávolít szinte minden típusú címkét és matricát (papír, pvc címkék) olyan felületekről, mint az üveg, karton, fém, festett felületek és sok műanyag. A ragasztó-és szilikon maradványok is könnyedén eltávolíthatók maradék nélkül. Figyelem az oldószerre érzékeny műanyagokkal, mint például a polikarbonát és a plexi minden esetben végezzen egy kevésbé látható helyen próbát, mert a felületet megmarhatja, mattá teheti!

Tulajdonságok: 
  • Fáradságos kaparást és időt takarít meg
  • A természetes citruskivonatok behatolnak a címkékbe
  • Ragasztó-vagy szilikonmaradványokat fellazítja melyek így könnyebben eltávolíthatók

Felhasználási terület:

  • Matrica-, és címke ragasztó maradványainak eltávolítása
  • Szilikon tömítőanyagok (ecetsavas, neutrális, hőálló stb.), szilikon spray maradványainak eltávolítása
  • Ragasztó maradványok (friss és kikeményedett) eltávolítása: vizesbázisú,hibrid polimer, szilikontömítőkstb..
  • Minden esetben javasoljuk előzetes próba, illetve teszt végrehajtását!
Alkalmazás: 

Rázza fel a flakont, és távolítsa el mechanikusan (kézzel, szerszámmal) a szilikon-vagy ragasztó maradványokat esetleg címkét, matricát. Permetezze be a felületet és hagyja hatni legalább 1 percig. Szórási távolság kb. 20-30cm. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot. A legtöbb címke, ragasztó-és szilikon maradvány már egy permezetéssel eltávolítható és leválasztható rövid expozíciós idő után.

Kiszerelés : 400ml flakon
Csomagolás: 12db/karton
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink