Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Gumiám G 70ml

Márka: Materiál
Gumiám G 70ml
(GUMIAG01)
Ár: 626 Ft
(493 Ft + ÁFA)

Egységár: 8943 Ft / 1000 ml
(7043 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 15 darabot kell rendelni.
A termék 15 darabonként rendelhető.

15db/karton
Leírás: 

A Gumiám® G egykomponens, a levegő nedvességtartalmának hatására térhálósodó, szilikon bázison felépített tömítő paszta. A térhálósodás során a paszta konzisztenciájú anyag fokozatosan gumiszerű tulajdonságokat vesz fel.

Tulajdonságok: 

Speciális összetételéből adódóan enyhén zsíros felületekre való tapadás is biztosított, így elsődlegesen gáz- és vízszerelvények menetes csatlakozásainak speciális tömítőanyaga.
Kiválóan tapad fémre, fára. Nem tapad olajos vagy poros felületeken, továbbá polietilénre, polipropilénre.
Az átvulkanizált Gumiám® G víztaszító, ellenáll híg savaknak és lúgoknak, az ásványolajok és származékaik kismértékben duzzasztják. Ózon- és oxigénálló, UV álló, fagyálló (-50 0C -ig), így az extrém időjárást viszonyok nem károsítják. A vulkanizátum megtartja rugalmasságát, ami menettömítésnél tartós gáztömörséget biztosít. 100% SZILIKON

Alkalmazás: 

A Gumiám® G pentán állósága miatt különösen alkalmas földgáz, PB-gáz, benzin és olajvezetékek menettömítésére.
Kisnyomású gáznál (0,2 bar-ig) a vezeték szerelése után azonnal nyomás alá helyezhet, nagyobb nyomású gázvezeték esetén a tömítő réteg vastagságától és a vezeték átmérőjétl függően hosszabb-rövidebb nyomásmentes várakozási időtartam szükséges.
1 bar túlnyomású gázvezetéknél célszerűen 6 óra, ennél nagyobb, pl. 6 bar esetén 12 óra szükséges. Az átvulkanizált Gumiám® G 160 oC-ig gáztömör kötést, biztosit.
Mint menet-tömítőanyag igen előnyösen alkalmazható vízvezetékek és kisnyomású gázvezetékek tömítésére. A tömítés vizes közeg esetén 120 oC-ig vízgőznél 160 0C-ig vehető igénybe, élettartama csökkenése nélkül. A Gumiám® G gátolja a menetkorróziót, ezáltal a létrehozott kötések roncsolás nélkül bonthatók.

Kiszerelés : 70ml-es tubus
Csomagolás: 15db/karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink