Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sealants Szilikon kinyomópisztoly kartusos műanyag

új
United Sealants Szilikon kinyomópisztoly kartusos műanyag
(7001)
Ár: 848 Ft
(668 Ft + ÁFA)

Egységár: 848 Ft / 1 db
(668 Ft + ÁFA / 1 db)
Raktáron
Leírás: 

United Sealants szilikon kinyomópisztoly, műanyag, robosztus kivitelű, erős áttéttel ellátott kinyomópisztoly kartusos termékek feldolgozására.

Csomagolás: 24db/karton
Szín: narancs
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink