Gumiám paszta 70ml

Gumiám paszta 70ml
Minimum 15 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

821
Leírás: 

A Gumiám® paszta speciális szilikonolajból, erősítő anyagokból és egyéb adalékokból felépített, paszta konzisztenciájú massza, mely a levegő nedvességének hatására gumiszerű tulajdonságokat vesz fel.

Tulajdonságok: 

Jól tapad fémekre, üvegre, kerámiára, fára, zománcozott felületekre, bakelitre, kemény PVC-re. Nem tapad viszont polietilénre, polipropilénre, polisztirolra, továbbá zsíros, olajos vagy poros felületekre.

Kitűnik igen jó hő- és hidegálló tulajdonságával (-50 0C - +180 0C -ig), valamint kedvező elektromos szigetelő hatásával.


A megkötött Gumiám® paszta UV álló és a környezeti hatások nem károsítják. Hidrofób, ellenáll alkoholnak, híg savnak és híg lúgoknak,szénhidrogén származékok, ketonok, észterek, aromás oldószerek duzzasztják.

Alkalmazás: 

A Gumiám® paszta eredményesen használható különböző hézagok, repedések vízálló és légzáró tömítésére. Univerzális tömítő és ragasztóanyag a háztartásban, barkácsolók részére, stb.

A Gumiám® paszta felvitele előtt a felületeket portalanítani és zsírtalanítani kell. Lényeges, hogy a felület száraz legyen a megfelelő tapadás érdekében. A felvitt paszta felületén kb. 10-15 perc múlva gumiszerű hártya képződik, és fokozatosan gumisodik át az egész réteg, 5 mm-nél nem vastagabb rétegek 24 óra alatt átkeményednek. Használat után a tubust zárjuk le, célszerűen úgy, hogy a tubusból nyomjunk ki néhány mm-nyi anyagot és a kupakot arra csavarjuk rá.

Kézre vagy ruhára került Gumiám® paszta átgumisodás előtt, benzines ruhával letörölhető.

Felhasználás előtt tapadás próba javasolt.

Kiszerelés: 
70ml-es tubus
Csomagolás: 
15db/karton

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.