Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

A purhabok ragasztásra történő felhasználása az elmúlt 15 évben kezdett elterjedni. Nagyjából a 2000es évek közepétől kezdtek el a nagy purhab gyártók ragasztóhabokat és ragasztó pisztolyhabokat gyártani. Ahogy a piaci igények bővültek és bővülnek, úgy dobnak piacra különböző műszaki-, és felhasználási tulajdonságokkal rendelkező ragasztóhabokat.

A ragasztóhabok nagy előnye, hogy aeroszolos (HFCKW és FCKW mentes) kivitelénél fogva felhasználása könnyű, gyors, és tiszta munkát eredményez, miközben a habbal történő ragasztás eredményeképpen egy plusz hang-, és hőszigetelő, rugalmas réteget kapunk. Nagy kiadósságú termékek: 1 flakonnal 8-12m2 felület ragasztását lehet elérni. Mind vízszintes, mind függőleges felületeken alkalmazhatók, jó hézagkitöltő-, és időjárástűrő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Könnyű: nem szükséges komolyabb előkészület termék feldolgozásának megkezdéséhez, szállítása egyszerű.

Gyors: A termék felhordásra kész, feldolgozásakor a pár perces nyitott idő és a felületek összeillesztése után 1-2 órán belül a felület készen áll a következő munkafolyamatra.

Tiszta: habarcs nélküli ragasztás miatt kevesebb hulladék keletkezik a termék felhasználásakor, a por, cement nélküli ragasztási technológia miatt a környezetre ható terhelés kisebb.

Értékesítésre, gyártásra kerülnek a B1, B2, vagy a B3-as osztályba sorolt ragasztóhabok. Ez az osztályba sorolás a purhab szerkezetére, tűzállóságára vonatkozik.

Ragasztási felületeket, feladatokat tekintve a ragasztóhabok kimeríthetetlen ötletekkel szolgálnak számunkra: Hőszigetelő táblák felragasztására: PIR, PUR, EPS, XPS, PF, ásványi gyapot. Könnyű falazóelemek ragasztására: pórusbeton, tégla. Szárazépítészetben: gipszkarton, gipszkötési faforgácslap, rétegelt lemez, ablakkeretek, párkányok redőnydobozok külső szigetelése. Épületgépészetben: Csövek szigetelése, áttörések kitöltése. További építőanyagok: OSB, fa, parafa, kőzetgyapot, beton, természetes kő, fémfelületek, dekorációs elemek, bitumen alapú fedések, kemény műanyagok. Nem alkalmazható: PP, PE, Poliamid, Teflon, szilikon felületeken. Nem UV álló, vízálló (nem alkalmazható víznyomás esetén). Szeretnénk jelezni, hogy bármelyik habunk alkalmas gipszkatron ragasztásra, nem szükséges kifejezetten gipszakrton ragasztóhabbal ragasztani ezen építőanyagot!

A boltokban elérhetőek a négyévszakos purhabok, melyek a Neosil Kft. kínálatában is megtalálhatóak: United Sealants Ragasztóhab és pisztolyhab B2. Ez egy kevésbé dagadó, tömörebb, sűrűbb cellaszerkezettel rendelkező ragasztóhab.

A magyar piaci igények figyelembevételével elérhető a United Sealants Ragasztóhab ECO B3 termékcsalád, amely költséghatékony választás a ragasztóhabok tekintetében.

Legújabb termékünk a gyors ragasztóhab, mely kézi és pisztolyos kiszerelésben is elérhető!

Termékek a kategóriában

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink