Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Blog

ÚJ! Impregnáló spray

United Sprays Impregnáló (vízszigetelő) sprayKedves Vevőink és Érdeklődők!
Ipari spray csoportunk kínálata egy nagyon hasznos karbantartó spray-val bővült:
A United Sprays Impregnáló (vízszigetelő) spray víz- és szennyeződéstaszító hatású, hosszú távú védelem textíliák számára. Mindenféle textília hidrofób, védő felületkezelésére szolgál, kert, szabadidős és háztartási területeken. Megakadályozza a penészfoltok kialakulását, megkönnyíti a rendszeres tisztítást és védi az anyagot. Nem befolyásolja a megjelenést és továbbra is biztosítja az anyag légáteresztő képességét.
A termék jellemzői:

  • Alapfelületek: pamut, poliakril, poliészter és PVC szövet.
  • Sátrak vízszigetelésére is alkalmas, kabriótetők, csónaktakarók (ponyvák), ponyvák, hátizsákok, sportruházat, anorákok és kabátok stb.

Termékbevezetési akciónk keretében év végéig kedvezményes áron érhető el! A termékkel kapcsolatban kérjük érdeklődjenek üzletkötőjüknél és keressék fel a termékoldalt!

Novemberi akció

United Sealants Kézvédő krém 250mlKedves Vevőink!
November hónapban az alábbi termékeinket vásárolhatják meg kedvezményes áron:
United Sealants Hőálló szilikon (Gasket Sealant) 300ml piros és fekete, egy kiváló minőségű, ecetsav tartalmú, légnedvesség hatására, extra erősen kötő, egy komponenses, hőálló, gépipari tömítő.Használható magas hőmérsékletnek kitett tömítések esetén: konyhai berendezések tömítésére pl. kemencéknél, sütők ablakainak ragasztására. Szalagok, fűtési-, és hűtési rendszerek, légcsatorna, autóipari, gépek és motorok (pl. hengerfej), szivattyúk stb. fémrészeinek és alkatrészeinek tömítésére.
United Sealants Parketta tömítő 310ml merbau és szürke egy kiváló minőségű diszperzió bázisú tömítőanyag,mely teljes kikeményedés után csiszolható, vagy akár festhető is. Ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható.Fa-, mozaik-, és laminált parketta, parafa tömítésére, fa felületek fugázására lett kifejlesztve.
United Sealants Hybrid Fix 600ml fekete légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja.
United Sealants USFix-C 250ml kontaktragasztó egy gumi és műgyanta (organikus oldószer) bázisú, használatra kész, egy komponensű univerzális ragasztópaszta, melyet az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Maszkoló szalag 60°C 48mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat...
United Sealants Kézvédő krém 250ml hatóanyagban gazdag, könnyen felszívódó krém. Ellensúlyozza a tisztítószerek, oldóanyagok, időjárási ártalmak szárító hatását. Pótolja a nedvességet, puhítja, védi, ápolja a kézbőrt, puhává, bársonyossá teszi azt. Érzékeny bőrűek is használhatják. Aloe vera tartalma gyulladáscsökkentő hatású.
United Sprays Hidegindító spray 400ml egy alacsony forráspontú és magas gyulladási energiájú oldószer-elegy válogatott kombinációja. Megkönnyíti a benzin és dízel üzemű motorok hőmérsékletének szabályozását, ezáltal védi az indítómotort és az akkumulátort.
United Sprays Jégoldó spray 100 és 400ml gyorsan és megbízhatóan feloldja a jeget az összes üvegfelületről, -30 °C–ig! Véd az újra eljegesedés ellen. Tiszta kilátást biztosít, és ezzel elősegíti a balesetmentes közlekedést. Első, oldalsó és hátsó ablakokról gyorsan leolvasztja a jeget, biztosítva az akadálymentes kilátást. Szintén alkalmas ajtózárak jégtelenítésére.
United Sprays Levegő spray 400ml kiválóan alkalmas nehezen hozzáférhető helyek tisztítására. Használata során nagy nyomást fejt ki, kiadós és kémiailag rendkívül tiszta. Nem hagy nyomot, és nem károsítja az anyagokat. Készülékek, alkatrészek, modulok, például varratok, rések, illesztések tisztítására és portalanítására ajánlott.
Termékekkel kapcsolatban kérjóük keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel!

US-D3 Faragasztó új kiszerelések

US-D3 Faragasztó új kiszerelésekKedves Vevőink!
Sajnos nagyon kevés termékünket tudjuk a magyar piacon beszerezni, legyártatni. Vegyi termékek tekintetében a magyar gyártók nem versenyképesek, hiszen a termékek gyártásához szükséges anyagokat többnyire Ők is külföldről szerzik be. Egyre drágábbak az alapanyagok és a gyengélkedő forint sem segít a hazai gyártóknak.. A Magyarországról beszerzett folyékony fólia és a kenhető szigetelés termékeink megszüntetése után a faragasztók esetében is kénytelenek voltunk beszállítót változtatni, mert a cég nem tudta biztosítani felénk a szükséges mennyiséget, versenyképes áron. Megszűnik a 80g, 300g, 600g, 1kg kiszerelés, helyettük 200g, és 750g-os kiszerelések forgalmazását kezdjük meg, melyek beszerzési forrása az EU. A termékek ár minőség aránya kedvező. A szűkített kínálat ellenére úgy gondoljuk, hogy vevőink és vevőink vevői könnyebben tudnak majd választani. A nagyobb kiszerelések, úgy mint az 5 és 20kg kiszerelések továbbra is elérhetők lesznek. Az új termékek már raktáron vannak, a régi készlet kifutása után az új kiszerelések értékesítését folyamatosan kezdjük meg.

ÚJ! Univerzális Tömítő és Javító spray

United Sprays Univerzális tömítő és javító spray szürkeKedves Vevőink!
United Sprays ipari spray márkánkat egy új, javításra, tömítésre és vízszigetelésre alkalmas spray termékkel bővítjük. E termékünket év végéig érik el kedvezményes áron! Részletek:
United Sprays Univerzális tömítő és javító spray szürke, bitumen mentes és gumigyanta alapú javító és szigetelő spray. A termék használata és bevonat száradása után a legmagasabb szintű tapadó, rugalmas védőbevonatot eredményezi, mely ellenáll a légköri és mechanikai igénybevételnek (pl. kőfelverődés). Jó rezgés-, és vibráció-gátló hatással rendelkezik, az építőipar széles spektrumában használható gyors-javító, és szigetelő sprayként. Lehetséges alkalmazási terület tetők, vagy bádog szerkezetek szigetelése, gyorsjavítása, vízszigetelése. Ház körüli javítási és szigetelési munkák esetében nagyon jó szolgálatot tesz, amennyiben kéznél van. Szinten mindenféle alapfelületre tartósan tapad, úgy mint különböző fémek, kövek, műanyagok, fa, stb. Minden esetben ajánljuk egy előzetes teszt végrehajtását! Nehezen hozzáférhető területek utókezelésére is szolgál, pl. autócsomagtér, sarkok, élek stb., vagy a jármű alvázán használt bevonatok javításra. Alkalmas dübörgő zaj csökkentésére is...
Termékinformációkért kérjük vegyék fel üzletkötőjükkel a kapcsolatot, vagy keressék fel a termékoldalt!

Októberi akció

United Sealants Alumínium szalag 48mm x 50mKedves Vevőink!
Október hónapban az alábbi termékeinket érik el kedvezményes áron itt a webshopban, továbbá értékesítőinken keresztül:
United Sealants Téli-Nyári purhab 750ml (kézi) és Téli-Nyári Pisztolyhab 750ml -10C°-ig használható, prémium minőségű szerelőhab hézagok kitöltésére, nyílászárók beépítésére, hő-, és hangszigetelési munkákhoz.
United Sealants Maxi65 Téli-Nyári Pisztolyhab 840ml, -10C°-ig használható 65 liter hab hozamú, prémium minőségű szerelőhab, mely minőség/ár/habkihozatal tekintetében az egyik legjobb a magyar piacon értékesített habok közül.
United Sealants Tűzálló tömítő 300ml kályha-, kandalló és kemence tömítő, melyet az égéstér tömítésére alkamaznak. Alkalmas továbbá terméskövek ragasztására és tömítésére is.
United Sealants Uni-Pro Kontakt építési ragasztó 280ml bézs folyékony szög, mely a házban és ház körül található ragasztási munkáknál megbízhatóan végzi a dolgát sokféle alapfelületen. Amennyiben ezt a terméket vásárolja, úgy egy nagyon költséghatékony ragasztót választ...
United Sealants Alumínium szalag 48mm x 50m légtechnikai és VGF munkálatok elengedhetetlen ipari szalagja, magas hőállósággal (120C°) és 35 mikronos vastagsággal.
United Sprays Alvázvédő spray 500ml autók és fémfelületek konzerválására, korróziógátlására.
United Sprays Ragasztó spray 400ml kontakt ragasztó spray, mely egyszerűvé teszi a ragasztási folyamatot. Használatával gyors és tiszta munka végezhető.
United Sprays Anti-Nyest spray 400ml kumarin (fahéj) tartalmánál fogva hatékonyan riasztja el a nyesteket az őszi időszakban is kül-, és beltérben, továbbá az autók motorterében is.
További információkért kérjük keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel üzletkötőjükkel a kapcsolatot.

ÚJ! United Sealants Mindent tömítő színtelen 310ml

United Sealants Mindent tömítő színtelen 310mlKedves Vevőink! United Sealants márkánk kínálata, egy ízig-vérig barkács - univerzálisan felhasználható tömítőmasszával bővült: United Sealants Mindent tömítő színtelen 310ml.

United Sealants Mindent tömítő színtelen egy kiváló minőségű, egykomponensű kopolimer tömítőanyag, mely fungicid tartalmú (penészálló), fehér színű, de kikeményedés során színtelen színre köt. Nagy teljesítményű tömítőanyag általános használatra. Tömítésre és ragasztásra alkalmas alumínium, üveg, csempe és szaniter munkák esetében. Nem oxidáló fém, beton, falazat, fa, kövek, kerámia, üveg, PVC alapfelületek esetében. Kiválóan tapad a legtöbb felületre, nincs szükség alapozóra. Kikeményedés után rugalmas és ellenálló tömítéssé alakul át. Kiváló UV-, és időjárás-állóság jellemzi. Tulajdonságok és előnyök: fehér színű, de kikeményedés során színtelenné válik, tökéletes tapadás üveghez, kerámiához, alumíniumhoz, festett fához stb., színtartó és vízálló, teljes kötés után, öregedés- és időjárásálló, UV-álló. Kül-, és beltéri használatra is alkalmas. Teljes kikötés után festhető. Kiváló ellenállás a hagyományos tisztítószerekkel és vegyszerekkel, antibakteriális. Alkalmazások: csatlakozó fugák épületekben, konyhákban és fürdőszobákban. Üveg alkalmazások tömítése, alumínium és fa ablakok tömítése, különféle építőanyagok közötti tömítési munkákhoz.
A terméket bevezetési akció keretében, kedvezményes áron, év végéig érik el. További infókkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldalt.

Szeptemberi akció

United Sealants Tűzgátló Akril tömítő 310ml szürkeKedves Vevőink és Érdeklődők!
Szeptember hónapban az alábbi termékeinket érhetik el kedvező áron:
United Sealants Univerzális szilikon 280ml transzparens kiváló minőségű, ecetsav és fungicid tartalmú, egy komponenses szilikontömítőanyag. Szín tartó, UV- álló, kikeményedés után rugalmas marad. Nagyon jó tapadás sok fajta alapfelülethez, szinte szagtalan. Penész-, és gombaálló.
United Sealants Tűzgátló Akril tömítő 310ml szürke akril diszperzió bázisú tömítőanyag. Alkalmas tűzálló épületszerkezetek hézagainak tömítésére. Gátat képez a tűz és füst terjedése esetén, a tömítőanyag a hő növekedésével tágul. Nedves aljzathoz is tapad...
United Sealants USFix-V300 Dűbelragsztó 300ml egy ETA minősített, 4 évszakban használható, 2 komponensű, vinilészter bázisú, dűbelragasztó rendszer, mely magas/nehéz terhelhetőséggel rendelkezik.
United Sealants Ragasztóhab és pisztolyhab 750ml B2 poliuretán bázisú, egy komponensű prémium ragasztóhab és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz, mely négy évszakban használható. Alacsony tágulása és kiváló kiadóssága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt.
United Sprays Szivárgásjelző spray nyári és téli 400ml környezetbarát módon teszi lehetővé a tömítetlen részek gondnélküli feltárását, belső nyomás alatt álló csavarkötéseknél, perem (szegély)- kötéseknél, csővezetékeknél és hegesztési varratoknál. Téli verzió -15C°-ig hazsnálható!
United Sprays Gázkazán tisztító spray 500ml egy rendkívül hatékony tisztító- és karbantartóanyag gázkazánokhoz, cirkók és gázüzemű kondenzációs kazánokhoz. Biztonságosan és megbízhatóan eltávolítja az égési maradványokat, lerakódásokat, szennyeződéseket és semlegesíti a tisztított felületeket.
United Sealants WI-12 Általános mélyalapozó koncentrátum 1:5 1 és 5 liter gipsztartalmú alapfelületek, gyári, kész vakolattípusok, szálas cementlapok, mészkő és klinkertégla kül-, és beltéri alapozására és impregnálására javasolt. Alkalmazható továbbá a krétásodó, fellazult falfelületek felső felületi lekötésére, az enyves festékektől megtisztított felületekre és a régi mész-, és ásványi festékek maradékainak szilárdítására, az alapfelület egyenetlen nedvszívásának kiegyenlítésére. Papír- és kasírozott szigetelő tapéták védőbevonataként is alkalmazható.
United Sealants Öntapadó butil szalag erős ragasztóval és kiváló tömítőhatással bír. Kiváló tapadással rendelkezik mindenféle anyagfelülettel, öntapadós típusú tömítőszalagnak is nevezik. Úgy tervezték, hogy lezárja és megakadályozza a por, a levegő és a nedvesség bejutását, valamint biztosítja az időjárásálló tömítést a fém épületelemekben.
További információkkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel, vagy keressék fel a termékoldalakat!

USFix-C Kontaktragasztó változás

USFix-C Kontakt ragasztó 250gKedves Vevőink és Érdeklődők!
Termékünk kiszerelései megváltoznak. Az eddigi 200g és 800g-os kiszerelések 250g (felhasználóbarát ecsetes) és 750g-os csomagolásokra változnak. A 250g-os már elérhető, raktáron van, a 750g-os termék beérkezésére várunk...
További kérdésekkel kapcsolatban keressenek bennünket...

Augusztusi akció

Kedves Vevőink! Augusztus hónapban az alábbi, saját márkás termékeinket vásárolhatják meg kedvezményes áron:

United Sealants Bitumen 300ml egykomponensű, használatra kész, oldószeres tömítő massza, melyet az építőiparban víz, pára, nedvesség elleni szigetelésre alkalmaznak.
United Sealants US-D3 Faragasztó 1kg expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra.
United Sealants Epoxy rapid 25ml 2 komponensű, gyorskötésű, nagy szakítószilárdságú, színtelen, oldószermentes ragasztó.
United Sealants Profi, fém szilikon kinyomópisztoly, mely egy erős áttéttel és szerkezettel rendelkező szerszám.
United Sealants Maszkoló szalag 60°C 38mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat sokféle alapfelületre.
United Sealants Folyékony kesztyű 250ml háztartásokban, ipari munkavégzések során a mindennapos munkában, a kéz védelmére szolgál. Összetételének köszönhetően védőréteget képez a bőrön, a szennyeződésekkel szemben.
United Sprays US-88 Multi-olaj spray 150ml és 400ml egy széleskörű problémamegoldó anyag az élet szinte minden területén. Speciális összetételének köszönhetően és kitűnő kúszó tulajdonsága által a termék kombinálja a következő tulajdonságokat: korrózióvédelem, tisztítás, vízkiszorítás, kenés és konzerválás.
További részletekkel kapcsolatban kérjük keressék fel a termékoldalakat, vagy vegyék fel a kapcsolatot üzletkötőjükkel.

Oldalak

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink