Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sprays Univerzális Tisztítóhab spray 400ml

akciós


Márka: United Sprays
United Sprays Univerzális Tisztítóhab spray 400ml
(5180)
1927 Ft (1517 + ÁFA) helyett
Akciós Ár: 1354 Ft
(1066 Ft + ÁFA)

Egységár: 3385 Ft / 1000 ml
(2665 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 6 darabot kell rendelni.

12db / karton
Leírás: 

United Sprays Univerzális tisztítóhab sprays kiváló minőségű, víz bázisú, hatásos, intenzív tisztítóhab. Használatával kiadós, ámde kímélő, tisztítás érhető el. Felfrissíti a színeket, tartósan kellemes illatot hagyva maga után és semmiféle maradványt, foltot nem hagy a beszórt felületen. Mélytisztító hatásával teljesen feloldja még a makacs foltokat is!

Tulajdonságok: 

Egyszerű felhasználás, feloldja a meg-, és rászáradt foltokat. Megszűnteti a nikotin-lerakódásokat, kiváló mélytisztító hatás, használata után felfrissíti a kezelt szövetet, feloldja a rovar maradványokat! Nem csöpög, és folyik, ideális függőleges munkálatokhoz.

Alkalmazás: 

Otthon: bútorszöveteken, szőnyegeken, ablakokon. Festett-, lakkozott felületeken. Használható: csempén, tükrön, laminált PVC-n, konyhában továbbá irodai berendezéseken is. Univerzálisan felhasználható a háztartásokban is!

Autókban: ülés-, és tető kárpitokon, szőnyegeken (műanyag, bőr, gumi és szövet). Használható üvegfelületeken: ablakokon, szélvédőn. Festett-, lakkozott felületeken. Eltávolítja a rovarmaradványokat a festett-, és lakkozott felületekről,  továbbá a baktériumokat, szilikont, zsíros maradványokat és szennyeződéseket, kristálytiszta felületet hagyva maga után. A fényezésre és gumikra semleges hatású.

 

Az esetleges károsodások megelőzése miatt érdemes felhasználás előtt egy próbát végezni a tisztítandó felületen.

Használat előtt rázza intenzíven legalább 30mp-ig a flakont. Hordja fel a habot a szennyezett felületre. Közvetlenül a felhordás után, a termék stabil habot képez, melyet hagyjuk hatni. A habszerkezet szétesése után intenzíven egy ronggyal vagy szivaccsal dörzsöljük meg a felületet. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a felület még nem teljesen tiszta, kérjük, ismételje meg a tisztítási folyamatot.

Alkalmazási hőmérséklet: 5°C – 35°C
Kiszerelés : 400ml fémflakon
Csomagolás: 12db / karton
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink