Fugaszil BF 70ml bliszter

Fugaszil BF 70ml bliszter
Minimum 6 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

823
Leírás: 

Víz, illetve levegőnedvesség kizárásával tárolható és azok hatására szobahőmérsékleten szilikongumivá vulkanizálódó, fehér tömítő paszta. Összetételét tekintve speciális szilikonpolimert, szilikonolajat, térhálosítót, nagy diszperzitású szilíciumoxidokat tartalmazó, paszta konzisztenciájú anyag. Átvulkanizálódott állapotban vízzel, híg savakkal és lúgokkal szemben ellenálló. Penészgátló adalékot tartalmaz!

Tulajdonságok: 

Igen előnyös tulajdonsága, hogy mind vízszintes, mind függőleges felületen terülés, illetve megfolyás nélkül alkalmazható. Kiválóan tapad csempére, fémre (vas, acél, eloxált alumínium stb.) üvegre, műanyagokra (kemény PVC, bakelit, poliészter, stb.) natúr és festett fafelületekre, valamint zománcozott felületekre. Nem tapad polietilénre, polisztirolra, mely tulajdonságot formaleválasztásra lehet hasznosítani. A kivulkanizált gumi jó elektromos szigetelő, hideg- és hőálló (-50 - +180 0C-ig). Hidrofób, vízálló, híg savaknak és lúgoknak, valamint alkoholnak ellenáll. Ásványolajok és származékaik kismértékben duzzasztják.

100% SZILIKON! Jobb tapadás! Minimális zsugorodás! Jobban tisztítható! Hosszantartó penészgátló hatás!

Alkalmazás: 
  • Fürdőszobai szerelvények, fürdőkád-fal, mosdó-falillesztések, menetes, vagy tokos fém és műanyag csőcsatlakozások víz- és gázálló tömítése.
  • Kórházi műtők, üzemi konyhák vízszerelvényeinek higiénikus tömítése, szigetelése.
  • Kemencék, sütők, cserépkályhák illesztéseinek tömítése.
  • Elektromos szerelvények időjárásálló lezárása.
  • Gépkocsik, járművek szélvédőüveg illesztéseinek tartós tömítése.
  • Műanyag és fém tetőszerkezetek illesztéseinek vízzáró tömítése.
  • Univerzális, rugalmas tömítő- és ragasztóanyag laboratóriumban, műszerész gyakorlatban és a háztartásokban, stb.
  • Nyílászáró szerkezetek (ajtók, ablakok) záró felületeinek légmentes szigetelése
Kiszerelés: 
70ml-es tubus
Csomagolás: 
40db/karton
Szín: 
transzparens és fehér

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.