Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

A köznyelvben használt építési ragasztó megnevezés kínálatunkban az általános szerelő ragasztók termékcsoportját jelenti. Ezek a termékek felhasználási területükön a legköltséghatékonyabb ragasztók.
Az építési ragasztók a legtöbb építésben használt alapfelületet ragasztják kül-, és beltérben egyaránt. Alacsony hőtűréssel rendelkeznek, de természetesen a fagyot és a napsütést bírják. Részletes műszaki specifikációt a termékoldalon található műszaki adatlapok tartalmaznak.
Az építési ragasztók a legtöbb otthoni, barkács ragasztási munkafolyamatra tartós megoldást biztosítanak: vannak köztük vízdiszperziós építési ragasztók, melyek közül a United Sealants Buildfix W termékünket jó szívvel ajánljuk olyan munkákra, ahol az egyik felület porózus, tehát nedvszívó, hisz a víz elpárolgásával jön létre a ragasztóhatás. Másik, széles körben használt építési ragasztó, melynek van egy kedvelt megnevezése: a „folyékony szög” kínálatunkban a United Sealants UNI-PRO építési kontaktragasztó, mely az egyik legolcsóbb SBR építési ragasztó a magyar piacon. Ugyanez a termék elérhető színtelen színben UNI-Pro Clear néven. Ezen termékeink majd minden barkács-, vas-műszaki, festékbolti  viszonteladónk polcán megtalálható. Bizton állíthatjuk, hogy a magyar piacon az egyik legjobb ár-érték arányú ragasztók ezek.

 

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink