Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Új! Thermo Szigetelő pisztolyhab

United Sealants Thermo Szigetelő pisztolyhab 850mlKedves Vevőink! A magyar piacon jelenleg sláger termék forgalmazását kezdjük meg United Sealants csomagolásban!
A United Sealants Thermo Szigetelő pisztolyhab épületek és házak kiváló minőségű hő- és hangszigeteléséhez lett kifejlesztve. Egyedülálló, hő-, és hangszigetelő alkalmazást biztosít csatlakozásoknál, varratoknál és hézagok esetében. Innovatív alternatívája a hagyományos épületszigetelési módszereknek, mint a polisztirol hőszigetelő lapok, üveggyapot és kőzetgyapot. Kiváló tapadás, könnyen felhordható, magas hőszigetelési érték, akár 3m2 hozam 1,5cm vastagságban!

  • Tetők, padlások, homlokzatok, alapok, pincék, padlók, belső falak, emeletek közötti átfedések, belső válaszfalak, mennyezetek és pincék…
  • Épületek szerkezeti elemei, erkélyek, loggiák, ajtók, ablakpárkányok, csövek, csatornák és tartály jellegű körfelületek, minden felület egyenetlen és érdes…
  • Karosszéria és pótkocsik, csónakok, jachtok, hajók és mindenféle tengeri jármű…

A termék bevezető áron érhető el... Kérjük érdeklődjenek a termékről üzletkötőinktől, illetve látogassák meg a termék weboldalát.

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink