Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

A Neosil Kft. kínálatában 3 kéztisztítással és kézápolással kapcsolatos termék érhető el: United Sealants Kéztisztító 400g, United Sealants Kézvédő krém 250ml és United Sealants Folyékony kesztyű 250ml. Ezt a három terméket rendszerben használhatja. Mit is jelent ez:
Munka előtt, munka után mossa meg a kezét kéztisztító pasztával, majd törölje meg. Ezután a munka közbeni kézvédelem érdekében öntsön tenyerébe folyékony kesztyű termékünkből és egyenletesen vonja be tenyerét, kézfejét, ujjait. Munka után újra mossa meg kezét a kéztisztítóval – ekkor a folyékony kesztyű hatására, könnyebben tudja eltávolítani a kézre ragadt szennyeződéseket. Kézmosás után használja kézvédő krémünket, ami ápolja, és felfrissíti kézbőrét.

Részletesen termékeinkről:

A United Sealants Kéztisztító paszta egy nagyhatású, zöld színű kéztisztító paszta. Különösen jól használható a fém- és szerelőiparban éppúgy, mint a háztartás területén. A zsíros, olajos, fém-szennyezett kezet hideg víz alkalmazásával is könnyen, gyorsan tisztítja. 

A United Sealants Folyékony kesztyű háztartásokban, ipari munkavégzések során a mindennapos munkában, a kéz védelmére szolgál. Védőréteget képez a bőrön, a szennyeződésekkel szemben (zsír, olaj, lakk, ragasztó, festék, műanyag, műgyanta, kátrány, por, stb.) a kézen. A folyékony kesztyű vízben oldódik, vízbázisú anyagokkal szemben nem véd! Könnyen kezelhető, illatmentes. Munkavégzésnél 2 óránként be kell kenni a kézbőrt a megfelelő védelem fenntartása miatt. A munka végeztével melegvízzel a védőréteg és a kosz könnyen lemosható.

A United Sealants kézvédő krém hatóanyagban gazdag, könnyen felszívódó krém, mely ellensúlyozza a tisztítószerek, oldóanyagok, időjárási ártalmak szárító hatását. Pótolja a nedvességet, puhítja, védi, ápolja a kézbőrt, puhává, bársonyossá teszi azt. Érzékeny bőrűek is használhatják. Aloe vera tartalma gyulladáscsökkentő hatású.

Mindhárom termékünket keresse webshopunkban, vagy az Önhöz legközelebbi viszonteladónknál.

 

Termékek a kategóriában

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink