Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Soudaband Acryl dagadószalag

Márka: Soudal
Soudaband Acryl dagadószalag
(160)
Ár: 0 Ft
(0 Ft + ÁFA)

Egységár: 0 Ft /
(0 Ft + ÁFA / )
Raktárkészletről érdeklődjön
Leírás: 

A SOUDABAND ACRYL egy előkezelt, öntapadó, elasztikus Poliuretán tömítőszalag. A finom cellastruktúrás poliuretán szivacs teljes keresztmetcetében akrillal impregnált.

Raktárkészeltünkről érdeklődjön e-mailben...

Tulajdonságok: 
  • Az előkezelt tömítő szalag könnyen és gyorsan felhasználható, közvetlenül a tekercs megbontása után hő- és hangszigetelő
  • Az akrilszalag, esőverésnek is ellenálló megoldást kínál és nem igényel szokványos felhasználási körülmények között elő- ill. utókezelést
  • Tartósan flexibilis
  • Nem okoz szennyeződést a fugaszéleken


A Soudaband Acryl ellenálló pl.: alkáli kicsapodásoknak a betonból és általánosan is ellenáló a külonboző építőanyagokkal szemben.
A Soudaband Acryl nem tartalmaz, olyan anyagot ami pl. a festett felületekre bármilyen hatással lenne. Alkalmazkodás az egyenetlen felületekhez, illetve a szerkezeti mozgásokhoz, függetlenül a fuga elhelyeszkedésétől. Az egyenetlen vagy nem szimetrikus fuga szélek és felületek, az expanzionáló tulajdonság által teljesen kiegyenlítődik.

Alkalmazás: 
  • Falban lévő fugák tömítéséhez, panelek tömítéséhez, beton, tégla stb.
  • A fal és a nyílászáró keretek közötti tömítésekre
  • Esőverés és szélfúvás elleni tömítés beton-, fém-, fa-, panel- és tetőszerkezeteknél
  • Külső és belső használatra egyaránt
Hőellenállás: -20C-tól +85C-ig
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink