Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Dow Corning DC 895 struktúrális üvegezési tömítő 310ml

Márka: Dow Corning
Dow Corning DC 895 struktúrális üvegezési tömítő 310ml
(52)
Ár: 4403 Ft
(3467 Ft + ÁFA)

Egységár: 14203 Ft / 1000 ml
(11184 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktárkészletről érdeklődjön
Minimum 12 darabot kell rendelni.
A termék 12 darabonként rendelhető.
Leírás: 

Dow Corning DC 895 struktúrális üvegezési tömítő, egy neutrális szilikontömítő, amely speciálisan üveg, fém és egyéb építőanyagok struktúrális ragasztására került kifejlesztésre.

Kiszerelés : 310ml kartus
Csomagolás: 12db/karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink