Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

ÚJ! United Sealants MMA Rapid Műanyagragasztó

United Sealants MMA Rapid műanyag ragasztóKedves Vevőink és Érdeklődők!
Új terméket vezetünk be DIY ragasztó kínálatunkba! Ezzel a termékkel teljes lett barkács, ikerfecskendős termékcsoportunk. A United Sealants MMA Rapid műanyag ragasztó, gyorskötésű (3 perc), beige színű, 2 komponensű metakrilát ragasztó 1:1 keverési arányban, nagy szilárdságú szerkezeti ragasztásra. A termék széles tapadási spektrumának köszönhetően alkalmas kompozitok, műanyagok és fémek széles körének ragasztására, felület-előkészítési alapozó nélkül. Ezenkívül a termék kiváló ütés-, lefejtés-, nyomás-, és öregedésállóságot kínál a kötési reakció befejeződése után, lehetővé téve az összetett követelmények teljesítését is. Termékünket 6db/karton kiszerelésben (minimum rendelés 3db) érhetik el termékbevezetési akciónk keretében év végéig! Kérjük keressék fel a termékoldalt, vagy érdeklődjenek üzletkötőjüknél!

Szeptemberi akció

United Sealants Ragasztó pisztolyhab 750ml B2Kedves Vevőink és Érdeklődők!
Szeptember hónapban igazi nagy ágyúkat érhetnek el kedvező áron:
United Sealants Univerzális szilikon 280ml transzparens kiváló minőségű, ecetsav és fungicid tartalmú, egy komponenses szilikontömítőanyag. Szín tartó, UV- álló, kikeményedés után rugalmas marad. Nagyon jó tapadás sok fajta alapfelülethez, szinte szagtalan. Penész-, és gombaálló.
United Sealants Tűzgátló Akril tömítő 310ml szürke akril diszperzió bázisú tömítőanyag. Alkalmas tűzálló épületszerkezetek hézagainak tömítésére. Gátat képez a tűz és füst terjedése esetén, a tömítőanyag a hő növekedésével tágul. Nedves aljzathoz is tapad...
United Sealants USFix-V300 Dűbelragsztó 300ml egy ETA minősített, 4 évszakban használható, 2 komponensű, vinilészter bázisú, dűbelragasztó rendszer, mely magas/nehéz terhelhetőséggel rendelkezik. Keverőszár is akciós!
United Sealants Ragasztóhab és pisztolyhab 750ml B2 poliuretán bázisú, egy komponensű prémium ragasztóhab és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz, mely négy évszakban használható. Alacsony tágulása és kiváló kiadóssága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt.
United Sprays Szivárgásjelző spray nyári és téli 400ml környezetbarát módon teszi lehetővé a tömítetlen részek gondnélküli feltárását, belső nyomás alatt álló csavarkötéseknél, perem (szegély)- kötéseknél, csővezetékeknél és hegesztési varratoknál. Téli verzió -15C°-ig hazsnálható!
United Sprays Gázkazán tisztító spray 500ml egy rendkívül hatékony tisztító- és karbantartóanyag gázkazánokhoz, cirkók és gázüzemű kondenzációs kazánokhoz. Biztonságosan és megbízhatóan eltávolítja az égési maradványokat, lerakódásokat, szennyeződéseket és semlegesíti a tisztított felületeket.
United Sealants WI-12 Általános mélyalapozó koncentrátum 1:5 1 liter gipsztartalmú alapfelületek, gyári, kész vakolattípusok, szálas cementlapok, mészkő és klinkertégla kül-, és beltéri alapozására és impregnálására javasolt. Alkalmazható továbbá a krétásodó, fellazult falfelületek felső felületi lekötésére, az enyves festékektől megtisztított felületekre és a régi mész-, és ásványi festékek maradékainak szilárdítására, az alapfelület egyenetlen nedvszívásának kiegyenlítésére. Papír- és kasírozott szigetelő tapéták védőbevonataként is alkalmazható.
United Sealants Öntapadó butil szalag erős ragasztóval és kiváló tömítőhatással bír. Kiváló tapadással rendelkezik mindenféle anyagfelülettel, öntapadós típusú tömítőszalagnak is nevezik. Úgy tervezték, hogy lezárja és megakadályozza a por, a levegő és a nedvesség bejutását, valamint biztosítja az időjárásálló tömítést a fém épületelemekben.
További információkkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldalakat!

Purhabok jogszabályi változása

Tisztelt Ügyfelünk,

Emlékeztetjük Önöket, hogy az Európai Unió 2020. augusztus 4-én korlátozást vezetett be a diizocianátok tekintetében, hogy megelőzze a diizocianátok által okozott légúti és bőrszenzibilizációt. Az ezekkel a termékekkel dolgozó szakembereknek és ipari felhasználóknak 2023. augusztus 24-ig sikeresen el kell végezniük a diizocianátot tartalmazó termékek biztonságos kezeléséről szóló képzést. Az alábbi linkeken megtalálja a legfontosabb információkat vagy információforrásokat a „Diizocianátok használatára és forgalomba hozatalára vonatkozó új szabályozások” témakörben:

https://www.feica.eu/our-projects/safe-use-diisocyanates

https://www.feica.eu/PUinfo

safe-future-polyurethane-products-v3 (feica.eu)

A diizocianátot tartalmazó termékek használatára vonatkozó képzési platform a kínálatunkból származó termékekre vonatkozik, például PU habokra, PU habragasztókra, PU tömítőanyagokra és PU ragasztókra itt érhető el:

https://safeusediisocyanates.eu/hu/

Minél nagyobb a felhasználó expozíciójának kockázata a diizocianát tartalmú termék használatakor, annál kiterjedtebbnek kell lennie a képzésnek (az alap a 048). Regisztráció a képzési platformon történhet, a megfelelő képzések pedig itt választhatók és fejezhetők be:

https://isopa-aisbl.idloom.events/

A FEICA_21_C19 kód megadásával 5 euró képzési díj csökken.

Diizocianátot tartalmazó termékeink címkéjén szerepel a „2023. augusztus 24-től a kereskedelmi vagy ipari felhasználás előtt biztonsági oktatás szükséges” megjegyzés. Azokon a termékeken, amelyeken még nem szerepel, a termékek fogyásának és gyártásának megfelelően az új címkéken szerepelni fog az előírt tájékoztatás.

Augusztusi akció

United Sealants Folyékony kesztyű 250mlKedves Vevőink! Augusztus hónapban az alábbi, United Sealants 'n Sprays termékeinket vásárolhatják meg kedvezményes áron:
United Sealants Bitumen 300ml egykomponensű, használatra kész, oldószeres tömítő massza, melyet az építőiparban víz, pára, nedvesség elleni szigetelésre alkalmaznak.
United Sealants Epoxy rapid 25ml 2 komponensű, gyorskötésű, nagy szakítószilárdságú, színtelen, oldószermentes ragasztó.
United Sealants Profi, fém szilikon kinyomópisztoly, mely egy erős áttéttel és szerkezettel rendelkező szerszám.
United Sealants Maszkoló szalag 60°C 38mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Kétoldalú hálós ragasztószalag 48mm x 5m, kültéri használatra alkalmas, erős 2 oldalas, hálóval erősített ragasztószalag.
United Sealants Folyékony kesztyű 250ml háztartásokban, ipari munkavégzések során a mindennapos munkában, a kéz védelmére szolgál. Összetételének köszönhetően védőréteget képez a bőrön, a szennyeződésekkel szemben.
United Sprays US-88 Multi-olaj spray 150ml és 400ml egy széleskörű problémamegoldó anyag az élet szinte minden területén. Speciális összetételének köszönhetően és kitűnő kúszó tulajdonsága által a termék kombinálja a következő tulajdonságokat: korrózióvédelem, tisztítás, vízkiszorítás, kenés és konzerválás.
United Sprays Impregnáló spray 400ml víz- és szennyeződés taszító hatású, hosszú távú védelem textíliák számára.
További részletekkel kapcsolatban kérjük keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel.

Költözés

KöltözésTisztelt Vevőink és Érdeklődők!
Eljött a nagy nap, költözünk. Mondanunk sem kell, nagyon várjuk ( a pakolást nem:) ) Menetrendünk a következő, ami a vevőinket érinti:
Raktárunk augusztus 10-11-én csütörtökön és a pénteken nem küld ki árut, tehát augusztus 11-én pénteken és augusztus 14-én hétfőn kiszállításaink szünetelnek. RENDELÉSFELVÉTEL FOLYAMATOS, telefonon mindenkit elérnek, webshop üzemel! Első szállítási nap már a Bagi telepről 2023. augusztus 15-e kedd. A fenti időszakban leadott megrendelések kiszállítását keddre rakják értékesítő kollégáink!
Új telephelyünk címe 2023 augusztus 14-től: 2191 Bag Bagi Ipari Park 2. M3 39-es kijárat GPS: 47.631836, 19.460382. Számlacímünk változatlan!
Kérdés esetén kérjük keressenek minket...

Júliusi akció

United Sealants Brutál Fix 280mlKedves Vevőink!
Július, az akciós termékeink kínálatát tekintve az év egyik legerősebb hónapja! Nagyon népszerű termékeket tettünk akcióba, kérjük éljenek a vásárlás lehetőségével!
United Sealants Neutrális szaniter szilikon transzparens és fehér 280ml egy kiváló minőségű, semleges(oxim), egy komponensű, szilikon bázisú fugatömítő, amely fungicidtartalmú is egyben.
United Sealants Gyors Akril 310ml fehér egy komponensű, kiváló minőségű, plasztoelasztikus, akril-diszperzó bázisú, beltéri felhasználásra szánt tömítő, mely kinyomást követően 15 percen belül festhető!
United Sealants Brutál fix erőragasztó 280ml egy hybrid polimer bázisú, használatra kész, egy komponensű ragasztópaszta. Nem tartalmaz oldószereket (semleges-neutrális), izocianátokat, szilikont és vizet, teljesen szagtalan. Az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre, bármilyen kombinációban elsősorban nehéz elemek ragasztására.
United Sealants PUFLEX-40 szerkezeti ragasztó és tömítő 280 és 600ml egy poliuretán bázisú, használatra kész, egy komponensű légnedvesség hatására kötő, közepes keménységű ragasztópaszta, melyet az ipar legkülönbözőbb helyein, továbbá otthoni munkákra használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Gyors Ragasztóhab és pisztolyhab 750ml B3 poliuretán bázisú, aeroszolos(HFCKW és FCKW mentes), egy komponensű gyorsragasztóhab, építőipari ragasztó és hézagtömítő kül-,és beltéri munkákhoz. A legtöbb építőipari felületre kiválóan tapad. Kiváló kiadóssága és gyorsasága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt.
United Sealants Kétoldalú hab ragasztószalag 10 és 25m nevéből adódóan egy kétoldalú tapadó-felülettel rendelkező akril-habragasztószalag, melyet univerzálisan, széleskörűen használhat beltéri ragasztási munkálatok során.
United Sealants Hajlaterősítő szalag 50m tartósan rugalmas gumiszalag PP-szövet hordozón. Segíti a vízszigetelés dilatációs képességét a padló és fal közti élekben, sarkokban.
United Sprays Fúró-, és vágóolaj spray 500ml egy magas teljesítményű, speciális, kenőolaj, agresszív adalékok nélkül.
United Sprays Uni Tisztítóhab spray 400ml kiváló minőségű, víz bázisú, hatásos, intenzív tisztítóhab. Használatával kiadós, ámde kímélő, tisztítás érhető el. Felfrissíti a színeket, tartósan kellemes illatot hagyva maga után és semmiféle maradványt, foltot nem hagy a beszórt felületen. Mélytisztító hatásával teljesen feloldja még a makacs foltokat is!
United Sprays Uni tömítő és javító spray 400ml szürke, bitumen mentes és gumigyanta alapú javító és szigetelő spray.
Árakról és termékekről kérjük érdeklődjenek üzletkötöjüknél, vagy keressék fel a termékoldalakat!

Júniusi akció

United Sprays Féktisztító spray 500mlKedves Vevőink és Érdeklődők!
Nyári akcióink sorát az alábbi saját márkás termékeinkkel nyitjuk meg:

United Sealants Parketta tömítő 310ml bükk és cseresznye kiváló minőségű, diszperzió bázisú tömítőanyag, mely teljes kikeményedés után csiszolható, vagy akár festhető is. Kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható. Fa-, mozaik-, és laminált parketta, parafa tömítésére, fa felületek fugázására lett kifejlesztve.
United Sealants Buildfix-W 280ml építési és stukkó ragasztó egy oldószermentes, használatra kész ragasztópaszta, mely általánosan felhasználható építési anyagok, különösen stukkók, díszlécek, rozetták, faburkolatok, lécek, műanyag és polisztirol elemek, profilok, stb. ragasztására.
United Sealants Purhab 500ml B3 egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab magas hő-, és hangszigetelő értékkel és kitöltő tulajdonsággal.
United Sealants Purhabtisztító 500ml friss purhab, vagy ragasztók eltávolítására fejlesztettek ki. A hagyományos purhab flakon csőszelepének tisztítására, továbbá a purhab pisztoly belső rendszerének átmosására is alkalmas. Alkalmas felület előkészítésére, zsírtalanítására szilikonozás, illetve poliuretán-ragasztás előtt.
United Sealants Duct Tape szöveterősítéses ragasztó szalag 48mm x 50m fehér és fekete színben.Univerzálisan, széleskörűen használhat bel-, és kültérben ragasztási, javítási munkálatok során.
United Sprays Féktisztító spray 500ml speciális tisztító, és zsírtalanító, különleges benzinfajták bázisával. Befújása után magától, és gyorsan eltávolítja az olajt, zsírt, viaszt, fékport és egyéb szennyeződések bármilyen fajtáját.
United Sprays Kontakt spray 400ml megakadályozza és kijavítja a nedvesség által okozott hibákat, zavarokat, bármilyen elektromos hálózatban, gépjárműveknél.
United Sprays Rézpaszta spray 400ml hőálló, jól tapadó kenőanyag, mely az ipar különböző területein felhasználható.
További termék és ár információkkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzeltkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldalakat!

Májusi akció

United Sealants Pisztolyhab 750ml B3Kedves Vevőink és Érdeklődők!
Május hónapban United Sealants márkánk termékei közül az alábbiak érhetők el kedvezményes árakon:
United Sealants Univerzális (szaniter) szilikon 280ml fehér és szürke színben, minden szokásos építőipari és szerkezeti fugához.
United Sealants USFix-P300 poliészter dűbelragasztó 300ml gazdaságos rögzítő gyanta középkategóriás teljesítményű alkalmazások esetén. A hozzá tartozó keverőszár is akciós!
United Sealants Pisztolyhab 750ml B3, használatra kész, magas hő-, és hangszigetelő értéket teljesítő pisztolyhab.
United Sprays Műanyagápoló spray 400ml kiváló minőségű, kiadós, csökkentett szilikon tartalmú, antisztatikus, speciális belső műanyag és gumiápoló.
United Sprays Szilikon spray 500ml, zsír és olajmentes csúszást elősegítő víztaszító és ápoló, védő, választó anyag, műanyagra, fára, gumira, és fémre.
United Sprays Klímatisztító spray 500ml optimálisan tisztítja a klímaberendezést. Univerzálisan felhasználható különböző járműveken, ipari üzemekben, műhelyekben, háztartásokban, és egyéb felhasználóknál lévő klímaberendezések tisztítására is.
United Sealants Hajlaterősítő szalag 10m, fontos kiegészítője kül-, és beltérben a kenhető szigetelésnek és folyékony fóliáknak.
United Sealants Teflon nyakú, fém purhabpisztoly
United Sealants Maszkoló szalag 60°C 30mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Kétoldalú ragasztószalag 48mm x 25m PP beltéri, nagy tapadó erejű ragasztószalag.
További részletekről kérjük érdeklődjenek üzletkötőjüknél, vagy keressék fel a termékoldalakat...

Új! United Sealants Csavarrögzítő család

United Sealants Csavarrögzítő családKedves Vevőink és Érdeklődők!
Ragasztó termékcsaládunk 2 új, anaerob ragasztó termékkel bővült: United Sealants Csavarrögzítő 243 kék és 270 zöld 10ml.
United Sealants Csavarrögzítő 243 termék légköri oxigén hiányában (anaerob) és a fém katalitikus hatására (fémmel érintkezve) térhálósodik (polimerizálódik), mely sokféle csavarkötést tömít és rögzít.
United Sealants Csavarrögzítő 270 termék nagy hőtűrési képességű, nagy szilárdságú ragasztó és tömítő. Légköri oxigén hiányában (anaerob) és a fém katalitikus hatására (fémmel érintkezve) térhálósodik (polimerizálódik), zöld menetrögzítő fémanyagok rögzítésére és tömítésére.
Mindkét termék a hagyományos anaerob ragasztókhoz képest teljesen „címke” mentes. 12 hónap helyett 24 hónapig terjedő, hosszabb eltarthatóság mellett jobb tárolási stabilitást, valamint +180°C-os hőmérséklet állóságot is kínálnak a felhasználónak.
A két terméket kedvezményes áron érik el június végéig! További részletekkel kapcsolatban kérjük keressék fel a termékoldalakat, vagy kérjék üzletkötőjük segítségét.

Áprilisi akció

United Sealants US-D3 Faragasztó 750gKedves Vevőink és Érdeklődők!
Április hónapban az alábbi United Sealants termékeink érhetők el kedvezményes árakon:
United Sealants Prémium Akril 310ml egy kiváló minőségű plasztoelasztikus, egykomponensű, akril diszperzió bázisú tömítőanyag, mely teljes kikeményedés után festhető. Ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható.
United Sealants Ragasztóhab ECO B3 750ml egy komponensű ragasztóhab és pisztolyhab, építőipari ragasztó és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz. A legtöbb építőipari felületre kiválóan tapad. Kiváló kiadóssága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt.
United Sealants Duct Tape 48mm x 50m szürke egy szöveterősítésű ragasztószalag, melyet univerzálisan, széleskörűen használhat bel-, és kültérben ragasztási, javítási munkálatok során.
United Sealants US-D3 750g Expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra.
United Sprays Fehér Zsírzó spray 400ml sokoldalúan felhasználható szélsőséges időjárási körülmények között csapágyak, vezetősínek, tengelyek tartós kenésére, akkumulátorok pólusainak védelmére.
United Sprays Lánczsírzó spray 400ml felhasználható motorok láncaihoz, de bevethető fogas-kerekekhez, drótkötelekhez, láncmeghajtásokhoz, kábelekhez, zsanérokhoz, zárakhoz, láncfűrészekhez, stb.
United Sprays PTFE (Teflon) spray 400ml tiszta, száraz, zsírtalan, jó tapadó képességű síkosító bevonatot képez. Fém, műanyag, gumi és más anyagok (szeparáló) elválasztó-, kenő- és síkosító anyaga. Zsírmentes, tapadás gátló, piszok-, por- és víztaszító hatású.
United Sprays Multi 2002 zsírspray 400ml nagy nyomásnak és folyamatos terhelésnek is ellenálló, tartós kenést biztosító rész-szintetikus olaj, mely szélsőséges körülmények között is helyt áll. Színtelen, szinte láthatatlan, víznek (sós víz is), és általában gyenge lúgoknak, és savaknak ellenáll.
United Sealants Epoxy Standard 25ml 30 perces 2 komponensű ragasztó.
United Sealants Kenőszappan 250ml épületgépészeti segédanyag...
Termékeinkről, és akcióinkról kérjük tájékozódjanak a termékoldalakon, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel!

Oldalak

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink