Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sprays Klímatisztító hab spray 500ml + szonda

akciós


Márka: United Sprays
United Sprays Klímatisztító hab spray 500ml + szonda
(5220)
2215 Ft (1744 + ÁFA) helyett
Akciós Ár: 2024 Ft
(1594 Ft + ÁFA)

Egységár: 4048 Ft / 1000 ml
(3188 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 6 darabot kell rendelni.

12db / karton
Leírás: 

A United Sprays Klímatisztító hab spray, egy egyszerű felhasználást biztosító, mégis különlegesen jó hatásfokú speciális termék, optimálisan tisztítja a klímaberendezést a hab, hűtőcsövekre történő szórása, és elpárologtatása által. Hatóanyagai, új gombák vagy baktériumok képződését lelassítják, vagy megakadályozzák. Univerzálisan felhasználható különböző járműveken, ipari üzemekben, műhelyekben, háztartásokban, és egyéb felhasználóknál lévő klímaberendezések tisztítására is.

Tulajdonságok: 

A United Sprays Klímatisztító hab spray könnyen, és maradék nélkül eltünteti a penész-gombákat, csírákat, különféle baktériumokat, és tartósan friss kellemes illatot hagy maga után, gondoskodik a jó levegőről.
A műanyag tartozékokat, alkatrészeket nem támadja meg. Használható különböző állat (kutyák, macskák) után keletkező illat, valamint izzadtság, füst, penész, és romlott szag eltüntetésére is, de legcélszerűbb klímaberendezések tisztítására használni.

Alkalmazás: 

A por vagy pollenszűrőt, esetleg más szűrőberendezéseket el kell távolítani, utána az elpárologtatóban szabadon hozzáférhető csatornába kell a habot fecskendezni és kb. 15 percig hatni, kell hagyni.
A doboz tartalma min. egy rendszer tisztítására elegendő. Szórás közben a dobozt tartsuk egyenesen. Szórás közben a klímaberendezést kapcsoljuk ki! Üzem-meleg motornál az ajtókat ki kell nyitni, az autót üresjáratban járni kell hagyni, amíg az aktív hab elpárolgott. Ajánlott a fűtésszabályzó gombot többször zárástól nyitásig mozgatni annak biztosítására, hogy a csatornák kiszáradjanak. A gépjárművet (helyiséget) mindig addig kell szellőztetni, amíg a klímatisztító hab teljesen el nem párolgott. Speciális felhasználási területe: különösen hosszabb állási idő (tél) után ajánlott. Nagyon jó baktériumölő hatása által a klímatisztító hab, nemcsak a kellemetlen illatokat szünteti meg, hanem tartósan megakadályozza a gombák és baktériumok újraképződését!

Kiszerelés : 500ml flakon
Csomagolás: 12db / karton
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink