Falo Kandallótisztító 500ml

Falo Kandallótisztító 500ml
Minimum 3 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

843
Leírás: 

Nagyhatékonyságú tisztítószer amely eltávolítja a kormot és a piszokfoltokat. A SARATOGA cég  által gyártott FALO PULISCI VETRO olyan termék, amely kimondottan a korommaradékok és a füstös elszinteződések eltávolítására szolgál, amelyek a süllyesztett kandallók illetve kályhák ajtajain üvegfelületein jelennek meg. Ideális a hétköznapi tisztításokra is, csodálatos ragyogást biztosít. Nagyon gyorsan hat ott is, ahol a hagyományos háztartási tisztítószerek nem hatékonyak, anélkül, hogy a kandalló többi részét károsítaná.

  • Tökéletesen feloldja a szennyeződéseket
  • Nem hagy nyomot
  • Gazdaságos pumpás kiszerelés
Kiszerelés: 
500ml pumpás műanyag flakon
Csomagolás: 
6db / karton

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.