Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Dunafoam 1K Tűzgátló purhab 750ml - ÉMI

Dunafoam 1K Tűzgátló purhab 750ml - ÉMI
(85025_pisztolyhab)
Ár: 6297 Ft
(4958 Ft + ÁFA)

Egységár: 8396 Ft / 1000 ml
(6611 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.
Leírás: 

A DUNAFOAM 1K tűzvédelmi purhab a külső és belső tér találkozásánál, elsősor ban ajtó és ablakkeretek szerelésénél, üregek hézagok tűzgátló tömítésére, tető-, fal mennyezetcsatlakozások tömítésére és szigetelésre, ragasztásra, csőszerelésnél, kábel átvezetéseknél faláttörések kitöltésére kiválóan alkalmas.

Kiszerelés : 750 ml fémflakon
Csomagolás: 12 db / karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink