Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Soudal árváltozás április 1-től!

SoudalKedves Vevőink! Amint azt már többször is jeleztük Önök felé az elmúlt hónapokban, a szilikonolaj alapanyag piacról még mindig nem érkeznek megnyugató hírek. Egyik legnagyobb beszállítónk változtatásra kényszerül. Lentebb olvashatják tájékoztatójukat, amit változtatás nélkül közlünk.

"Tisztelt Partnereink,

Az építőipari kemikáliák alapanyagait gyártó cégek ismételten bejelentették, hogy emelni fogják az áraikat, valamint jelezték, hogy az erre az évre lekötött alapanyag mennyiségeket sem tudják teljes mértékben biztosítani, így komoly készlet és ellátási hiányra kell felkészülnünk. Ezen információk alapján az anyavállalatunk is lépésekre kényszerül. A SOUDAL NV. vezetése úgy határozott, hogy az év további részére várható többszöri drasztikus áremelést, valamint készlethiányokat megpróbálja ellensúlyozni azzal, hogy a szilikon és tömítő termékek eddigi 300ml-es töltési mennyiségét 280ml-re csökkenti. A szilikon alapanyagú termékeknél pedig 2018.04.01-től 10%-os áremelést hajtunk végre. Ezzel a döntésünkkel tudjuk a jövőben a piac igényeit megfelelően kiszolgálni. Mivel az alapanyaggyártók részéről nem kaptunk értékelhető információt a jövőre nézve, így kénytelen volt anyavállaltunk ezt a rendkívül gyors és határozott lépést megtenni, próbálva előre menni, a piaci igényeket figyelembevéve fellépni az úgymond „alapanyag krízis” ellen. A jelenlegi 300ml kiszerelések a készlet erejéig lesznek elérhetőek, minden partnerünket időben tájékoztatni fogjuk a változásokról. A további információk miatt kérjük keressék területi vagy régiós képviselőjüket. Azon termékeket, amelyeket érint a változás a mellékelt táblázatban találják. Megértésüket előre is köszönjük."

Várhatóan az alábbi termékek kiszerelései változnak: Akril festhető tömítő fehér és szürke, Expressz akril, Tűzálló tömítő, Bitumen, Parkettafugázók, Aquafix, Univerzális szilikon, Szaniter szilikon, Neutrális szilikon, Neutrális szaniter szilikon, Hőálló szilikon, Aquarium szilikon.

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink