Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Fém purhabpisztoly teflon fejjel

Márka: Neosil
Fém purhabpisztoly teflon fejjel
(217592)
Ár: 5168 Ft
(4069 Ft + ÁFA)

Egységár: 5168 Ft / 1 db
(4069 Ft + ÁFA / 1 db)
Raktáron

20db/karton
Leírás: 

Strapabíró, fém purhabpisztoly teflon fejjel. A purhab pisztoly adagolócsővének segítségével, a hab pontosan a kívánt helyre jut ki. Az anyaggal való maximális takarékoskodás érdekében a kinyomó pisztoly szabályozócsavarja a habáramot a szükséges szélességűre állítja, ezáltal jól kontrollálható az adagolhatóság.

Csomagolás: 20db/karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink