Denbit Disper AS Alapozó Bitumenes Vízszigeteléshez 5kg

Denbit Disper AS Alapozó Bitumenes Vízszigeteléshez 5kg

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

531
Leírás: 

Finom szemcsés, víz bázisú bitumenes emulzió, szintetikus gumival enyhén módosítva. Ellenáll a gyenge savaknak, lúgoknak. Oldószert nem tartalmaz, közvetlenül alkalmazható polisztirol lapokon. Kiváló mélyalapozó hatású. A DenBit Disper AS alapozóval kezelt felületeken erősebben tapad meg a  vízszigetelés, mely így tartósabbá, ellenállóbbá válik.

Tulajdonságok: 

  • gyorsan szárad – teljes kikeményedés alkalmazás után 3 óra
  • kitűnő mélyalapozó képesség
  • oldószermentes
  • nem marja meg a polisztirolt
  • ellenáll a gyenge savaknak és lúgoknak
  • száraz és nedves felületekre egyaránt használható
  •  betonra, fára, téglára, fémlemezekre, bitumenre, aszfaltra
Alkalmazás: 

Védőbevonatként betonra, téglára, épületek alapjára, falazatra, teraszra, tetőre, stb. Zwaluw, DenBit Disper DN Bitumenes vízszigetelés alá alapozóként. Alapozóként hegesztéshez.

Kiszerelés: 
5 kg vödör
Szín: 
fekete

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.