Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

ÚJ! Tűzgátló akril tömítő

United Sealants Tűzgátló Akril tömítő 310ml szürkeKedves Vevőink!
Tömítőmassza kínálatunk egy speciális tömítőanyaggal bővült. Ez a United Sealants Tűzgátló Akril tömítő 310ml szürke. Kiváló minőségű plasztoelasztikus, egykomponensű, akril diszperzió bázisú tömítőanyag. A termék az EU Standard EN 1366-4 (EN 15651-1) szerint elvégzett tesztek alapján ellenáll a tűznek és a füstnek. Minden szükséges papírral, bevizsgálással rendelkezik, tehát nagyobb projekteken éppúgy felhasználható, mint a magyar piacon fellelhető további "márkás" termékek. Alkalmas tűzálló épületszerkezetek hézagainak tömítésére. Gátat képez a tűz és füst terjedése esetén, a tömítőanyag a hő növekedésével tágul. Nedves aljzathoz is tapad. Különösen alkalmas a különböző belső és külső tömítésekre.

Előnyök: Rövid bőrképződési idő, könnyű eldolgozhatóság, gyors kikeményedés. Sokféle porózus alapfelületre alkalmazható, melyekhez kitűnően tapad. Színtartó és vízálló, teljes kötés után, öregedés- és időjárásálló, flexibilis, penészálló. Kül-, és beltéri használatra is alkalmas, teljes kikötés után festhető, csiszolható. Szagtalan, kémiailag semleges, nem tartalmaz oldószereket. Utólag saját anyagával javítható.

Alkalmazások: Dilatáció tömítése a tűzálló falakban és az alacsony feszültségnek kitett táblákban. Repedések és rések tömítése fában, csatlakozások és vezetékek tömítése, ahol tűzvédelem szükséges. Vakolatban és betonban keletkezett repedések tömítésére, építőipari csatlakozófugákhoz, különösen porózus felületekre. Nyílászáró tokok és a fal közötti rések tömítésére: fa és fém nyílászáróknál, tűzálló korlátok tömítése.
További részletekkel kapcsolatban kérjük keressék fel a termékoldalt, vagy kérjék üzletkötőjük segítségét!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink