Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

2021-2022

2021-2022Kedves Partnereink, szeretnénk megköszönni Önöknek 2021. évi vásárlásaikat!

Ebben a minden szempontból különleges évben sokat tettek Önök azért, hogy üzleti kapcsolatunk tovább erősödjön. Mi is igyekszünk igényeiknek, kívánságaiknak, kéréseiknek mindenben megfelelni. Reméljük, hogy forgalmuk növeléséhez tevékenyen hozzá tudunk járulni. A jövőben is azért fogunk dolgozni, hogy üzleti kapcsolatunk mindannyiunk megelégedésére szolgáljon. (klikk a címre a továbbiakhoz..)

Ez történt, és a jövő:

2020 novemberétől negyedévente újabb és újabb árlistákat kaptunk beszállítóinktól két számjegyű emelésekkel, amire fennállásunk óta nem volt példa. Beszállítóink bizonyos termékek esetében havonta vizsgálják felül áraikat, de van olyan termék, nem is egy, ami napi áras! Ezeket a problémákat tetézik még a termék- beszállítások kiszámíthatatlansága, mely a tervezést igencsak megnehezíti. Nem voltunk, vagyunk ehhez szokva, mint ahogy partnereink sem ahhoz, hogy ez alatt az év alatt 3 havonta új árlistákat kényszerültünk kiadni… Piaci környezetünkben úgy tapasztaltuk, nem mindenki volt felkészülve erre a helyzetre: a kisebb raktárkészlet miatt árképzésük nem volt átgondolt.

További árváltoztató tényezők: a forint árfolyama, ami sajnos egész évben 350 – 370 HUF/EUR szinten mozgott. Termékeink alapanyagai kőolaj származékokat tartalmaznak, ez is befolyásolja a végtermékek árát. Sok esetben a csomagolóanyagok drágulása is befolyásolja a beszerzési árat: kartusok, spray flakonok árai, papírdobozok árai szintén emelkedtek.

Mi az első pillanattól azt képviseltük, hogy legfontosabb az üzleti partnereink kiszolgálása, az áruellátás biztonsága. Továbbá az, hogy a folyamatos áremelkedés ellenére a vevőink ne érezzék azt, hogy meg-, és átgondolatlan árstratégiát alkalmazunk. Értékesítőinkkel karöltve arra jutottunk, és a cég eddig is ezt képviselte, hogy raktárkészletünk erejéig igyekszünk segíteni Önöket alacsonyabb árainkkal…

2022-őt is sajnos áremeléssel kezdjük, és további árkorrekciók várhatóak negyedévente: ahogyan termékeink fogynak, az újabb és újabb megemelt áron vásárolt termékek értékesítésre kerülnek, úgy mi is kénytelenek vagyunk árainkat ilyen mértékben megemelni. Nem tervezzük, hogy negyedévnél sűrűbben korrigálnánk árainkat, talán ez az időintervallum elviselhető valamelyest…

Raktárkészletünket hétről hétre megvizsgáljuk, szükséges-e az utánrendelés. Sajnos a szilikontömítők esetében nagyon akadozik az ellátás, de a legjobban fogyó termékeinkből normál ügymenet mellett hónapokra elegendő készlettel rendelkezünk.

Ebben az évben is tovább erősítettük márkánkat: érkezett kínálatunkba tűzgátló akril, parketta fugázó család 6 féle színben, 4 évszakos dűbelragasztó, gyors ragasztóhab, ami gipszkartonhoz is jó (mert az ugye létfontosságú), réz paszta spray, 1:5 arányban hígítható mélyalapozó…

2022-ben is finomítjuk kínálatunkat, továbbra is cél egy széles kínálatot biztosító, minőségi márka felépítése. Ezt újabb értékesítők felvételével és technikai menedzser pozíció elindításával kívánjuk végrehajtani.

Marketing tevékenységünk sokrétű: új termékek bevezetése kedvező áron, havi akciók folyamatossága (minden termék akciós az év folyamán), termékminták biztosítása vevőink és azok vevői felé. Webshopunk, illetve további internetes platformok, és ehhez kapcsolódó technikák segítik munkánkat, hogy vevőink és érdeklődőink minél közelebb érezzék magukat márkánkhoz.

Új cégközpontunk és logisztikai bázisunk tervezése gőzerővel zajlik. Számításaink szerint, jövő ilyenkor már ott ünnepeljük a karácsonyt…

Kiszállításainkat mindenkori, megemelt raktárkészletünk terhére pontosan teljesítjük. Amennyiben téves kiszállításra kerül sor igyekszünk belátható időn belül javítani a hibát. Ezúton is köszönjük türelmüket és segítségüket!

Üzletkötő kollégáink a rendelés felvételét gördülékenyen végzik, továbbra is túraszerűen keresik fel Önöket. Rendeléseik már másnap kiszállításra kerülnek, ha reggel 09:00ig adják le. 09:00 után leadott megrendelések 48 órával később kerülnek leszállításra.

Az év vége, illetve az év eleje a következőképpen alakul:

  • Utolsó rendelésfelvételi és munkanap: 2021. december 21. kedd 09:00ig
  • Utolsó kiszállítási nap, amikor a futár kiszállít: 2021. december 22. szerda
  • Első rendelésfelvételi nap: 2021. január 3. hétfő
  • Első szállítási nap, amikor a futár kiszállít: 2022 január 5. szerda

Szállítási rendszerünk 2022-ben:

  • 0 Ft és nettó 45000 Ft számlaösszeg között nettó 3000 Ft szállítási díj.
  • Nettó 45000 Ft számlaösszeg felett szállítási díj NINCS!

Boldog karácsonyt, boldog újévet, további eredményes munkát, és jó egészséget kívánunk, bízva a további együttműködésben: a Neosil Kft. csapata

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink