Silirub IG 600ml

Silirub IG 600ml
Minimum 12 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

721
Leírás: 

A Silirub IG egy használatra kész, jó minőségű plaszto-elasztikus, egykomponenses semleges szilikon tömítő. Speciálisan fejlesztve a másodlagos tömítésekhez hőszigetelő üvegek beépítéséhez. Kiváló ellenálló képesség az extrém hőmérsékletek esetén is, ami fontos a hőszigetelő üvegek kivitelezésénél, ahol a hagyományos szilikonok nem megfelelőek. A Silirub IG tulajdonságai függenek a hőmérsékleti viszonyoktól!

Tulajdonságok: 
  • Kiváló tapadóerő normál, nem felületkezelt üveghez és anodizált aluminiumhoz
  • Könnyű eldolgozhatóság
  • Kiváló UV ellenállás
  • Ellenálló a magas és alacsony hőmérsékletnek is
Alkalmazás: 

Feldolgozási mennyiség: 150-250 g/perc (6mm kiömlés, 2bar nyomáson)

 

A felületet tisztítsa meg alkohollal vagy egyéb alkalmas oldószerrel. Feltétlenül végezzen összeférhetőségi tesztet az oldószer és környezetével, mert ez nagyban befolyásolhatja a tömítőanyag tapadását. Mivel a kereskedelemben sokféle belső fogadófelületű szigetelő üveg kapható, ezért a kivitelezés előtt összeférhetőségi tesztet kell végezni.

 

A Soudal semmilyen felelősséget sem vállal a kivitelezés során és követően keletkező hibákért, károkért.

Alkalmazási hőmérséklet: 
+5c és +40C között
Felület állapota: 
Tiszta, száraz, zsír- és pormentesnek kell lennie. Üveg és anodizált aluminiumhoz
Hőellenállás: 
-50°C és +140°C között
Kiszerelés: 
600ml hurka
Csomagolás: 
12db / karton
Szín: 
fekete
Dokumentumok: 

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.