Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Szeptemberi akció

United Sealants Ragasztó purhab B2 családKedves Vevőink és Érdeklődők!
Szeptember hónapban az alábbi termékeket érik el kedvezményes áron:
United Sealants Ragasztóhab és pisztolyhab B2 750ml poliuretán bázisú, aeroszolos (HFCKW és FCKW mentes), egy komponensű ragasztóhab és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz, mely négy évszakban használható. Alacsony tágulása és kiváló kiadóssága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt. Lerövidíti a munkához szükséges időt: 60 perc után a szigetelés és ragasztás készen áll a következő munkafolyamatra. Kinyomása kézi kiszerelés esetén a mellékelt kinyomócsőrrel, pisztolyos kivitel esetén purhabpisztollyal történik.

United Sealants PUFLEX-40 szerkezeti ragasztó és tömítő 280 és 600ml egy poliuretán bázisú, használatra kész, egy komponensű légnedvesség hatására kötő, közepes keménységű ragasztópaszta, melyet az ipar legkülönbözőbb helyein, továbbá otthoni munkákra használhat sokféle alapfelületre.

United Sprays Szivárgásjelző spray nyári és téli 400ml környezetbarát módon teszi lehetővé a tömítetlen részek gondnélküli feltárását, belső nyomás alatt álló csavarkötéseknél, perem (szegély)- kötéseknél, csővezetékeknél és hegesztési varratoknál.

United Sealants Öntapadó butil-szalag egyfajta ragasztószalag, ami erős ragasztóval és kiváló tömítőhatással bír. Kiváló tapadással rendelkezik mindenféle anyagfelülettel (színes acéllemez, acél, vízálló tekercselt anyag, cement, fa, PC, PE, PVC, EPDM, CPE anyagok), öntapadós típusú tömítőszalagnak is nevezik.

Akcióinkról, és bevezetés alatt álló, új termékeinkről kérjük érdeklődjenek üzletkötőjüknél, vagy keressék fel a termékoldalakat...

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink