Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

A Neosil Kft. által értékesített ragasztók legnagyobb típus választékát az epoxy ragasztók termékcsoportja nyújtja. Az epoxy ragasztókat a vegyipar, a múlt évszázad 50es éveiben fejlesztette ki. Az epoxy gyanta nagy előnye, hogy szinte mindenféle alapfelületet (porózus, vagy nem porózus), nagy erővel egymáshoz tud ragasztani. Például az alumíniumot, rezet, acélt, sárgarezet, betont, FK/SMC-t, fát, üveget, kemény műanyagokat, kerámiát, festett fémeket, grafitot, poliuretánt, galvanizált fémeket, gumit, bőrt stb. Nem alkalmas PP, PE, PTFE felületek összeragasztására. Szakítószilárdsága nagy, ütés-, és időtálló kötést biztosít. Az epoxy ragasztók feldolgozási idejét lehet szabályozni: vannak gyorskötésű változatai éppúgy, mint lassabb „fazékidejű” termékek. Állaguk szerint vannak folyékonyak, vagy kocsonyás szerkezetűek. További előnye az epoxy ragasztóknak a vegyszerállóságuk: vízzel, olajjal, benzinnel, stb. szemben ellenállóak. Kikeményedés után a ragasztás tetszés szerint csiszolható, fúrható, vagy akár festhető is. Az epoxy ragasztók nagy hőtűréssel rendelkeznek: általánosságban -40C°-tól akár 120 – 150C°-ig bírják a hőingadozást. Réskitöltési tulajdonságuk is említésre méltó! Többféle színben gyárták az epoxy ragasztókat: mézszínű, barna, fekete éppúgy elérhető a kínálatban, mint az optikailag igényes ragasztásokhoz szükséges víztiszta, úgynevezett crystal.

A Neosil Kft. kínálatában immár elérhetőek saját márkás, United Sealants csomagolásban is az epoxy ragasztók: 4 féle termék: United Sealants Epoxy Rapid 5 perces, United Sealants Epoxy Standard 30perces, United Sealants Epoxy Metal 5perces folyékony fém, United Sealants Gyurmafém - Epoxy kitt.

A világ egyik legismertebb epoxy ragasztó márkáját az Araldite  - ot is forgalmazzuk: mind a barkács kategóriás, mind az ipari felhasználású termékek elérhetőek kínálatunkban. 

Termékek a kategóriában

Oldalak

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink