Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sealants Kéztisztító 400g

akciós


United Sealants Kéztisztító 400g
(9001)
667 Ft (525 + ÁFA) helyett
Akciós Ár: 662 Ft
(521 Ft + ÁFA)

Egységár: 1655 Ft / 1 kg
(1303 Ft + ÁFA / 1 kg)
Raktáron
Minimum 5 darabot kell rendelni.

30db / karton
Leírás: 

Nagyhatású kéztisztító paszta. Különösen jól használható a fém- és szerelőiparban. A zsíros, olajos fémszennyezett kezet hideg víz alkalmazásával is könnyen, gyorsan tisztítja.

Kiszerelés : 400g
Csomagolás: 30db / karton
Szín: zöld
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink