Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sealants US-D3 Vízálló faragasztó 600g

United Sealants US-D3 Vízálló faragasztó 600g
(3022)
Ár: 1248 Ft
(983 Ft + ÁFA)

Egységár: 2080 Ft / 1 kg
(1638 Ft + ÁFA / 1 kg)
Minimum 3 darabot kell rendelni.
Leírás: 

United Sealants US-D3 Vízálló faragasztó expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra

Tulajdonságok: 

Táblásítás, tömbösítés, hajlított szerkezetek, lépcsők, korpuszok, épületidomok, nyílászárók ragasztása. Alkalmas a bútoriparban csapos és szerkezeti kötések kialakítására, fa és nedvszívó fahelyettesítő anyagok (furnér, farost, stb.) ragasztására. Felhasználható javítási munkákhoz, barkácsoláshoz.

  • csiszolható a ragasztó elszíneződése nélkül
  • nagy ragasztóerő (egzotikus fához is)
  • gyors és biztos kötés
  • D3 vízállóság
Alkalmazás: 

A munka megkezdése előtt próbaragasztást kell végezni. A fehér, száradás után átlátszó ragasztóanyaggal célszerű 20°C feletti hőmérsékleten dolgozni, mivel a hőmérséklet jelentősen befolyásolja a ragasztás erősségét. A munka megkezdése előtt próbaragasztást kell végezni. Használat után az eszközöket vízzel kell elmosni, mert száradás után vízzel már nem oldható. A ragasztóanyag ecsettel, spatulával, fogazott lemezzel hordható fel. Különféle anyagok ragasztásához ajánlott mennyiség a felület-minőségtől függően 100 – 200 g/m2. A ragasztási szilárdság fokozatosan alakul ki és a munkadarab 24óra múlva további megmunkálásra alkalmassá válik. Használat után az ecseteket, segédeszközöket vízzel azonnal le kell mosni.

Alkalmazási hőmérséklet: Lásd fent...
Felület típusok: Lásd fent...
Kiadósság: 100-200g / m2
Kiszerelés : 600g
Csomagolás: 6db/karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink