Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Polylack KR Tűzgátló Akril Tömítő 600ml - ÉMI

Polylack KR Tűzgátló Akril Tömítő 600ml - ÉMI
(81304)
Ár: 4178 Ft
(3290 Ft + ÁFA)

Egységár: 6963 Ft / 1000 ml
(5483 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktárkészletről érdeklődjön
Minimum 12 darabot kell rendelni.
A termék 12 darabonként rendelhető.
Leírás: 

Kábelátvezetés lezárása hőre habosodó anyaggal Ún. lágy lezárással alakítható ki megfelelő tűzszakasz födém-, ill. falszerkezetben egyaránt a keményített kőzetgyapot lapok, ill. hőre habosodó festék és kitt felhasználásával. E rendszer kialakítása nem igényel gépi eszközöket, ezért ez az egyik alap-, leggyakrabban előforduló rendszerünk alkalmas nagyszámú, különböző méretű és típusú átvezetések tűzvédelmi lezárására. A lezárás felülete nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a rendszer esetleges javítását, megbontását, új kábelek utólagos beépítését.

Kiszerelés : 600 ml hurka-alufólia
Csomagolás: 12 db / karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink