Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Oxett T2 szilikonzsír 500g

Márka: Oxett
Oxett T2 szilikonzsír 500g
(oxett_t2_500)
Ár: 8164 Ft
(6428 Ft + ÁFA)

Egységár: 16328 Ft / 1 kg
(12856 Ft + ÁFA / 1 kg)

db
Leírás: 

A szilikonok és a teflonpor előnyös tulajdonságait egyesítő fehér színű paszta. Az önmagában is szárazon kenő hatású teflonpor a közel azonos hőállóságú szilikon-olajokkal, valamint egyéb konzisztencia-szabályzó és sűritő anyagokkal keverve jó tömítő, kenő-csúsztató hatású terméket ad.

Tulajdonságok: 
Lágy, kenőcsszerű, jó csúsztató és kenőképességű, fokozott hőállóságú paszta.
Alkalmazás: 
Az OXETT T2 szilikonzsírt jó kenő-csúsztató tulajdonsága miatt elsősorban golyós-csapok, szelepek, tömszelencék belső kenésére ajánljuk. Fentieken túl mindazon esetekben, ahol jó hőállóságú, siklató hatású anyagra van szükség (pl.finomszerelvények mozgó alkatrészeinek kenésére).
Hőellenállás: - 40C-tôl + 200C (rövid időre 220 °C)
Kiszerelés : 500g műanyag tégely
Csomagolás: db




Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink