Soudal Colozinc 290ml - Tetőlemez tömítő

Soudal Colozinc 290ml - Tetőlemez tömítő
Minimum 6 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

200
Leírás: 

A Soudal Colozinc tetőlemez tömítő egy kiváló minőségű, egykomponensű, nagy ragasztó erejű, MS-Polymer® bázisú, vegyileg semleges ragasztó és tömítő.

Tulajdonságok: 
  • Nagy kötőerő
  • Teljes kötés után tartósan elasztikus állagú
  • Fungicid tartalom (gombásodás gátló)
  • Oldószer-, isocyanát- és szilikonmentes
  • Nincs légzárvány képződés a kötőanyag belsejében magas hőmérséklet esetén sem
  • Szinte szagtalan
  • Könnyű eldolgozhatóság
  • Festhető
  • Kitűnő ellenállóság az időjárás és öregedés ellen
Alkalmazás: 

Tökéletes ragasztó tetőborításokhoz, különösen galvanizált fém felületekhez, kerámia cserepekhez, számos más építkezésben előforduló felülethez (kivéve PE, PP és PTFE). Jó tapadás nedves felületeken is. UV-álló,  gyakorlatilag bármilyen festékkel kezelhető. Ereszcsatornák és légtechnikai csatornák csatlakozásainak tömítésére is kiválóan alkalmas.

Alkalmazási hőmérséklet: 
+1°C-tól +30°C-ig
Hőellenállás: 
-40°C-tól +90°C- ig
Kiszerelés: 
290ml kartus
Csomagolás: 
12db / karton
Szín: 
szürke
Dokumentumok: 

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.