Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Megérkezett! Univerzális szilikon szürke

United Sealants Univerzális szilikon szürkeKedves Vevőink és Érdeklődők! Megérkezett saját márkánk legújabb, és egyben első színes szilikontömítője! Február és március hónapokban termékbevezetési akciónk keretében kedvező áron juthatnak hozzá. Tanácsoljuk, hogy töltsék fel készleteiket ezzel a nagyon jó árú, és minőségű termékkel!

United Sealants Univerzális Szilikon szürke egy kiváló minőségű, ecetsav tartalmú, egy komponenses szilikon tömítőanyag. Tulajdonságai: könnyű alkalmazhatóság, szín tartó, UV-álló, gomba-, és penészálló (fungicid tartalom), a kikeményedés után rugalmas marad, nagyon jó tapadás sok fajta alapfelülethez, szinte szagtalan.

Minden szokásos építőipari és szerkezeti fugákhoz, üvegezési munkálatokhoz, különböző dilatációs fugákhoz, szaniter installációkhoz. Szinte minden alapfelületen megtapad: fémen, üvegen, kemény műanyagokon, fán, kövön, betonon. Ecetsavtartalma miatt nem ajánlott terméskövekhez: gránithoz, márványhoz, az elszíneződés lehetősége miatt.

A United Sealants univerzális szilikont az építőipar területén a legszélesebb körben tudják felhasználni szakipari munkáikhoz: beton-, és fémszerkezet-építés területén, műanyag-, fa-, alu-nyílászáró gyártó, és beépítő vállalkozások, bádogos és ipari alpinista, árnyékolástechnikai kivitelezők, asztalosok, hideg-, és meleg-burkolók. Ajánljuk még épületgépészeti területen tevékenykedő cégeknek: pl. víz-, gáz és fűtésszerelőknek, hűtéstechnikai cégeknek.

Kereskedelmi forgalomban a termék szinte az összes iparcikk-boltban elérhető: festékboltokban, vas-műszaki, vagy barkács üzletekben, szerelvényboltokban, építőanyag-telepeken.

  • Minden szokásos építőipari és szerkezeti fugákhoz
  • Üvegezési munkálatokhoz
  • Különböző dilatációs fugákhoz

További részletekkel kapcsolatban kérem keressék fel a termék oldalát, vagy érdeklődjenek üzletkötőinknél!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink