Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Loctite 2701 Nagy szilárdságú menetrögzítő 5mlMárka: Loctite
Loctite 2701 Nagy szilárdságú menetrögzítő 5ml
(loc2701_5)
Ár: 3109 Ft
(2448 Ft + ÁFA)

Egységár: 621800 Ft / 1000 ml
(489600 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 5 darabot kell rendelni.

12db/karton
Leírás: 

LOCTITE® 2701 menetes rögzítőelemek tömítésére és rögzítésére ki fejlesztett anyag. A termék levegőtől elzárt, szoros illeszkedésű fémfelületek között keményedik ki és meggátolja a rázkódás hatására történő meglazulást vagyszivárgást. A termék különösen alkalmas inaktívfelületekre, illetve, ahol forró olajjal szemben való ellenállás szükséges.

Alkalmazás: 

Részletes leírást a lap alján található műszaki adtlapban ("t" jelölésű PDF fájl) talál.

Kiszerelés : 5ml műanyag flakon
Csomagolás: 12db/karton
Szín: zöld
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink