Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

ARALDITE ÁLTALÁNOS BEMUTATÁS

Márka: Araldite
ARALDITE ÁLTALÁNOS BEMUTATÁS
(ARALDITE_ALT)
Ár: 0 Ft
(0 Ft + ÁFA)

Egységár: 0 Ft /
(0 Ft + ÁFA / )
Leírás: 

Kedves Érdeklődő!

 

A lent csatolt fájlok elolvasásakor részletresen megtalálja azt a terméket, ragasztási technológiát, amelyet keres...

 

 

A HUNTSMAN globálisan gyárt és forgalmaz különféle vegyi anyagokat.

A cég éves forgalma 2006-ban meghaladta a 13 milliárd dollárt. A világ 24 országában több mint 14000 alkalmazottat foglalkoztat. Az Advanced Materials részleg foglalkozik a műgyantákkal és polimerekkel. Termékeit a világ több mint 90 országában forgalmazza közel 2 milliárd dollár/év értékben.

Az innovatív termékek számos iparágban globálisan piacvezetők. A legnagyobb partnerek a lakk- és festékipar, építőipar, elektronika, erősáramú ipar, repülőgépipar, szélenergia hasznosítás, autóipar, sport- és szabadidő eszközök gyártása, valamint a ragasztás területén találhatók.

A jól ismert Araldite® gyantákat a Ciba AG Bázel kezdte el még az 50-es években gyártani. A cégegyesülések, szétválások következtében a gyártó neve Ciba-Geigy-re, majd Vantico-ra, végül HUNTSMAN-ra változott.

A termékcsalád az idők folyamán természetesen korszerűsödött, új felhasználásokhoz alkalmas gyantákkal bővült, de az Araldite® márkanév megmaradt.

 

 

 

 

Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
13 + 2 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


[email protected]

 

Partnereink