Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Márciusi akció

United Sprays Csavarlazító spray 500mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Március hónapban az alábbi termékeket érik el kedvezményes áron:

United Sealants Univerzális szilikon transzparens (színtelen) és szürke, amelyek kiváló minőségű, ecetsav és fungicid (penészálló, szaniter) tartalmú, egy komponensű szilikontömítőanyagok. Kül-, és beltéri használatra. UV álló, időjárásállóak. Kiváló ár-minőség arányú termékek!

 

A United Sealants Hőálló szilikon fekete (Gasket Sealant), egy kiváló minőségű, ecetsav tartalmú, légnedvesség hatására, extra erősen kötő, egy komponenses, hőálló, gépipari tömítő. Használható magas hőmérsékletnek kitett tömítések esetén: konyhai berendezések tömítésére pl. kemencéknél, sütők ablakainak ragasztására. Szalagok, fűtési-, és hűtési rendszerek, légcsatorna, autóipari, gépek és motorok (pl. hengerfej), szivattyúk stb. fémrészeinek és alkatrészeinek tömítésére.

 

A United Sealants PUFLEX-40 szerkezeti ragasztó és tömítő (280 és 600ml) egy poliuretán bázisú, használatra kész, egy komponensű légnedvesség hatására kötő, közepes keménységű ragasztópaszta, melyet az ipar legkülönbözőbb helyein, továbbá otthoni munkákra használhat sokféle alapfelületre. Hosszantartó rugalmas kötés kikeményedés után zsugorodás nélkül kül-, és beltérben. Tökéletes ragasztás és tömítést biztosít építési anyagokon, fémeken, műanyagokon. Porózus és nem porózus felületekre egyaránt alkalmas felület előkészítés nélkül. Időjárásálló, vízálló, páraálló, UV álló, festhető kikötés után. Hosszú élettartammal véd: por, kosz, levegő, víz, gázok ellen. Semleges, szagtalan, nem korrodálja a fémeket. Alkalmazások: földalatti tömítések garázsokban, parkolókban. Vízszintes és függőleges dilatációs tömítések egyaránt. Tetőanyagok: cserép, bádog tömítése és ragasztása. Tömítések és ragasztások az autóipar és konténergyártás és vonatépítés területén. Fagyasztók, ventillátorok, hűtéstechnikai rendszerek, légalagutak tömítése. Műanyag és fa nyílászárók (ajtók, ablakok, párkányok, küszöbök, szegélylécek, lépcsök) dilatációs hézagainak tömítése. Ipari padlók dilatációs hézagainak tömítése...

 

United Sprays Csavarlazító spray univerzálisan felhasználható csavarlazításra, kontaktspray-ként és csúszást elősegítő, zajcsökkentő, megbízható kenőanyagként. Problémamentesen és gyorsan felhasználható számtalan területen, mint pl. karbantartás, javítás, állagmegőrzés és termelés. A nagyon jó kúszó tulajdonsága által a csavarlazító behatol a legkisebb közbenső hézagba is. A magas lazító és oldó tulajdonságainak köszönhetően ez a csavarlazító ideálisan felhasználható berozsdásodott csapok, csapszegek, csavarok és anyagok gyors oldására. Véd a nedvesség ellen és taszítja a vizet. Megszűnteti a kellemetlen csikorgó, nyikorgó zajokat. Ez a termék keni a rugókat, nyílt láncokat, fogaskerekeket, zsanérokat és zárakat, valamint gépek mechanikai alkatrészeit. Ez érvényes olyan gépekre is, amelyek az időjárás viszontagságainak vannak kitéve...

 

United Sprays Hegesztő spray szilikon, viasz és oldószermentes, magas koncentrációjú letapadás gátló folyadék, alkalmas fogyóelektródás és védőgázas hegesztési eljárásokhoz. Megbízhatóan védi a gázterelőt és az áramátadót valamint a munkadarabot a hegesztési fröcskölés ellen, továbbá a hegesztési szerszámok is tiszták maradnak: megakadályozza a hegesztés közben esetlegesen kifröccsent anyagok, és a „gyöngyözés” odaégését az éppen hegesztett anyagra, a fúvókára, és az elektromos-, és védőgázos hegesztés szerszámaira. Növeli a munkavégzés hatékonyságát, időt takarít meg az utómunkálatok csökkentésével, illetve elhagyásával. Védi a fém felületét, alkalmas acélra, rozsdamentes acélra és alumíniumra.

 

Hyundai HYD-221 900W ütvefúrógép, illetve HYD-223 650W ütvefúrógép.

 

Az Araldite Rapid (ARALDITE 2012) egy gyors kötésű, kétkomponensű, többcélú, szobahőmérsékleten kötő, nagy viszkozitású, nagy erejű és nagy keménységű ragasztó. Alkalmas számos típusú fém, kerámia, üveg, gumi, merev műanyagok, és a legtöbb általánosan használt anyag ragasztására. Kiváló ragasztó barkács és ipari célokra egyaránt.

 

Kérjük, tekintsék meg akciós termékeinket, és érdeklődjenek üzletkötőinknél...

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink