Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Falo Kandallótisztító 500ml

Márka: Saratoga
Falo Kandallótisztító 500ml
(81030001)
Ár: 1295 Ft
(1020 Ft + ÁFA)

Egységár: 2590 Ft / 1000 ml
(2040 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 6 darabot kell rendelni.
Leírás: 

Nagyhatékonyságú tisztítószer amely eltávolítja a kormot és a piszokfoltokat. A SARATOGA cég  által gyártott FALO PULISCI VETRO olyan termék, amely kimondottan a korommaradékok és a füstös elszinteződések eltávolítására szolgál, amelyek a süllyesztett kandallók illetve kályhák ajtajain üvegfelületein jelennek meg. Ideális a hétköznapi tisztításokra is, csodálatos ragyogást biztosít. Nagyon gyorsan hat ott is, ahol a hagyományos háztartási tisztítószerek nem hatékonyak, anélkül, hogy a kandalló többi részét károsítaná.

  • Tökéletesen feloldja a szennyeződéseket
  • Nem hagy nyomot
  • Gazdaságos pumpás kiszerelés
Kiszerelés : 500ml pumpás műanyag flakon
Csomagolás: 6db / karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink