Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Ferrokémia Antigraffiti bevonat 5 liter

Márka: Ferrokémia
Ferrokémia Antigraffiti bevonat 5 liter
(1035580)
Ár: 9435 Ft
(7429 Ft + ÁFA)

Egységár: 1887 Ft / 1 l
(1486 Ft + ÁFA / 1 l)
Raktárkészletről érdeklődjön
Leírás: 

Az antigraffiti bevonat felvihető beton, tégla, márvány, aszfalt, fém, kerámiacsempe, csempe, mettlachi, érdesített-, illetve sima műkő és vakolt felületre. A falfirka akár nagynyomású vízsugárral (hideg vagy meleg víz alkalmazásával) is eltávolítható a felületről.

Tulajdonságok: 

Előkészített,  mindenféle szennyeződéstől (pl. zsír, olaj, por…. stb.) mentes felületre +5 és +30 oC közötti hőmérsékleten, szórással, hengereléssel, vagy  ecseteléssel  2 rétegben vigyük fel az Antigraffiti impregnálót.  A két réteg felhordása között, hőmérséklettől, páratartalomtól függően 1 óra száradási időt kell biztosítani.

Kiadósság: felülettől függően 5-6m2 / 2 rétegben / liter
Csomagolás: 5 literes műanyag vödör
Dokumentumok: 
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink