Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Soudal Montagefix 310ml

Márka: Soudal
Soudal Montagefix 310ml
(123108)
Ár: 980 Ft
(772 Ft + ÁFA)

Egységár: 3267 Ft / 1000 ml
(2573 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 6 darabot kell rendelni.
Leírás: 

MONTAGE FIX egy használatra kész, egykomponensű, nagy erejű szerelőragasztó, extrém nagy kezdeti és magas végső ragasztóerővel. Kifejezetten porózus felületekre alkalmas. 

Tulajdonságok: 
 • Oldószertől- és szilikontól mentes
 • Semleges szagú
 • Vizes rendszerekkel átfesthető
 • 24-48 óra után terhelhető
 • Kezdeti ragasztóerő: 125kg/m2 (a teljes felület ragasztása esetén)
 • Helyettesíti a szöget és a csavarokat
 • Kikötés után ellenáll a nedvességnek
 • Néhány percig korrigálható
 • Kiegyenlíti az egyenetlenségeket
 • Folyamatos erősen vízzel terhelt felületre nem alkalmas.
 • Sok fajta festékkel festhető.
Alkalmazás: 

Nehéz elemek ragasztására, az építés és az ipar területén.
Falborítások, panelek, szegőlécek ragasztására fából és PVC-ből, szigetelő, dekor- és akusztikus lapok, kábelcsatornák, rögzítésére rostbeton, beton, forgácslapok, MDF lemezek, PU-hab vagy polisztirol elemek, stb. beton és fa konstrukciók ragasztására, ablakpárkányok valamint takarólécek ragasztására PU-keményhabból vagy polisztirolból, kerámiacsempék javításához.

Helyezze kinyomó pisztolyba a kartust, és a ragasztót hordja fel csíkokban vagy pontokban (legalább 15 centinként). Panelragasztásoknál a pontokat sarkokba és körbe kell elhelyezni. Azonnal összeilleszteni, és erősen össze kell préselni, vagy pl. gumikalapáccsal kalapálni. A nyomóerő a ragasztásnál meghatározó, nem az összenyomás időtartama. Az esetleges javításokat a rögzítés előtt el kell végezni. A ragasztást 24-48 órán belül terhelhetjük.
Kézi- vagy pneumatikus pisztollyal.

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C és +30°C között, fagyban ne alkalmazzuk.
Tapadás: Ragasztóerő: 22kg/cm2 ( fa-fa) 16kg/cm2 (fa-alu) 12kg/cm2 (fa PVC)
Felület típusok: Kiváló tapadás a hagyományos porózus építési felületeken, úgymint: polisztirol, fa, kő, gipsz, stb. Jól tapad a fémeken, műanyagokon, PVC-n, A felületek egyikének porózusnak kell lennie. Nem porózus felületek esetén a kezdeti tapadás kisebb és a kikeményedés is tovább tart. (Nem alkalmazható PE, PP, PFTE, szilikon és bitumen felületeken) A felületeknek teherbírónak, tisztának száraznak és zsírmentesnek kell lennie. Javasoljuk, hogy elöljáróban hajtson végre egy tapadási és teherbírási tesztet.
Kiszerelés : 310ml kartus
Csomagolás: 12db / karton
Dokumentumok: 
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink