Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Araldite Metal 2x15ml tubus (folyékony fém)

Márka: Araldite
Araldite Metal 2x15ml tubus (folyékony fém)
(2664408)
Ár: 1807 Ft
(1423 Ft + ÁFA)

Egységár: 60233 Ft / 1000 ml
(47433 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.
Leírás: 

 

Az Araldite Metal (folyékony fém - XD 4570 / XD 4571) egy enyhe szagú kétkomponensű, gyors kötésű acél tartalmú epoxy ragasztó, mely alkalmas legtöbb hordozófelület gyors ragasztására, úgymint fémek, kompozitok és más anyagok.
 

Tulajdonságok: 

Rozsdamentes acél adalékkal, kimondottan fémek ragasztásához és rögzítéséhez lett kialakítva, minden fémen kiváló tapadást biztosít. Teljes kikötés után felveszi a fémek tulajdonságait: csiszolható, fúrható.

Kiszerelés : 2x15ml
Csomagolás: 6 db / karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink