Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

ARALDITE 2014-2 50ml (AW139/XB5323)

Márka: Araldite
ARALDITE 2014-2 50ml (AW139/XB5323)
(1418908)
Ár: 10961 Ft
(8631 Ft + ÁFA)

Egységár: 219220 Ft / 1000 ml
(172620 Ft + ÁFA / 1000 ml)

6 db / karton
Leírás: 

 

Pasztaszerű kétkomponensű epoxy ragasztó

Szürke színű paszta
• Nagy hőállóság és kémiai ellenállóság jellemzi
• Kis zsugorodás
• Kiváló ellenállás vízzel és a különböző vegyszerekkel szemben
Réskitöltő hatás 5mm-ig.

 

Tulajdonságok: 

 

Araldit 2014-2 egy szobahőmérsékleten kötő, kétkomponensű ragasztó paszta. A tixotróp paszta jó tapadás és vezetőképesség jellemzi, kitűnően ellenáll különféle környezeti tényezőknek és vegyi anyagoknak.
A ragasztó felhasználási területei: fém csatlakozásoknál, elektronikai alkatrészeknél, GRP alkatrészeknél és számos egyéb összetevőknél, olyan alkalmazási területeken, ahol használat során magas hőmérséklet, vagy agresszív környezet lehetséges. Az alacsony kipárolgás miatt ez a termék az elektronikus hírközlési és űrhajózás területén is felhasználható.

Kiszerelés : 50 ml kartus
Csomagolás: 6 db / karton
Termékkel kapcsolatos kérdés

Kérjük, írja le a termékkel kapcsolatos kérdését, és munkatársunk rövidesen megválaszolja!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink