RedLine Install Fix 130ml

RedLine Install Fix 130ml
Minimum 10 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

428
Leírás: 

A Zwaluw Install Fix egykomponensű, polimer alapú tömítőanyag, alkalmazás után kemény, vízálló réteg keletkezik. Tisztítószerekkel és vegyszerekkel szemben ellenálló.

Alkalmazás: 

  • puha és lágy PVC műanyag, linóleum
  • csövek és rögzítő elemek
  • nem javasolt polietilén, polipropilén és teflon felületekhez

Illesztési idő:        5-10 másodperc (azonnal összeillesztendő)
Elmozdíthatósági idő:    3 perc 23°C és 55%-os relatív páratartalom mellett

Hőellenállás: 
0 / +80°C kikeményedés után
Kiszerelés: 
130ml tubus
Csomagolás: 
80db / karton
Szín: 
átlátszó

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.