United Sprays Multi 2002 Zsír Spray 400ml

United Sprays Multi 2002 Zsír Spray 400ml
Minimum 3 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1490
Leírás: 

United Sprays Multi 2002 zsírspray nagy nyomásnak és folyamatos terhelésnek is ellenálló, tartós kenést biztosító rész-szintetikus olaj, mely szélsőséges körülmények között is helyt áll. Színtelen, szinte láthatatlan, víznek (sós víz is), és általában gyenge lúgoknak, és savaknak ellenáll. Nem tartalmaz mérgező, és adalékanyagokat (szilikon, gyanta, savak) ezáltal nem támadja meg a festett felületeket, műanyagokat, gumikat. Megbízható védelmet nyújt korrózió ellen. Kivételes szakítószilárdságú kenőfilmet képez, mely kiváló tapadást (forgó alkatrészek esetében is), víztaszítást, zaj-, és rezgés csillapítást eredményez, továbbá nagyon jó kúszó-, és jó kenési tulajdonságokkal rendelkezik. Vízsugárnak, és gőzöknek is ellenáll. Nagy hatásfokkal bevethető, pl. olyan gépeknél, melyeknek víz alatt, vagy párás, nedves, esős helyen működnek. Univerzálisan felhasználható, pl. olyan mechanikus alkatrészek kenésére, amelyek különösen nagy és erős hőmérséklet-változásnak (200°C-ig hőálló), lökéseknek, kilengéseknek, igénybevételnek vannak kitéve.

Tulajdonságok: 
  • Kivételesen nagy tapadású, ezáltal hosszú távú hatás jellemzi
  • A korrózió és a kopás védő adalékkal
  • Extrém nyomásállósági tulajdonságai
  • Alacsony súrlódási-, és kopási értékek
  • Nagyon jó kúszó és a penetrációs tulajdonságok
  • Véd az oxidáció és korrózió ellen
  • Fogaskerekekhez, és láncokhoz (beleértve a O-gyűrűs láncokhoz)  is használható
  • Megakadályozza berágódást, besülést, rozsdásodást
  • Vízálló
Alkalmazás: 

Bowdenek, fogas-, és lánckerekek, drótkötelek, fogaslécek, kábelek, zsanérok, zárak, csavarok, pántok láncfűrészek, láncmeghajtások stb. Széleskörűen felhasználható az iparban, és az autóiparban is, mint pl. tengelykapcsoló, fék rudak, csuklópánt-, és rúd, szelepek, pedálok, tetőablakok esetében.

Hőellenállás: 
-30 °C – tól +200 °C – ig
Kiszerelés: 
400ml flakon
Csomagolás: 
12 db / karton
Szín: 
színtelen

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.