Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Novemberi akció

United Sealants Tűzálló tömítőKedves Vevőink és Érdeklődők!

November hónapban az alábbi termékek érhetők el igen kedvezményes árakon:

United Sealants Hőálló szilikon piros és fekete egy kiváló minőségű, ecetsav tartalmú, légnedvesség hatására, extra erősen kötő, egy komponenses, hőálló, gépipari tömítő, mely benzin és olajálló...

United Sealants Tűzálló tömítő azbesztmentes, vízüveg-alapú ragasztó-, és tömítőanyag. Kiválóan ragasztja és tömíti kívül-belül a magas hőmérsékletnek kitett helyeket: kandallókat, kályhákat, grillsütőket.

United Sprays Hidegindító spray egy alacsony forráspontú és magas gyulladási energiájú oldószer-elegy válogatott kombinációja. A hidegindító spray megkönnyíti a benzin és dízelüzemű motorok hőmérsékletének szabályozását, ezáltal védi az indítómotort és az akkumulátort.

United Sprays Jégoldó-, és Zárjégoldó spray gyorsan és megbízhatóan feloldja a jeget az összes üvegfelületről, -30 °C – ig! Véd az újra eljegesedés ellen. Tiszta kilátást biztosít, és ezzel elősegíti a balesetmentes közlekedést. Első, oldalsó és hátsó ablakokról gyorsan leolvasztja a jeget, biztosítva az akadálymentes kilátást. Szintén alkalmas ajtózárak jégtelenítésére.

United Sealants Hybrid Fix légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja.

United Sealants Maszkoló szalag 48mm x 50m 60C hőállóságú, jó minőségű festőszalag.

Továbbra is elérhető kedvezményes áron epoxy ragasztó termékcsaládunk 3 terméke az Epoxy Rapid, Epoxy Standard, Epoxy Metal. Tisztító termékcsaládunk 3 terméke: Kéztisztító paszta, Kézvédő krém, Folyékony kesztyű...

Végkiárusítás keretében WI-2-es kenhető szigetelésünk mindkét kiszerelése a kézlet erejéig...

A termékekről, és azok árairól kérem érdeklődjenek üzletkötőinktől, illetve keressék fel a termékoldalakat!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink