Polylack KR Tűzgátló Akril Tömítő 12,5kg - ÉMI

Polylack KR
Polylack KR

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1498
Leírás: 

Kábelátvezetés lezárása hőre habosodó anyaggal Ún. lágy lezárással alakítható ki megfelelő tűzszakasz födém-, ill. falszerkezetben egyaránt a keményített kőzetgyapot lapok, ill. hőre habosodó festék és kitt felhasználásával. E rendszer kialakítása nem igényel gépi eszközöket, ezért ez az egyik alap-, leggyakrabban előforduló rendszerünk alkalmas nagyszámú, különböző méretű és típusú átvezetések tűzvédelmi lezárására. A lezárás felülete nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a rendszer esetleges javítását, megbontását, új kábelek utólagos beépítését.

Kiszerelés: 
12,5kg vödör

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.