Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Májusi akció

United Sprays Szilikon spray 500mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Május hónapban az alábbi termékeket akciózzuk:

Új termékcsoportunkba tartozó Maszkoló (festő) szalagunk minden méretét bevezetési akció keretében továbbra is nagyon kedvező áron vásárolhatják meg szerződött partenereink. Csomagajánlatunk továbbra is él, ha minden méretből 1 kartonnal, illetve United Sealants Premium Acryl festhető tömítő termékünkből 75db-ot (5 karton) vásárol...

Akciós termékeink részletesen: (klikk a májusi akció feliratra...)

Az United Sealants Bitumen egy, használatra kész, oldószeres tömítő massza. Az építőiparban víz, pára, nedvesség elleni szigetelésre alkalmas bitumenes paszta. Zsindelyek, tetőfedőelemek (kerámia és betoncserép), tetőlemezelések (lapos és hullámos), valamint beton rések, szigetelőlapok és esővíz-csatornák hézagainak tömítésére használható. Vízszigetelő membránok javításához, kirepedt bitumenes lemezek tömítésére, csatorna csatlakozások tömítésére. Lyukak és lékek gyors javítására.

A United Sealants Brutál fix erőragasztó magas kezdeti tapadóerejű hybrid polimer bázisú, használatra kész, egy komponensű ragasztópaszta. Nem tartalmaz oldószereket (semleges-neutrális), izocianátokat, szilikont és vizet, teljesen szagtalan. Az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre, bármilyen kombinációban elsősorban nehéz elemek ragasztására.

A United Sealants Purhab 500ml egy, egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab.

United Sealants Szilikon kinyomópisztoly, műanyag, robosztus kivitelű, erős áttéttel ellátott kinyomópisztoly kartusos termékek feldolgozására.

A United Sprays Klímatisztító hab spray, egy egyszerű felhasználást biztosító, mégis különlegesen jó hatásfokú speciális termék, optimálisan tisztítja a klímaberendezést a hab, hűtőcsövekre történő szórása, és elpárologtatása által. Az új, fertőtlenítő, és kellemetlen szag eltüntető hatóanyagok, új gombák vagy baktériumok képződését lelassítják, vagy megakadályozzák. Univerzálisan felhasználható különböző járműveken, ipari üzemekben, műhelyekben, háztartásokban, és egyéb felhasználóknál lévő klímaberendezések tisztítására is. Készlet erejéig tartó akció!

A United Sprays Műanyagápoló spray kiváló minőségű, kiadós, csökkentett szilikon tartalmú, antisztatikus, speciális belső műanyag és gumiápoló. Alaposan megtisztítja és ápolja a műanyagokat, bőrt és fát, színfelfrissítő, portaszító és csillogásaktiváló hatású, használata után tartósan nagyon kellemes, intenzív illat képződik. Szórása után vízálló, selyem matt védőfilm alakul ki. Készlet erejéig tartó akció!

A United Sprays Szilikon spray egy magas értékű univerzális termék. Zsír és olajmentes csúszást elősegítő víztaszító és ápoló, védő, választó anyag, műanyagra, fára, gumira, és fémre. Fényesen csillogó védőrétege tartós, és megbízható védelmet biztosít. Szilikon-spray izolál, véd és ápol, jó csúszó-hatással bír műanyag, gumi, és fém alkatrészeken. Szilikon spray védi a gumitömítéseket, megakadályozza azok kiszálkásodását, töredezését, kirepedését, befagyását, össze- és felragadását. Keni a mozgó alkatrészeket az autóiparban, a háztartásokban, garázsokban, stb. Műanyag, fa, üveg és fém alkatrészek részére egy ragadás-mentes védőfilmet ad, a műanyag alkatrészek szép csillogó fényt kapnak, és nem lesznek törékenyek.

Hyundai barkácsgép kínálatunkból az összes sarokcsiszolót érhetik el akciósan: 115mm 650W, 125mm 1050W, 125mm 1200W fordulatszám szabályozós, 230mm 2200W

Az Araldite Standard (Extra Strong - ARALDITE 2011) kétkomponensű, többcélú, szobahőmérsékleten kötő, nagy viszkozitású, nagy erejű és nagy keménységű ragasztó. Alkalmas számos típusú fém, kerámia, üveg, gumi, merev műanyagok, és a legtöbb általánosan használt anyag ragasztására. Kiváló ragasztó barkács és ipari célokra egyaránt.

Akciós termékeink vásárlásával kapcsolatban kérem keressék fel honlapunkon a termékoldalakat, illetve érdeklődjenek üzletkötőinknél...

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink