Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Araldite Crystal 2X12ml ikefecskendős

Márka: Araldite
Araldite Crystal 2X12ml ikefecskendős
(2663909)
Ár: 6262 Ft
(4931 Ft + ÁFA)

Egységár: 260917 Ft / 1000 ml
(205458 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.

6db/karton
Leírás: 

Az Araldite Crystal egy vízálló, hosszú élettartamú, festhető és csiszolható oldószermentes ragasztó. Tökéletes választás, ahol láthatatlan és víztiszta ragasztásra van szükség.

Tulajdonságok: 

Araldite ® Crystal egy erős, gyorskötésű 2 komponensű, száradás után víztiszta epoxi ragasztó, mely vízálló is egyben. Alkatrész áthelyezhető - szerelési kötés -  4 percig. Olaj-, vegyszer-, és ütésálló. Nagy hőállóság (-30 ° C-tól 65 ° C).Olyan anyagokon ne alkalmazza, melyek itallal, vagy étellel érintkezhetnek. Nem ajánlott visszapillantó tükrök, vagy autó szélvédő javítására, ragasztására.

Alkalmazás: 

A szerelés során enyhe nyomást alkalmazzon, amíg a felületek megtapadnak (pl. bilincsek, szalagok esetében), ez körülbelül 20 perc. A teljes ragasztási erő 3 óra alatt alakul ki, ezután tovább dolgozhat, vagy használhatja a munkadarabot.

Felület típusok: Üveg, ékszer, kerámia, porcelán és még sok más anyag (fém, fa, falazat, száraz beton, faforgács, bőr, karton, szövet, gumi ...) ragasztására.
Előkezelés: A fa, illetve a fémek optimális ragasztása érdekében, enyhén csiszolópapírral érdesítse a felületeket, a fémek esetében a zsírtalanításra alkalmazzon oldószert.
Felület állapota: Tiszta, portól, korróziótól, szennyeződésektől és zsírtól mentesek.
Hőellenállás: -30 ° C-tól 65 ° C-ig
Kiszerelés : 2x12ml ikerfecskendős kivitel
Csomagolás: 6db/karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink