Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

ÚJ! USFix-V300 Vinilészteres dűbelragasztó, 4 évszakos

United Sealants USFix-V300 Dübelragasztó 300mlKedves Vevőink! Új termékkel bővült ragasztó termékcsoportunk:

United Sealants USFix-V300 egy ETA minősített, 4 évszakban használható, 2 komponensű, vinilészter bázisú, dűbelragasztó rendszer, mely magas/nehéz terhelhetőséggel rendelkezik.

A termékhez kapcsolódó keverőszár (2db/termék) biztosítja az összekevert anyag lyukakba juttatását. A terméket standard szilikon kinyomópisztollyal tudja használni. Amennyiben ezt az anyagot választja, úgy egy vegyszerálló, nagyon költség-hatékony ragasztó mellett dönt! Termék egyaránt használható száraz, nedves betonban és elöntött lyuk esetében is. A termék megkeményedési reakciója lejátszódik víz jelenlétében is.

Az új termék az alábbiakban különbözik még a poliészteres dűbelragasztótól:

  • A termék alapanyaga epoxy vinilészter gyanta, mely egy sokkal szilárdabb anyag, mint a poliészter gyanta. Tehát ez a termék nehezebb anyagok rögzítése esetén ajánlott!
  • A termék 4 évszakban használható, -10C és +40C között.
  • A termék felhasználása ugyanúgy történik, mint a poliészter esetében: ugyanazokat a lépéseket kell követni, mind az üreges tégla esetében, mind a tömör beton, vagy fa esetében is. Ez szintén megtalálható mind a terméken (piktogramos formában), mind a technikai adatlapban képpel és leírással.
  • A kikeményedési idők ugyanúgy megtalálhatók a terméken és a műszaki adatlapban is: minél hidegebb van, annál hosszabb, minél melegebb van annál rövidebb a "fazékidő"...
  • A teljesítménymutatók szintén megtalálhatók a műszaki adatlapban részletesen lebontva alapanyagra (amibe ragasztunk), és amit ragasztunk, legyen az menetesszár, esetleg, betonvas.
  • Teljesítmény mutató tekintetében kiemelendő, hogy tömör betonba történő ragasztás, M12 átmérőjű menetesszár, vagy betonvas esetében  a terhelhetőség 2100kg/furat!
  • Megtalálhatók szintén a műszaki adatlapban a hozamszámok is, milyen alapanyagnál, milyen átmérőnél mennyi lyukat lehet tömíteni 1 kartussal.
  • A termék minden szükséges minősítéssel rendelkezik: az ETA minősítések tekintetében rendelkezik szeizmikus bevizsgálással, tűzgátlósági hitelesítéssel is. További plusz, hogy a termék A+ környezeti besorolással, és LEED tanúsítvánnyal rendelkezik, ami nagyobb építkezések, projektek esetében elvárt.

A termék bevezető áron érhető el év végéig!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink